Ko je vodio ljubav prosle noci?

Razmisljam sad, trebalo je otvoriti temu "Ko najcesce yebe", a ne "Ko je vodio ljubav prosle noci". Pa da se svi recnu ovde za svaki sex, pa da zbrajamo rezultate....
A meni se cini da bi u borbi za laskavu titulu prevagu odneo Dijenek....ako je suditi po postovima....
Blago njemu, svake noci se upise u listu strelaca....:)

Razmisljam sad, trebalo je otvoriti temu "Ko najcesce yebe", a ne "Ko je vodio ljubav prosle noci". Pa da se svi recnu ovde za svaki sex, pa da zbrajamo rezultate....
A meni se cini da bi u borbi za laskavu titulu prevagu odneo Dijenek....ako je suditi po postovima....
Blago njemu, svake noci se upise u listu strelaca....:)

U pravu si....

Pa eto, i ja cu se od sada redovno upisivati.....

...i to kao neko ko se yebe, a ne vodi ljubav....

U pravu si....

Pa eto, i ja cu se od sada redovno upisivati.....

...i to kao neko ko se yebe, a ne vodi ljubav....

Alooo, pa ne mozes na blef redovno da se upisujes....Ne mogu ti dopustiti da budes u istom rangu sa Dijenekom, kad on covek stvarno svake noci upraznjava pomenuto, a mi tek s vremena na vreme, kad nam se posreci....Ovo mora da bude fer borba za prvo mesto...:mrgreen:

Alooo, pa ne mozes na blef redovno da se upisujes....Ne mogu ti dopustiti da budes u istom rangu sa Dijenekom, kad on covek stvarno svake noci upraznjava pomenuto, a mi tek s vremena na vreme, kad nam se posreci....Ovo mora da bude fer borba za prvo mesto...:mrgreen:

Ma nije blef! :) Majke mi :)

A i necu da se takmicim za prvo mesto sa Dijanekom, vidim da tu nemam sanse....
Ali zato drugo, trece....:)

Moj muskarac je zaspao u 21h, nije bilo sanse da ga probudim....a jos je i hrkao....ja ne znam sta je sa tim deckom u poslednje vrijeme....znaci, tuuuuuga, nista od mazenja pred spavanjac....
355363l5gvkptmq4.gif

Back