Gost
***** VAS U U...STA CIGANSKA
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TAKO JE-UMRI ZVEZDO!!!!!ODRED:JEKA I JA,T TEK CEMO DA VAS K..ARAMO...JEL AKO JEKO?
E,da smo i mi manje pricali a vise radili i mi bismo bili u Ligi Sampiona,**** te bari eto sad gledaj Odenze i Gistro ,Misrto kako li se vec zove... UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!Princeza:Ma mozete samo da nas mrzite. To je jedino sto vam preostaje. Zvezda je zvezda. A vi... Mozda ce se i o vama jednoga dana pricati kao pobednicima Lige Sampiona i prvacima sveta. Mozda...
8) :wink: :xJelenica:Posto sam prava navijacica Zvezde za mene ce zvezda uvek biti najbolji klub,a njen sjaj u m ome srcu niko nece moci da ugasi.
Kako bre mozez da kazes sta nas boli uvopa ti ocigledno nisi gledao ni jednu utakmicu u poslednjih par godina,o da si pravi delija znao bi kakvo je rasulo u upravi kluba i koliko je ulub u minusu,zbog lose politike kluba,a sami idiot poput tebe moze da navija i vceseli se u ovim nejtezim trenucima!!!uprava napolje!!!zvezdazauvek:niko nije ugasio sjaj,sta ce vam te glupe metafore kao do jaja ste,sta vas bre bas i boli uvo sta je sa zvezdom,kome je stalo bodrice je i biti uz nju.A vi grobari okrenite se svojoj ligi sampiona i bas vas i boli uvo za delije.Kao sto nama nije ni najmanje stalo do vas.Osim kadvas lesimo
Kako bre mozez da kazes sta nas boli uvopa ti ocigledno nisi gledao ni jednu utakmicu u poslednjih par godina,o da si pravi delija znao bi kakvo je rasulo u upravi kluba i koliko je ulub u minusu,zbog lose politike kluba,a sami idiot poput tebe moze da navija i vceseli se u ovim nejtezim trenucima!!!uprava napolje!!!zvezdazauvek:niko nije ugasio sjaj,sta ce vam te glupe metafore kao do jaja ste,sta vas bre bas i boli uvo sta je sa zvezdom,kome je stalo bodrice je i biti uz nju.A vi grobari okrenite se svojoj ligi sampiona i bas vas i boli uvo za delije.Kao sto nama nije ni najmanje stalo do vas.Osim kadvas lesimo
Sta kenjas kao da me nisi razumeo.jeste rasulo i jeste nisko pala,ali ne vredi ni da odustanemo od nje.Ustvari pravi delija i ne pomislja na to.Ja samo kazem da se grobari okanu nas i da prestanu da otvaraju topice o zvezdi.***** vam ja mater grobarsku pricajte na vasim glupim sastancima o nama ako vam je toliko stalo,ali mi nikako nije jasno zasto ne mozete da se okrenete vasem divnom klubu ako ga toliko volite.DELIJE STARO SAJMISTE:Kako bre mozez da kazes sta nas boli uvopa ti ocigledno nisi gledao ni jednu utakmicu u poslednjih par godina,o da si pravi delija znao bi kakvo je rasulo u upravi kluba i koliko je ulub u minusu,zbog lose politike kluba,a sami idiot poput tebe moze da navija i vceseli se u ovim nejtezim trenucima!!!uprava napolje!!!zvezdazauvek:niko nije ugasio sjaj,sta ce vam te glupe metafore kao do jaja ste,sta vas bre bas i boli uvo sta je sa zvezdom,kome je stalo bodrice je i biti uz nju.A vi grobari okrenite se svojoj ligi sampiona i bas vas i boli uvo za delije.Kao sto nama nije ni najmanje stalo do vas.Osim kadvas lesimo
UGASILI SU JE DEDILI POPUT OVE DVOJICE,PROSTO NE MOGU DA VERUJEM DA OVAKVI DEBILI NAVIJAJU ZA ZVEZDU> ops: ops: ops:zvezdazauvek:Sta kenjas kao da me nisi razumeo.jeste rasulo i jeste nisko pala,ali ne vredi ni da odustanemo od nje.Ustvari pravi delija i ne pomislja na to.Ja samo kazem da se grobari okanu nas i da prestanu da otvaraju topice o zvezdi.* vam ja mater grobarsku pricajte na vasim glupim sastancima o nama ako vam je toliko stalo,ali mi nikako nije jasno zasto ne mozete da se okrenete vasem divnom klubu ako ga toliko volite.DELIJE STARO SAJMISTE:Kako bre mozez da kazes sta nas boli uvopa ti ocigledno nisi gledao ni jednu utakmicu u poslednjih par godina,o da si pravi delija znao bi kakvo je rasulo u upravi kluba i koliko je ulub u minusu,zbog lose politike kluba,a sami idiot poput tebe moze da navija i vceseli se u ovim nejtezim trenucima!!!uprava napolje!!!zvezdazauvek:niko nije ugasio sjaj,sta ce vam te glupe metafore kao do jaja ste,sta vas bre bas i boli uvo sta je sa zvezdom,kome je stalo bodrice je i biti uz nju.A vi grobari okrenite se svojoj ligi sampiona i bas vas i boli uvo za delije.Kao sto nama nije ni najmanje stalo do vas.Osim kadvas lesimo
A ja se ne veselim debilu glupi.Ja samo cekam sjaj...nase ZVEZDE!!!!!!!!!!
zvezdazauvek
A jedino se slazem za upravu...
Neces se ti od čekanja leba najes...BRUKOzvezdazauvek:Sta kenjas kao da me nisi razumeo.jeste rasulo i jeste nisko pala,ali ne vredi ni da odustanemo od nje.Ustvari pravi delija i ne pomislja na to.Ja samo kazem da se grobari okanu nas i da prestanu da otvaraju topice o zvezdi.* vam ja mater grobarsku pricajte na vasim glupim sastancima o nama ako vam je toliko stalo,ali mi nikako nije jasno zasto ne mozete da se okrenete vasem divnom klubu ako ga toliko volite.DELIJE STARO SAJMISTE:Kako bre mozez da kazes sta nas boli uvopa ti ocigledno nisi gledao ni jednu utakmicu u poslednjih par godina,o da si pravi delija znao bi kakvo je rasulo u upravi kluba i koliko je ulub u minusu,zbog lose politike kluba,a sami idiot poput tebe moze da navija i vceseli se u ovim nejtezim trenucima!!!uprava napolje!!!zvezdazauvek:niko nije ugasio sjaj,sta ce vam te glupe metafore kao do jaja ste,sta vas bre bas i boli uvo sta je sa zvezdom,kome je stalo bodrice je i biti uz nju.A vi grobari okrenite se svojoj ligi sampiona i bas vas i boli uvo za delije.Kao sto nama nije ni najmanje stalo do vas.Osim kadvas lesimo
A ja se ne veselim debilu glupi.Ja samo cekam sjaj...nase ZVEZDE!!!!!!!!!!
zvezdazauvek
A jedino se slazem za upravu...
zvezdazauvek:E vazno je da ti hoces.
Sinoc ste pokazali koliko vam je malo vremena potrebno da se razigrate i rasplacete.nesto su vam mnogo upadale lopte u mrezu,a??Il je tako mateus rekao da mora...
Bruka ste vi debili * vam materina grobarska ruzna