кО ЈЕ ВАЖНИЈИ ???? ШАРИЋ ИЛИ МЛАДИЋ И ХАЏИЋ ?????

mar-comm

Primećen član
Poruka
980
Ко бре овде кога, зашто и у шта ????

Па највећи проблем и услов
за наше толико жељене и обећаване ЕУРОинтеграције
није Шарић ...

Хаџић, Младић ... Вероватно и још по неко ....
Испадоше мале маце спрам броја ухапшених због сарадње и скривања ....

И шта сад ????

Ко је важнији ???????????????

Brate nije ovo za sprdanje.Mladicu ako nisu nakacili nesto sto nije uradio secem sebi ruke....kako bre Saric moze biti manje zlo?:eek:
Pa Mladic je vrlo verovatno cinio ili naredjivao ratne zlocine ,sigurno ne onoliko koliko mu pripisuju ,al opet sigurno i da nije nevinasce, a Saric je samo delio srecu i rasterecenje od stresa celoj Evropi. :mrgreen:

Ко бре овде кога, зашто и у шта ????

Па највећи проблем и услов
за наше толико жељене и обећаване ЕУРОинтеграције
није Шарић ...

Хаџић, Младић ... Вероватно и још по неко ....
Испадоше мале маце спрам броја ухапшених због сарадње и скривања ....

И шта сад ????

Ко је важнији ???????????????

PA ŠARIĆ,bre!!! Ima lovu,
a ova dvojica su žive golje....
Borili se za srpstvo,
a sada žive od tuđe milostinje....

Pa Mladic je vrlo verovatno cinio ili naredjivao ratne zlocine ,sigurno ne onoliko koliko mu pripisuju ,al opet sigurno i da nije nevinasce, a Saric je samo delio srecu i rasterecenje od stresa celoj Evropi. :mrgreen:

E ***....da je Mladic nevin nije....ali opet ima dosta nacina da se postigne sreca i rasterecenje od stresa!:mrgreen:

Nisam zano da je ratni slocin cistiti zemlju od nekrsti.
I oni su nas mnogo vise nego mi njih tako da mi ama bas nijednog nije zao.Zao mi je sto ih nije bilo i vise.Sta su trazili tolike godine i izazivali djavola,to su i dobili.Toliko od mene.

Back