ko je video i čuo svetog Duha na Isusovom krštenju?

ko je video i čuo svetog Duha na Isusovom krštenju?

 • svi prisutni

  glasova: 1 33,3%
 • Isus i Jovan

  glasova: 0 0,0%
 • samo Isus

  glasova: 2 66,7%
 • samo Jovan Krstitelj

  glasova: 0 0,0%
 • samo Luka

  glasova: 0 0,0%

 • Ukupno glasova
  3
imao sam ja neko slično viđenje ...otvorio se u jednom trenutku otvor kao prozor u neko plavo nebo u vazduhu u sobi iznad moje glave i na njemu se pojavio lik nekog vladara ovog sveta i sipao mi nešto u čašu...kao biću besmrtan ako popijem...naravno nisam popio...

ono što hoću da kažem je da takva viđenja da se nebo otvara verovatno nisu baš toliko retka i da mogu biti halucinacije ili demonske smicalice...kako možemo da verujemo Isusovom viđenju?

Pa pricali smo o tome. I ja sam imao to iskustvo. Nebo se moze otvoriti, ta neka druga dimenzija. Halucinacija ne, halucinaciju mozes prokuziti kad razmislis o svom stanju o onom sto se desilo, znas da je halucinacija. Demonske smicalice, mozda, ali mislim da je nebitno, bitno je da se njemu nebo otvorilo. Vjerujemo jer tako kaze Marko, tako prica ide. Prica pocinje sa opsjedanjem Duha na Jordanu, i zavrsava sa napustanjem Duha u Jerusalimu, i ozivljavanjem Isusa. Bitno je, nema razloga da ne pratimo pricu kako ide.
 
misliš da je Đavo nasankao Isusa da poveruje da je Mesija i Sin Božji? pojavio mu se kao Duh Oca i pomagao ga u činjenju čuda da bi napravio novu religiju kojom bi ljude odvojio od Živog Boga koji je izvor sve svesnosti i života?
Isus nije napravio novu religijju, nego Pavle. Jevreji tvrde da Isus uopste nije imao nameru da pravi novu religiju...
 
Isus nije napravio novu religijju, nego Pavle. Jevreji tvrde da Isus uopste nije imao nameru da pravi novu religiju...
bitno je da je iskorišćen za pravljenje nove religije....đavo može za svoj plan da zloupotrebi mnoge ljude..prvo Isusa pa posle Pavla naprimer...i Pavle je imao obraćanje Duha koji ga je od progonitelja Isusovih sledbenika pretvorio u njihovog neformalnog vođu...koji bi to Bog pun ljubavi oslepeo na tri dana ili dok ga ne preumi nekog čoveka? Bog to ne radi...kao što Božji čovek ne proklinje poput Pavla one koji ne slede njegova uverenja...
 
Ovo je dovoljno.Uzmi ili ostavi.
И сам га нисам познавао, али ми је онај који ме послао да крстим водом рекао: Човек на кога видиш да Дух силази и остаје је онај који ће крстити Духом Светим.
34 Видео сам и сведочим да је ово Божији Изабраник
 
ako je Isus treće lice Boga zašto mu se Duh javlja tek na krštenju i odvodi ga u pustinju? Zar nije on oduvek jedno sa svetim Duhom i sa Ocem?
to nema sanse da razumes, kada ti promicu mnogo prostije stvari, nem da predjes na kvantnu, ako ne znas klasicnu fiziku - dakle jel telesni golub falsifikat kod luke?
dobro zapažanje......to bi značilo da su se oglasili i Bog i Sveti Duh posebno da se otkriju Isusu
to je jedno STANOVISTE, a drugo je da se On otkrije narodu
I gle, glas s neba koji govori: ovo je sin moj ljubazni koji je po mojoj volji.
 

Back
Top