Ilinoida
Domaćin
- Poruka
- 4.843
Интересује ме ако неко зна да ми каже ко је власник топ-шопа, на тв-у што се рекламирају ?
Захваљујем се на одговору
Захваљујем се на одговору
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ок, чак и да је америчко, интересује ме ко омогућио њихово неограничено рекламирање на телевизији, јер као прво топ-шоп има НЕОГРАНИЧЕНУ МИНУТАЖУ у свом рекламирању и самим тим КРШЕ ПРАВИЛА РРА, ко је од политичара дозволио да се они рекламирају без ограничења ? Познато је да ни највеће фирме као што су индустрије пива или аутомобила не могу да исфинансирају толико дуго-минутажно рекламирање а они како видимо користе енормно ....енормно .....енормно .....много ....на рекламу...
Како је могуће да се у Србији крше правила РРА и ко је то од политичара дозволио ?
Друго, зна ли неко, ко је од политичара повезан са њима и ко стоји иза топ-шопа ?
Mislim da su im proziwodi bas prodawani, i dosta ljudi su zadowoljni. Ne bih rekao da je neograniceno..
Ма не интересује мене да ли су им производи продавани или не, логично је да им буду продавани, зашто не би били кад им 1 реклама траје 1 сат времена. Мене занима зашто су они повлашћени у односу на друге у дужини реклама ? Ко им је обезбедио спонзорства ? Ко стоји иза њих, а и да су америчке фирме, занима ме ко стоји иза њих, неко је морао да им да "зелено светло" ?
За све остале важе лимити у рекламирању (минутажи реклама), само за њих то правило не важи. Зашто ?
Slovenacka firma STUDIO MODERNA je vlasnik firme STUDIO MODERNA DOO ZA TRGOVINU I EXPORT-IMPORT NOVI SAD i vlasnik brendova dormeo,kosmodisk i top shop
A tek reklame sto su im bolesne. Ne mogu da verujem da amerikanci nasedaju na onako glupe rklame. Kada imas pjalicu sa motorcicem i sa njom cistis onda se smejes a kad imas bez motorcica onda si besan namrsten, ili one silne sprave za vezbanje sto reklamiraju, stave neke da vezbaju koju su dan i noc u teretani, pa stavi neku debelu osobu, pa ce mo videti kako ce ona tako sa osmehom da vezba. Reklame su im bolesne...... Ne mogu da verujem da ljudi padaju na te gluposti od reklama...
Tako nešto može da se svidi samo takvima kao ti...koji koriste W umesto V.
Neviđena glupost !
Pa brate npr te sprawe za wezbe. NArawno da ni jedno wezbanje nije lako
Ili npr ono za mrsawljenje, to moze da da rezultate ali ne tek tako.
Ali ako pogledas neke stwari, tipa za domatjinstwo widisx da ima i nekih dobrih i korisnih stwari. Msm dal bi top shop trajao toliko da su im sranje proizwodi?
Ako ikada naučiš da pišeš srpski, možda ću i razmotriti tvoje razmišljanje.
Do tada....vrati se u igraonicu.....