Ko je ubio gardiste?

Комисија која е истраживача случај утврдила је да су њих двојица настрадали у међусобном пушкарању тј да је један убио овог другог па извршио самоубиство.

Још нико није понудио доказ да се другачије одиграло.
Nezavisna komisija je utvrdila da je pucalo trece lice.

Uopste ne mora da su direktno videli nekog koga nisu trebali da vide.

Svi znamo kakve sirovine i glupi ljudi rade u nasoj Sluzbi, i u vrhu vojske.

Dovoljno je da neka sirovina od oficira tamo na Topcideru potpuno nesposobno resi neku stvar, i napravi incident.

Jednostavno, kada znas kakve budale rade u nasim bezbedonosnim strukturama, sve ti je jasno.
Trula priča

Не занимају тебе Гардисти..ти Момци од својих 21,22 Годину..Лака им Земља.
Ти овде желиш да кажеш да су они видели Ратка Младића и да су зато ликвидирани?
Да ли то желиш да кажеш?
па реци..не стиди се
Ratko Mladic je tu potpuno nebitan, obican drzavni parazit na sisi PIO fonda Srbije, zlocinac, i bitanga.

I da nije u pitanju on, pitanje je zasto Vojska nece detaljnije da istrazi i analizira koja bitanga je kriva za smrt to dvojice mladica.

А притом нема ниједан доказ за то.

Исти тај РАТКО МЛАДИЋ (НА КОГА тренутни љубичасти алудира) је спасао својим Акцијама и својим Ратовањем небројено пуно србских Живота у једном 4годишњем Рату.
Уколико су ти Момци страдали што су га видели..Мени је веома жао,али страдали су за ЗАШТИТУ ОТАЏБИНЕ и нека се њихови Родитељи тиме поносе!
Шта ћеш ,то им једино преостало а сам Ђенерал Младић сигурно,али сигурно НИЈЕ ИЗДАО НАРЕДБУ за нечим таквим!

Исти тај РАТКО МЛАДИЋ (НА КОГА тренутни љубичасти алудира) је спасао својим Акцијама и својим Ратовањем небројено пуно србских Живота у једном 4годишњем Рату.
Уколико су ти Момци страдали што су га видели..Мени је веома жао,али страдали су за ЗАШТИТУ ОТАЏБИНЕ и нека се њихови Родитељи тиме поносе!
Шта ћеш ,то им једино преостало а сам Ђенерал Младић сигурно,али сигурно НИЈЕ ИЗДАО НАРЕДБУ за нечим таквим!
Janpi, nisi ti bas sasvim pod libelu, znas?

Ako se ne varam nalaz - mišljenje nadležne vojne institucije glasi da su se međusobno ubili ili da jedan ubio drugog a potom izvršio samoubistvo.
Nato agentura iskoristila je taj tragični događaj zna se kako.Kao eto ko vidi Ratka Mladića mora da umre Missim ebote...
Ali živuljama sklonim teorijama zavera lako je servirati takve podvale.
Jeste. Izvršio samoubistvom rafalnom paljbom sa 16 metaka. Pa u to samo teletabis može da poveruje

Kada cak i na srpskoj Vikipediji procitas, ona koja je prepuna srpskih nacionalistickih tekstova, videces ko je i kada utvrdio da je pucalo trece lice.

Zamisli cak kada pise i na srpskoj nacionalistickoj Vikipediji.
Које су доказе изнели? Који је мотив убиства?
Зна ли се све то или се само нагађа као и увек код нас?

Да ниси ипак сад и ти мало пренаглио??

Наравно да Ђенерал Младић не би тако нешто наредио и наравно да мотив да их убију због тога не постоји. Много је реалније да, уколико су га стварно видели, им припрете и кажу ,,то је војна тајна, не причајте никоме".

Које су доказе изнели? Који је мотив убиства?
Зна ли се све то или се само нагађа као и увек код нас?
Balisticki dokazi su ocigledni.

Na Vojnoj Sluzbi i policiji je da otkriju motiv i pocinioca.

Kako mislis da nezavisna komisija koja se bavi balistikom istrazuje motiv, ne razumem? :dontunderstand:

Balisticki dokazi su ocigledni.

Na Vojnoj Sluzbi i policiji je da otkriju motiv i pocinioca.

Kako mislis da nezavisna komisija koja se bavi balistikom istrazuje motiv, ne razumem? :dontunderstand:
Опет, кажем ти, нема још доказа о ко их је убио и са којим мотивом. Све су претпоставке .

Имаш извештај Војне комисије и те ,, независне " комисије .

Немаш доказа за мотив убиства .

Janpi, nisi ti bas sasvim pod libelu, znas?
То је то што Ви другосрбијанци никад нећете моћи схватите.
Бранити Ђенерала,Председника,Кана,Краља,Цара свог до СОПСТВЕНЕ СМРТИ АКО ТРЕБА ,и елимисати сваку потенцијалну Опасност која му запрети јер ...
јер све што ти сам имаш,све што поседујеш,све што си привредио,сваки Делић Среће и Радости који си доживео..можеш да захвалиш само Њему,једино Њему.

кад смо то апсолвирали,ајд да видим Ђуку бизона,Остоју лимара из партизана ,70 Куомова и њих једно најмање 30 МУЛТИМИЛИОНЕРА који су се обогатили у претходних 10 година-да ли ће они бране Вучића кад наступимо МИ,НАРОД УЈЕДИЊЕН!
сВИ ЋЕ побегну преко,остављајући нам и њега и андреја на милост и немилост.:D

Koje sudjenje?

Za sudjenje treba optuzeni.

Ne sudis ti situaciji, nego konkretnom pojedincu.

Zasto nisu nasli pojedinca, kada je nezavisna komisija utvrdila da je pucalo trece lice?
Mišljenje svakog veštaka je načelno jednake vrednosti.Nema veštaka i nadveštaka.Kad postoji neslaganje u mišljenjima veštaka sud na osnovu svog slobodnog uverenja bira čije će mišljenje prihvatiti.
I nalaz odnosno mišljenje Nezavisne komisije je osporeno.O tome je opširno pisao šef vojnog tima koji je veštačio isti događaj.
Svako može da bira kome će verovati.Meni mišljenje vojnih veštaka zvuči mnogo ubedljivije jer se motiv za ubistvo i ne nazire.S druge strane Nezavisna komisija delovala je u ambijentu pritiska javnosti koja je bila zgrožena zbog gubitka dva mlada života.

Опет, кажем ти, нема још доказа о ко их је убио и са којим мотивом. Све су претпоставке .

Имаш извештај Војне комисије и те ,, независне " комисије .

Немаш доказа за мотив убиства .
Da, to nepostojanje dokaza za motv, pocinioca, i stopiranje istraga, je stara fora srpske Sluzbe.

Back