blueangelic
Veoma poznat
- Poruka
- 10.946
nista te ja ne razumem...........nego jeste primjetili kako se giikovska kontrakultura ispreplela sa mejnstrimom?

nista te ja ne razumem...........nego jeste primjetili kako se giikovska kontrakultura ispreplela sa mejnstrimom?
jel si ti ljubomoran?
a ja volim to da radim kad je noc,pa svece,vino,malo romantike,slag po telu,malo masaza,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm................Kako ne bih bio, trenutno da uradim nista ne mogu, na poslu sam, evo i bale su mi krenule
pa ni ostali me ne razumijunista te ja ne razumem...........![]()
nemoj dalje....dovoljno je..a ja volim to da radim kad je noc,pa svece,vino,malo romantike,slag po telu,malo masaza,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm................![]()
kuconjiizvini,kome si to rekla,meni ili...?
Pazi sa kombinaciju sa slagom sam vise preko zime, a sada nesto poput sprstene jagodice na preponama ili pak na peni*su, ili toping od vanile na bradavicama,a ja volim to da radim kad je noc,pa svece,vino,malo romantike,slag po telu,malo masaza,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm................![]()
pretpostavila sam.kuconji
sto?zar ne bi voleo da probas?nemoj dalje....dovoljno je..
mislim da me provociras,nece ti uspeti........don*worry,be happy!pa ni ostali me ne razumiju
dont vori
Voleo bih ti da probash..i viski i med po telu...sto?zar ne bi voleo da probas?![]()
r......kuconji
a kad ...........?Voleo bih ti da probash..i viski i med po telu...
Nocas ..naravno..a kad ...........?![]()
ma to je zato sto si plavimislim da me provociras,nece ti uspeti........don*worry,be happy!
pa daleko si..............Nocas ..naravno..
hvala za avatar...........ma to je zato sto si plavi
Sto se tice jagoda i topinga od vanile i nisu bas daleko !!!pa daleko si..............
to ti je vanesa shokchitj-plavi haoshvala za avatar...........
znam ko je ona,zbog nje sam i dobila taj nick............to ti je vanesa shokchitj-plavi haos
jednom sam joj poklonio priglavke da ne ozebe
kad je bila u jednom motelu![]()
ekstraznam ko je ona,zbog nje sam i dobila taj nick............
Tebi ko je blizu ne obracas paznju???znaci,blizu si?
pa ti si ozenjen!Tebi ko je blizu ne obracas paznju???