Ko je više omražen u svojoj zemlji: Vučić ili Tramp?

Tрам није угасио све медије да би ширио своју пропаганду, има ограничени мандат, не купује своје бираче, не уцењује итд.
Сви знамо да за две године ће бити прошлост, ко год да победи његови републиканци или демократе.

Danas vučić više nema kredibilitet ni u javnom klozetu.:bravo:
1000016673.jpg

Srbija se trudi da bude jača od jedng ludaka i zato bi svi pametni slobodoumni ljudi trebalo da se udruže u borbi za slobodu srbije....a samo da se podsetimo da je srbija od ubacivanja semena zla radikala na političku scenu srbije ostala bez nekoliko miliona stanovnika sa tendencijom daljeg opadanja i ona je upravom ssmilsu masakrirana od radikala i komunista tj socijalista koji su nasledili svu imovinu od komunista što takođe nije nigde zabeleženo u evropi kad se raspadao komunizam da jedna stranka uzme svu imovinu

pa pogledaj koliko je stanonika imala srbija 91 a koliko sada...pa vidi..sve zbog sulude politike i kriminala i propasti privrede koja je vođena od crveno crne komunističko radikalske koalicije

A što baš 1991 pred rat? A tad nije vladao Vučić bruder.

Od njegovih 2012 pa do danas , manje je oko 600.000 u Srbiji ali za tu cifru je zaslužno i mnogo umrlih, tj razlika između umrlih i rođenih.

I Hrvatska je od 2012-2026 manja za 400.000 ljudi a oni su još u EU.

Šta biste vi rekli, koji predsednik je danas više omražen: Tramp kod američkog naroda ili Vučić kod našeg? Ili se pitanje može formulisati kao i koji predsednik ima veću tj. manju narodnu podršku u svojoj zemlji?
za mene je najomrazeniji, svakako Tramp. Toliku pokvarenost, nadmenost, samoljublje, aroganciju........nisam video ni kod jednog presednika sveta ni ranije ni danas. Jedini koji mu moze parirati po tim osobinama je onaj crnogorski srbozder Milosevic Slobodan.
Inace, najpametniji i najsimpaticniji presednik koji je svet do danas imao, svakako je Putin a na drugo mesto Vucic.

A što baš 1991 pred rat? A tad nije vladao Vučić bruder.

Od njegovih 2012 pa do danas , manje je oko 600.000 u Srbiji ali za tu cifru je zaslužno i mnogo umrlih, tj razlika između umrlih i rođenih.

I Hrvatska je od 2012-2026 manja za 400.000 ljudi a oni su još u EU.
njegov majstor je bio veliki igrac tada a posle je bio ministar informisanja i nije dozvolio evakuaciju rtsa 1999....

Ne mislim da je Tramp omrazen uopste.
Sto se Vucica tice on jeste ali ne koliko se misli, ja smem da se kladim da ce dobiti izbore, samo ne ubedljivo kao ranije.
Al kao i demokrate sto su bile omrazene, oa vazda kalicije ovo ono, i pobedjivali.
Oni su sa nespojivima isli u koalicije samo radi vlasti, on je sam pobedjivao. Tako da, tesko da cemo mi njeđu jos videti ledja.
Korupcija je ogromna, niko normalan nije za Vucica, osim onih ljugavaca sto imaju interes, al mi smo takav narod...sad da raspise izbore opet bi pobedio.

Back