Pegazz
Zainteresovan član
- Poruka
- 215
Po meni, Čeda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cheda manje obmanjuje javnost...pogotovo sa Kosovom...
a Mloha...sve ce da uradi za fotelju...i da gurne narod u kanalizaciju...
Da Mloha oce samo fotelju udruzio bi se sa radikalima pre godinu dana i niko ih ne bi skinuo 10 godina.
Ceda nije patiota!:x
Patriota, dr. Zoran Đinđić. Poslednji intervju.
Ne pribojavate li se da nas “međunarodna zajednica” polako navikava na pomisao da je za nas najbolje da se sami pomirimo sa nezavisnim Kosmetom?
- Moguće je da neko ima i takvu računicu. Samo, nezavisno od toga, mi moramo da definišemo naš nacionalni interes na Kosmetu i povodom njega i da za svoje stavove tražimo saveznike. Ne smemo više dozvoljavati da svoj nacionalni interes definišemo prema tome šta neki drugi misle da je naš nacionalni interes.

Ko ima veći ...![]()
Patriota, dr. Zoran Đinđić. Poslednji intervju.
Ne pribojavate li se da nas “međunarodna zajednica” polako navikava na pomisao da je za nas najbolje da se sami pomirimo sa nezavisnim Kosmetom?
- Moguće je da neko ima i takvu računicu. Samo, nezavisno od toga, mi moramo da definišemo naš nacionalni interes na Kosmetu i povodom njega i da za svoje stavove tražimo saveznike. Ne smemo više dozvoljavati da svoj nacionalni interes definišemo prema tome šta neki drugi misle da je naš nacionalni interes.
Ceda nije patiota!:x
Чеда је највећи патриота. Али шиптарски.
Ови из ЛДП сви од реда тврде да су патриоте. И то је нешто. Чак је и један високи функционер рекао да је политика ЛДП-а у основи светосавска.