Jedna od najvećih misterija. Evo i 10 godina je prošlo i ništa. Čak ni čaršijskih priča. Šta vi mislite? Meni je sumnjivo zašto je bio samo jednu godinu u budućnosti i zašto je rijetko igrao za reprezentaciju a bio je vrhunski igrač?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna od najvećih misterija. Evo i 10 godina je prošlo i ništa. Čak ni čaršijskih priča. Šta vi mislite? Meni je sumnjivo zašto je bio samo jednu godinu u budućnosti i zašto je rijetko igrao za reprezentaciju a bio je vrhunski igrač?
Kažu crnogorska mafija, zato što nije dao reket kada je prešao iz Budućnosti u Partizan...
Ko zna. Ali on nije prešao u Partizan regularno, već je raskinuo ugovor na pola sezone i samo je otišao. Kod nekog je bježao...

pa se ovi kao naljutili i jeftino ga smakli, onda je ta kkpj uprava prodala pricu rezimu da su ga Delije ?! smakli da bi tim povodom demonokratski crnogorski rezim namestao utakmice, finansirao duleta svinju, gajio siptare po pioniru i pravio drzavni projekat Papizam.. i davao nadimke crnim latinicnim basketsima "ubica" sa ciljem sirenja mrznje u Srbiji i prikrivanja sopstveno organizovanog ubistva od strane KK Ptarizan mudzahedina lopova. Sve ovo propagirano u Tijanicevoj Toleviziji uz Tachijeve pare od prodaje organa, a u vecem cilju rituala ozivljavanje Tita i Tudjmana. Slovo T je veza. Simbol franjevackog reda.