Ko je ubio gardiste?

Да ниси ипак сад и ти мало пренаглио??

Наравно да Ђенерал Младић не би тако нешто наредио и наравно да мотив да их убију због тога не постоји. Много је реалније да, уколико су га стварно видели, им припрете и кажу ,,то је војна тајна, не причајте никоме".
Не може.То тада није могло тако.Изгледа,није могло,Они би се изланули,пре или касније.
Да сам рецимо ЈА био тада у пратњи Ђенерала---можда бих и ЈА пуцао у та 2 недужна Регрута-уколико је таква Наредба издата од Врха Обезбеђења.
јер нико тада ,у то време није могао зна да је ХЕБЕНА ИЗДАЈА попримила такве Размере да је Ђенерала гонила ЦЕЛА ХЕБЕНА ИЗДАЈНИЧКА СРБИЈА...
Боже,какви смо ми то људи:neutral::neutral:

Не може.То тада није могло тако.Изгледа,није могло,Они би се изланули,пре или касније
Итекако је могло. Мој деда је био у ЈНА и војну тајну никада није смео да открије. Тек у дубокој старости, пред смрт је једном то споменуо.
Војна тајна не сме тако лако да се одаје.

Итекако је могло. Мој деда је био у ЈНА и војну тајну никада није смео да открије. Тек у дубокој старости, пред смрт је једном то споменуо.
Војна тајна не сме тако лако да се одаје.
Ајде бре...као ни мој Отац који је служио Војни Рок нешто унутар неког Брда око Мостара далеке 1968..
Такође ми никад ништа није причао о томе.
прича се много о тој некој "Жељави " ко д Бихаћа,горе.
тај Мостар,нико да спомене.
Тада смо стварно били 4 Армија на Свету.

Такође ми никад ништа није причао о томе
О томе ти причам. Кад су видели Младића, да су га стварно видели, логичније ми је да би им рекли- то је војна тајна, да нисте зуцмули, него да их убију.

Зар не мислиш тако?

О томе ти причам. Кад су видели Младића, да су га стварно видели, логичније ми је да би им рекли- то је војна тајна, да нисте зуцмули, него да их убију.

Зар не мислиш тако?
Ја се дефинитивно слажем.
али мораш такође да претпоставиш да ти Људи,који су 4 године крварили са Ђенералом доле..да они једноставно убијају по виђењу.
Ко је био тада командант касарне,ко је био заменик..њих 20 лепо приведеш,чупаш им ко клештима нокте из Прстију ко Малом Радојици хебени Турци...
Хоћу да кажем,да је ту било ВОЉЕ СЕ САЗНА КО ЈЕ УБИО ,...то би се сазнало одавно.

Ја се дефинитивно слажем.
али мораш такође да претпоставиш да ти Људи,који су 4 године крварили са Ђенералом доле..да они једноставно убијају по виђењу.
Ко је био тада командант касарне,ко је био заменик..њих 20 лепо приведеш,чупаш им ко клештима нокте из Прстију ко Малом Радојици хебени Турци...
Хоћу да кажем,да је ту било ВОЉЕ СЕ САЗНА КО ЈЕ УБИО ,...то би се сазнало одавно.
Шта год да се десило тога дана, искључујем могућност да има везе са ђенералом Младићем.

Осим ако се то јасно не докаже, али доказима а не овим рекла-казала причама.

I još uz priču da su homokriminalci, pa da je jedan hteo da ostavi drugog pa da ovaj to nije mogao da izdrži pa ubio ovog pa sebe.
Em ih pobili em da ih ponize do kraja.
Mislim da tu nema nikakvih teorija zavera, da je bio državni projekat koji oni nisu smeli da vide ili da se tu krio Mladić Ratko kog nisu smeli da vide, mi nismo država od '87 i dolaska Miloševića, pa da država uklanja nekog zbog zaštite državnog interesa već je bila priča da sin narkoman od nekog generala je tu krio i dilovao drogu, oni su to videli, našli, štagod i onda su likvidirani.Baš nakon likvidacije general ili sin su otišli u inostranstvo.Pošto matori mnogo zna, nikad ni on ni sin nisu bili osobe od interesa za istragu.2029 godine će moći da prizna delo i da se svima smeje u lice jer za 25 godina zastareva delo od 40 godina ili doživotne...
pocetak krivredne saradnje sa Kolumbijom, na veoma visokom nivou....mozda je tu bilo prvo skladiste robe iz Kolumbije

