Ko je u pravu...

Adriana Lima

Queen
Poruka
15.266
...drugarica ili ja?
Naime, danas, tj. juce raspravljale smo oko toga sta se mota u glavi jednog Grka...da skratim pricu, nista konkretno se nije desilo izmedju njih, mada joj je on predlagao npr. da idu na nocno kupanje a ona je odbila rekavsi da ce se prehladiti;) Uvek se motao oko nje, ali na kratko i recimo bio je veoma pristojan kada ga je jednom pozvala da prosetaju po gradu.
Kada mu je na pocetku poznanstva rekla odakle je, on je rekao da planira da poseti taj grad za Bozic. To se sve desavalo u julu...ona mu je PRVA poslala sms u avgustu i tu su razmenili par poruka...posle toga nista, nije mu se javljala jer smatra da je red da on posalje sms...medjutim, sad kapira da nista od toga i razmislja da li da mu posalje poruku, a i zanima je hoce li doci za Bozic...
Ja sam joj rekla, na osnovu cele price, da to ne cini i da se ne cima oko njega ...medjutim, ona smatra da nisam u pravu...pa sta vi mislite?!

Mislim da je tebi baš dosadno...
Voleo bih da moji drugari imaju životne probleme vaših. A ne tričarije hoće li kontrola pokazat da im je ostalo šest ili devet meseci života, dal im dete ima prehladu il zapaljenje pluća, hoće li sutra izgubiti posao...

I da ipak odgovorim na temu, mslm da je u redu da ona nazove tog Grka, čisto da obavesti čoveka da ima ***** na čekanju ako navrne do tog grada za Božić. Ono kao, verovatno je zaboravio do sada i ko je ona, pa da ne dođe ali kod neke druge.

Mislim da je tebi baš dosadno...
Voleo bih da moji drugari imaju životne probleme vaših. A ne tričarije hoće li kontrola pokazat da im je ostalo šest ili devet meseci života, dal im dete ima prehladu il zapaljenje pluća, hoće li sutra izgubiti posao...

I da ipak odgovorim na temu, mslm da je u redu da ona nazove tog Grka, čisto da obavesti čoveka da ima ***** na čekanju ako navrne do tog grada za Božić. Ono kao, verovatno je zaboravio do sada i ko je ona, pa da ne dođe ali kod neke druge.

A sta ti radis na Krstarici, kako to mislis meni je dosadno, sta ti kao odvajas vreme od svog prenatrpanog rasporeda da bi meni napisao post?!
Deca u Africi gladuju, pa kako se ti usudjujes da uzivas u svom obroku?!
I ja se pitam da li cu naci posao kad diplomiram, cekala sam i ja rezultate nekih kontrola, cekali su ih i moji rodjaci i prijatelji.
Odakle ti pravo da mi napises ovakvu poruku?! Mi smo mlade i naravno da cemo pricati o momcima...izmedju ostalog.

...drugarica ili ja?
Naime, danas, tj. juce raspravljale smo oko toga sta se mota u glavi jednog Grka...da skratim pricu, nista konkretno se nije desilo izmedju njih, mada joj je on predlagao npr. da idu na nocno kupanje a ona je odbila rekavsi da ce se prehladiti;) Uvek se motao oko nje, ali na kratko i recimo bio je veoma pristojan kada ga je jednom pozvala da prosetaju po gradu.
Kada mu je na pocetku poznanstva rekla odakle je, on je rekao da planira da poseti taj grad za Bozic. To se sve desavalo u julu...ona mu je PRVA poslala sms u avgustu i tu su razmenili par poruka...posle toga nista, nije mu se javljala jer smatra da je red da on posalje sms...medjutim, sad kapira da nista od toga i razmislja da li da mu posalje poruku, a i zanima je hoce li doci za Bozic...
Ja sam joj rekla, na osnovu cele price, da to ne cini i da se ne cima oko njega ...medjutim, ona smatra da nisam u pravu...pa sta vi mislite?!

Prvo mislim da ona nema sex ko sto kazes na pretek jer ne bi ni mislila na njega..takodje i oni imaju u sezoni mnogo naivnih klinkica..mislim to je i poenta turizma jel..tako da ove nebuloze ko je kome sta i kad prvi su klinacke i totalno nebitne..ne ebe lep neg uporan

...drugarica ili ja?

