- Poruka
- 184
Kakve to ima veze kada je u pitanju slag i jagode????pa ti si ozenjen!![]()
Nisam dobio odgovor za slike???
Kakve to ima veze kada je u pitanju slag i jagode????pa ti si ozenjen!![]()
pa sta ce mi slike samo onog donjeg dela,htela sam da ti vidim facu,mozda mi se i svidis,ali ako tako hoces onda u redu,ne zelim videti nista.Kakve to ima veze kada je u pitanju slag i jagode????
Nisam dobio odgovor za slike???
nemoj bit'siguran...pa ni ostali me ne razumiju
dont vori
ima i toga............Alo, narode, ja sam mislila da smo ovde da se pohvalimo/požalimo, za ugovaranje akcije na PP!
el moze taj slag... nisam ozenjen...a ja volim to da radim kad je noc,pa svece,vino,malo romantike,slag po telu,malo masaza,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm................![]()
al i jagode idu u paketu.................el moze taj slag... nisam ozenjen...
ma vocna salata komplet...al i jagode idu u paketu.................![]()
e,onda moze............ma vocna salata komplet...![]()
Polako mari..ajde da vidimo gde gresisOpet nista...![]()
Pa kad oces samo sa svojim muzom, sta ti mi tu mozemo onda...Ja nisam.![]()
Njega sad zanima usisavanje tepiha, a ne jaaa!Pa kad oces samo sa svojim muzom, sta ti mi tu mozemo onda...![]()
![]()
inspirisi ga malo...........Njega sad zanima usisavanje tepiha, a ne jaaa!Konačno je završio, uši mi probi...
Kreten, mislim kako moze buku u TVOJOJ okolini da proizvodi.Njega sad zanima usisavanje tepiha, a ne jaaa!Konačno je završio, uši mi probi...
da,to sam ja..............zelis mi nesto reci..........?...plavi haos...![]()
pa veruj,istina je...............ma ne, samo da ti chujem glas..., shalim se, morao sam da napishem da bi' mogao da poverujem da je istina...
![]()
...apsoliman, nego 'el si ti vodila ljubav proshle notji??? ( zzelja mi je da si vodila, a ne vodijO)...pa veruj,istina je............
jaoj,nisam vodila........vidis,ja sam uvek svetla,hvala bogu...............apsoliman, nego 'el si ti vodila ljubav proshle notji??? ( zzelja mi je da si vodila, a ne vodijO)...
...plavi haos, asocira me na jednu zzenu iz moje mrachne proshlosti...![]()