Ko je ubio Harisa Brkića

milospv

Iskusan
Poruka
5.292
Jedna od najvećih misterija. Evo i 10 godina je prošlo i ništa. Čak ni čaršijskih priča. Šta vi mislite? Meni je sumnjivo zašto je bio samo jednu godinu u budućnosti i zašto je rijetko igrao za reprezentaciju a bio je vrhunski igrač?
 
Jedna od najvećih misterija. Evo i 10 godina je prošlo i ništa. Čak ni čaršijskih priča. Šta vi mislite? Meni je sumnjivo zašto je bio samo jednu godinu u budućnosti i zašto je rijetko igrao za reprezentaciju a bio je vrhunski igrač?


Mislim da je zvanični izveštaj da ga je pogodilo zrno nekom drugom namenjeno ...da se našao na mestu puškaranja , dve "ekipe" i da ga pogodio metak .....

Ne znam puno o tom događaju ne mogu da tvrdim da li je istina ali ..... jedno je činjenica ...ako je istina morali su nam otkriti ko su te dve bande , i ko je pucao .... na žalost taj nije u zatvoru ni danas ...

U ovoj državi izgleda da je jedino ubistvo o kom se priča Ćuruvijino ....naravno i njega bi trebalo rešiti ali ne treba zaboraviti ova druga ubistva .....

Bio je dobar igrač ..... počivaj u miru Harise ....
 
Obicno biva da onaj ko otvori temu je ubica, pa tako skrece paznju sa sebe. :think:
Smrt Ubici.

Ubila ga je crnogorsko hrvatska tajkunska mafija na celu sa Todoricem, blizim rodjakom Todorica iz hrvatskog Agrokora... uz logicku podrsku Jezuita iz Vatikana.

Jezuitski lobi oko uprave Franjinog kluba na celu sa Tadicem, Curkovicem se uplasio da muslimasnki lobi oko KK Pakistan ne ojaca previse. Usput su sklopili dil sa cg muslimanskom mafijom kojoj su prodali pricu da haharis prelazi u Srpski klub :hahaha: pa se ovi kao naljutili i jeftino ga smakli, onda je ta kkpj uprava prodala pricu rezimu da su ga Delije ?! smakli da bi tim povodom demonokratski crnogorski rezim namestao utakmice, finansirao duleta svinju, gajio siptare po pioniru i pravio drzavni projekat Papizam.. i davao nadimke crnim latinicnim basketsima "ubica" sa ciljem sirenja mrznje u Srbiji i prikrivanja sopstveno organizovanog ubistva od strane KK Ptarizan mudzahedina lopova. Sve ovo propagirano u Tijanicevoj Toleviziji uz Tachijeve pare od prodaje organa, a u vecem cilju rituala ozivljavanje Tita i Tudjmana. Slovo T je veza. Simbol franjevackog reda.
S druge strane masoni namerno nedajuci Zvezdi da 10 godina osvaja titule i igra gde joj je mesto.i finanskijski i medijski napadajuci celo SDCZ, u sklopu tog plasirali su lazno obecanje da ce vratiti Kosovo Srbiji kad vrate Kosarku Zvezdi.
.


lopovskipapizam.jpg
 

Back
Top