" Daleko od očiju.... Daleko od srca "......neka mu pošalje MMS....sa nekom svojom " Fotkom ".... Treba mu " Inspiracija "....

Znaci, svi ste na mojoj strani! To je dobro, ali ipak presavrseno...nemoguce je da svi imaju isto misljenje...cak i oko tako ocigledne stvari...jedan isti postupak/ci razlicitih osoba nose razlicita znacenja. Uz to, svi vrsite projekcije, a i niste preterano ozbiljni...
@zebra kako sam ja ukapirala, oni su pre svega imali drugarski odnos...

@june pouzdano znam da joj sexa ne fali, i sta ces sad sa tom premisom?! Ne uklapa se u tvoj poredak stvari...

...drugarica ili ja?

Ti si u pravu. Ne interesuje ga, to je bar očigledno.

Naravno da svi mislimo isto, jer je stvar prilično jasna. Ne traži skrivena značenja tamo gde ih nema. Niko ne udara "čežnju" 4 meseca, da postoji mrva interesovanja već bi našao načina da ostanu u kontaktu. Ako ti drugarica baš želi da se toliko vidi sa njim i ako to ne smatra ponižavanjem neka ga nazove i neka istera stvari na čistac. Možda je i bolje tako da bi ona mogla da ostavi to iza sebe.

Poslednja izmena:
Jao zene....nikad ne treba traziti izgovore za necije ponasanje i razmisljati o smislu (ne) izrecenog...situacija je skroz jednostavna..da je zainteresovan javio bi se, nasao nacin da se vide itd...
Cim pocnes da se pitas, otkaciniji to...

To joj i ja kazem, ali ona kaze kako je mutav i bez inicijative...sto mi je skroz nelogicno s obzirom da kaze da je zgodan:think: Mada, mozda je bez inicijative samo kada se radi o njoj, ali i to mi je nelogicno jer je slatka devojka...
Ma, nek se ona registruje i razresi svoje dileme;)

To joj i ja kazem, ali ona kaze kako je mutav i bez inicijative...sto mi je skroz nelogicno s obzirom da kaze da je zgodan:think: Mada, mozda je bez inicijative samo kada se radi o njoj, ali i to mi je nelogicno jer je slatka devojka...
Ma, nek se ona registruje i razresi svoje dileme;)

Šta je nelogično? Otkad izgled ima veze sa "mutavošću"?
I od slatke ima slađa, tako da ni to nije nelogično. Možda je čovek zaljubljen u neku,a možda je i latentni feget, mislim ko će ga znati zašto mu se ne dopada :D

Ipak, šta god bio razlog, ništa ne menja činjenicu da ona njega ne interesuje dovoljno ni da bi joj poslao SMS. Dakle ništa od toga, get over it, i nek traži drugog.

ma daj mani taj ponos...ja bih se ipak malo potrudila...jer nije lose da pokusa da dobro prodje u zivotu makar i ako se sa njim samo provede...nek dodje za Bozic neka mu pokaze srpsko gostoprimstvo ali i nek odresi kesu sto sigurno hoce kad ova pocne da plese oko njega..jos ako nauci da igra sirtaki..kupila ga je za sva vremena...

ma daj mani taj ponos...ja bih se ipak malo potrudila...jer nije lose da pokusa da dobro prodje u zivotu makar i ako se sa njim samo provede...nek dodje za Bozic neka mu pokaze srpsko gostoprimstvo ali i nek odresi kesu sto sigurno hoce kad ova pocne da plese oko njega..jos ako nauci da igra sirtaki..kupila ga je za sva vremena...

Konacno i drugaciji stav imamo ovde, nego, s obzirom kako ljudi dozivljavaju ovu temu, je l` to ozbiljno mislis ili...?

Ne znam da li ima love, nije to pominjala, mada bih iz price zakljucila da pripada nizem srednjem sloju;) .... mada nije ona taj tip!
p.s. Nisam postavila ovu temu iz zezanja, vec da cujem vase ozbiljno misljenje na istu:rtfm:

Ma tip je dekintiran! Svi su takvi sa Dekintosa :hahaha:
Ma cim je on nju setao, pa sad merka hoce li otrgnuti 1 sms od usta, pa jos i racuna koliko je povratna do njenog grada..pa jos ako je i avion u igri...ta, idi begaj!
Bolje da nastavi da opsluzuje lokalne momke i zaboravi ga.

Back