Ko je ubio gardiste?

Dobro je izdrilovan od strane Sluzbe, bravo.
Svi znamo da je srpska služba ili službe za razliku od drugih službi zlo.Međutim i tako zla služba mora imati neki razlog da bi ubijala (u ovom slučaju svoje). Ako su zli nisu iracionalni
Nije dakle dovoljno da kažeš oni su zli,oni su ovakvi,oni su onakvi... Potrebno je da priložiš neku verziju događaja koja bi uključivala ozbiljan motiv za ubistvo dvojice vojnika.

Svi znamo da je srpska služba ili službe za razliku od drugih službi zlo.Međutim i tako zla služba mora imati neki razlog da bi ubijala (u ovom slučaju svoje). Ako su zli nisu iracionalni
Nije dakle dovoljno da kažeš oni su zli,oni su ovakvi,oni su onakvi... Potrebno je da priložiš neku verziju događaja koja bi uključivala ozbiljan motiv za ubistvo dvojice vojnika.
Ne bih upotrebio izraz 'zla', to je tako fatalisticki. Srpska Sluzba je glupa, prepuna glupih ljudi i alkoholicara.

Za motiv je verovatno da su ili videli nesto, ili je neki besmisleni vojni bezbednjak zasrao nesto kada je prolazio tu.

Osim onih motiva o kojima smo citali u javnosti svih ovih godina, oko Ratka Mladica ili nekog sina generala koji je trgovac drogom, ja ne bih iskljucio ni mnogo banalnije razloge.

Ne bi me iznenadilo i najgluplji razlog, tipa, neki budza bezbednjak se napio jer ga ostavila svalerka, i krenuo po Topcideru u sred noci da se izivljava na strazu, da bi podigao svoju muskost i samopuzdanje. .

Da, srpski bezbednjaci su toliko glupi, da je sve moguce.

Ne bih upotrebio izraz 'zla', to je tako fatalisticki. Srpska Sluzba je glupa, prepuna glupih ljudi i alkoholicara.

Za motiv je verovatno da su ili videli nesto, ili je neki besmisleni vojni bezbednjak zasrao nesto kada je prolazio tu.

Osim onih motiva o kojima smo citali u javnosti svih ovih godina, oko Ratka Mladica ili nekog sina generala koji je trgovac drogom, ja ne bih iskljucio ni mnogo banalnije razloge.

Ne bi me iznenadilo i najgluplji razlog, tipa, neki budza bezbednjak se napio jer ga ostavila svalerka, i krenuo po Topcideru u sred noci da se izivljava na strazu, da bi podigao svoju muskost i samopuzdanje. .

Da, srpski bezbednjaci su toliko glupi, da je sve moguce.
To su Kami sve neke miki maus verzije.

I još uz priču da su homokriminalci, pa da je jedan hteo da ostavi drugog pa da ovaj to nije mogao da izdrži pa ubio ovog pa sebe.
Em ih pobili em da ih ponize do kraja.
Mislim da tu nema nikakvih teorija zavera, da je bio državni projekat koji oni nisu smeli da vide ili da se tu krio Mladić Ratko kog nisu smeli da vide, mi nismo država od '87 i dolaska Miloševića, pa da država uklanja nekog zbog zaštite državnog interesa već je bila priča da sin narkoman od nekog generala je tu krio i dilovao drogu, oni su to videli, našli, štagod i onda su likvidirani.Baš nakon likvidacije general ili sin su otišli u inostranstvo.Pošto matori mnogo zna, nikad ni on ni sin nisu bili osobe od interesa za istragu.2029 godine će moći da prizna delo i da se svima smeje u lice jer za 25 godina zastareva delo od 40 godina ili doživotne...
Pobili ih? Ko? Neko ih pobio, pa iz puške jednog od njih? Šta je sve drugosrbijanstvo u stanju da svari, samo ako je narativ kako treba.

"da se ubiju deca na redovnom odsluzenju vojnog roka jer su videli mene"?
koliki degenericni neprijatelj treba da budes da bi sirio takvu bolest?

dok je bio "bekstvu" kretao se po nasim kasarnama. na stotine pripadnika VS ga je srelo tokom godina.
zamisli da su svi bili pobijeni jer ga videli.

Je li još štitiš grupu Darka Eleza i Đorđa Ždralea , kao stari radikal.Ljude koje su po nalogu radikala ubili Ljubisšu Savića Mauzera, Mitra Maksimovića Mandu,ali i gardiste.Tu grupu je dugo godina štitila i Dijana Hrkalović.

Poslednja izmena od moderatora:

Back