Ko je tvoj omiljeni ludak?

Truman

Elita
Poruka
23.135
Imam neki utisak da je u svetu ludaka više nego ikad, od onih koji vode najmoćnije sile do raznih javnih persona koje gostuju u Balkan Info ali i na mejnstrim televizijama. Rekao bih da je to zbog interneta, lakom pristupu medijima i niskim kriterijumima iza kojih stoji profit. No da ne ulazimo u te dublje analize, recite mi ko je vaš omiljeni ludak od poznatih ličnosti? Znači neko ko vam deluje da je lud ali ga ipak simpatišete. Staviću jedno ime - Velja Abramović. Ovaj (tobožnji stručnjak) za Teslu, geopolitiku i sve ostalo vadi kao iz rukava na stotine informacija i objašnjava sve kao da zna sve tajne sveta. Načitan je i nije neinteligentan ali mislim da mu fali neka daska. No i pored toga rado kad naletim na neki jutjub kanal poslušam njegove teorije o tajnim službama, poreklu kosmosa i besplatnoj energiji.

Imam neki utisak da je u svetu ludaka više nego ikad, od onih koji vode najmoćnije sile do raznih javnih persona koje gostuju u Balkan Info ali i na mejnstrim televizijama. Rekao bih da je to zbog interneta, lakom pristupu medijima i niskim kriterijumima iza kojih stoji profit. No da ne ulazimo u te dublje analize, recite mi ko je vaš omiljeni ludak od poznatih ličnosti? Znači neko ko vam deluje da je lud ali ga ipak simpatišete. Staviću jedno ime - Velja Abramović. Ovaj (tobožnji stručnjak) za Teslu, geopolitiku i sve ostalo vadi kao iz rukava na stotine informacija i objašnjava sve kao da zna sve tajne sveta. Načitan je i nije neinteligentan ali mislim da mu fali neka daska. No i pored toga rado kad naletim na neki jutjub kanal poslušam njegove teorije o tajnim službama, poreklu kosmosa i besplatnoj energiji.

Са Вељом се не слажем у његовој идеологији научне духовности, али не бих рекао да је лудак, очигледно има контакте са тајним владарима света. Али у принципу заступа владавину Антихриста, оно што Теозофи покушавају да спроведу. У сваком случају, понекад прича нешто што би он сам волео да је тако, али бар пола од онога што каже су истините информације. Па ево, већ пар година најављује на који начин ће Вучкодлак бити смењен, и ево то се сада спроводи у дело као што је рекао.

Веља је свакако омиљен али није лудак бар не 100%, мора бити мало луд да би био човек, што би рекао Ниче ако се добро сећам.

Поред Веље, омиљен ми је Парошки са његовим причама, о Србима који су обожавали бога Ра, и како је Свети Сава презао кочије са ирвасима, па је по њему настао лик Деда Мраза, и да нам не треба држава одвојена од Цркве. Човек је на свом месту и има добре идеје, понекад оно што прича делује помало опичено, али то је у реду, када би деловао 100% рационално онда би био лажњак, овако је прави. Ако се кандидује за председника обавезно гласам за њега.

Back