nesto slicno kao u Donbasu, gde su likvidirani komandanti proruskih snaga
Неки су ту хтели да јуришају на Имовину једног Власника Шахтјор Доњецка,1 Украјинског Олигарха,знаш..
та "Гордост" је једна од смртних Грехова,
стани мало дечко-ко ти помогаао-ЈА
КО ти омогућио и Успех и напредовање-ЈА
дИРНУО СИ у "ЗАБРАЊЕНУ ЈАБУКУ" а био си упозорен јер само ЈА делим са Јабуком Плодове
онда,има те нема

Ako se ne varam nalaz - mišljenje nadležne vojne institucije glasi da su se međusobno ubili ili da jedan ubio drugog a potom izvršio samoubistvo.
Nato agentura iskoristila je taj tragični događaj zna se kako.Kao eto ko vidi Ratka Mladića mora da umre Missim ebote...
Ali živuljama sklonim teorijama zavera lako je servirati takve podvale.
То су покупили од "Нинџе" из "Како је пропао рокенрол". Мозгоњама није пало на памет да кажу како је, можда, гардисте убио неко ко је тражио Младића, Караџића...

Nisu smeli da vide našeg heroja,Mladića koji se skrivao u bunkeru,kao najveća kukavica.
Mladićevo obezbeđenje ih je pobilo,a vlast zataškala događaj.
Dvoje mladih ljudi,izgubilo živote,a njihovi roditelji,pravdu i utehu, nikad neće dočekati.

Ta misterija je riješena:

Bivši komandant Vojske RS Ratko Mladić nije se krio u kasarni na Topčideru 2004. godine kada su ubijena dvojica gardista, kaže Vladimir Vukčević.

Tužilac za ratne zločine dodaje da se on u to vrijeme krio u jednom stanu na Novom Beogradu. "Analizom kretanja Ratka Mladića nalazimo da je u to vrijeme boravio u jednom od 11 stanova u Novom Beogradu.

Ako se ne varam nalaz - mišljenje nadležne vojne institucije glasi da su se međusobno ubili ili da jedan ubio drugog a potom izvršio samoubistvo.
Nato agentura iskoristila je taj tragični događaj zna se kako.Kao eto ko vidi Ratka Mladića mora da umre Missim ebote...
Ali živuljama sklonim teorijama zavera lako je servirati takve podvale.

Kakva crna zavera; gardisti su očigledno ubijeni.

Ako me dobro sećanje služi, i razoružani, pa potom streljani.

Комисија која е истраживача случај утврдила је да су њих двојица настрадали у међусобном пушкарању тј да је један убио овог другог па извршио самоубиство.

Још нико није понудио доказ да се другачије одиграло.
Ovo ni male bebe ne bi poverovale ...

Gardiste su mogli da pobiju

1. Šverceri oružjem

2. Lovci na glave koji su tražili Mladića.
Mogli su i jednostavno unajmljeni kriminalci. Ova dvojica su jednostavno nesto videla i time sebi presudili. Mozda su trebali da cute, ali su nekom rekli da su nesto videli. Da su bili iskusniji, sto je bilo nemoguce jer se radilo o momcima sa sela, dobricinama, istog trenutka bi pobegli iz zemlje.

Ta misterija je riješena:

Bivši komandant Vojske RS Ratko Mladić nije se krio u kasarni na Topčideru 2004. godine kada su ubijena dvojica gardista, kaže Vladimir Vukčević.

Tužilac za ratne zločine dodaje da se on u to vrijeme krio u jednom stanu na Novom Beogradu. "Analizom kretanja Ratka Mladića nalazimo da je u to vrijeme boravio u jednom od 11 stanova u Novom Beogradu.

Да, Ђенерал Младић нема везе са тим убиством.

Back