Keva
Elita
- Poruka
- 23.706
Ne znam, ja sam glava svoje kuce
kad ovi odrastu da hoce da budu glave, onda trazim novu kucu 

Velik je svet
@Araon
A kako da vole ses sa njime, kad je on glava kuće koji ima pravo da bude svakakav samo jer je muško i glava kuće?
samo pitam![]()
A ovde svi jedva cekamo jedni druge,?Ma nema, ovi po svetu jedva čekaju nekog našeg
Samo pitaj ciljnu grupu kojoj se obraćaš, nisam upućen veruj mi
Doduše, ne znam ni kako je ovo tačno sled komentara na temi u kojoj govorim da više ni muškarcima nije hitan seks kad ga ima u izobilju![]()
Nisu me jednom napile da me iskoriste i posle me olajavaju kako ne znam da j.ebemČula sam i da neke žene čekaju u izlascima da se muški napiju, da bi se jebavali.
Ali ja ne znam ko je tu jebavan. On? Ili ona?
On ima alatku, a ona ga napija?
Ja e'o ne znam
One su tebe (za)jebale.Nisu me jednom napile da me iskoriste i posle me olajavaju kako ne znam da j.ebem
U zadnje vreme sam dosao sebi i izbegavam zene kada pijem.
Mogu da te pitam nesto privatno, al pitacu te javno, a ti odgovori ako hocesTeskoe je danas biti fin.
Udri slobodno sa pitanjimaMogu da te pitam nesto privatno, al pitacu te javno, a ti odgovori ako hoces
Jel volis ti zenu?Udri slobodno sa pitanjima
Naravno.Jel volis ti zenu?
Čula sam i da neke žene čekaju u izlascima da se muški napiju, da bi se jebavali.
Ja e'o ne znam
Za alkohol ne znam ali moj bivši je imao reakciju na guaranu. Ako popije dve tri u kratkom razmaku i desi se da imamo seh neće duže da mu se relaksira.Čula sam i ja da je tu važno da nepredje granicu
Recimo odredjena količina alkohola dovodi do toga da može poduže da ebe sto njoj pruzi prostora za minimum 2 orgazma
Procitala sam nedje ili su mi rekle drugarice
Za alkohol ne znam ali moj bivši je imao reakciju na guaranu. Ako popije dve tri u kratkom razmaku i desi se da imamo seh neće duže da mu se relaksira.
Umesto sminke?Čula sam i da neke žene čekaju u izlascima da se muški napiju, da bi se jebavali.
Ja e'o ne znam
Sva sreća pa smo inače jedan nježni cvijet.![]()
Kao umjesto da ga očara šminkom, ona napija? Ili?Umesto sminke?
Pa lepsa je kada je pijan....cak i bandera ima sarma....Kao umjesto da ga očara šminkom, ona napija? Ili?![]()
Osim što si se finansijski ' pretegao', u čemu je poenta priče?Стварно, поштено су одрадили свој посао. Захвалан сам им.
Nije se desiloOsim što si se finansijski ' pretegao', u čemu je poenta priče?
Oboje?
Hahahah kako se ismijah.Nije se desilo
Poruka je automatski spojena: