ovo ti ja mogu reci
za ubijanje nemaca...tito je imao zeleno svetlo....za raseljavanje i slicno,bio je dogovor medju saveznicima,da se nemcima nana nanina,svud,..tad su cak i cesi u sudeti poceli da silje stojka,kao,oni nekog isteruju
elem....zeleno svetlo za ubijanje zarobljenika je takodje dobio....mislis da je tito bio glup da sam organizuje blajburg...pa englezi su mu na noge doterali cetnike i ustase
sto se tice nemaca znaci,bio je trend takav,a i dobili su naredjenja,da ih rasele,tako i tito
znas li da je vise nemackih zarobljenika stradalo u americkim logorima,od gladi,nego u ruskim od rada...ameri su pobili,na foru...preko milion nemackih zarobljenika,i to se tek skoro saznalo,znaci ghovna najpodmuklija na svetu,bezmuda
elem....siptari nisu imali takav tretman,jer nisu svi bili za nemce i fasiste...bilo je i albanskih partizana...i u samoj albaniji...tipa enver hodza.....koji je sa nama tada bio brat...dok nije poludei\o i poceo da zida bunkere
a sto se tice balista...ja ti mogu da garantujem,da su bili ocisceni do jednoga..mozda ne do 1945 ali do 1956 sigurno

veruj mi,tito nije bio u fazonu nacija...to su sad ljudi u tom tripu..on je imao prost rezon...za i protiv

ukoliko si bio protiv...o god da si....ode glava...Tempo je ubio brata...Peko Dapcevic,iskulirao Vladu na golom 8 godina itds itd