Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelest, na Liturgiji covek mora da budem spreman da bi se pricestio a ne samo tako idem na svaku Liturgiju....
Otac Simeon je dobar duhovnik, podseca me na mojeg bivseg duhovnika Oca Serafima, odmah se to prepozna.
Ево још једног Елпидија:Prelest, na Liturgiji covek mora da budem spreman da bi se pricestio a ne samo tako idem na svaku Liturgiju....
neka ga svemocni Allah blagoslovi...prorok, koji dozivljava vizije...sad, da li je to uz pomoc srpske rakije ili kolumbijskog kokaina, to je nebitmo..."Старац" Елпидије није никакав старац већ прелешћени пророк којем се наводно јавља сам Христ. Ни мање, ни више. Испромашивао је доста тога до сада у својим пророчанствима везано за ковид, вакцинисање итд.
on je mnogo lukav covek ce taj hipnotizira!
То што се неко ретко причешћује не значи да је достојан причешћа само због ретког приступања.Prelest, na Liturgiji covek mora da budem spreman da bi se pricestio a ne samo tako idem na svaku Liturgiju....
Чувене су молитве о. Симеона.Otac Simeon je dobar duhovnik, podseca me na mojeg bivseg duhovnika Oca Serafima, odmah se to prepozna.
Ja nisam ni rekao da je dostojan, to Bog odredjuje a na nama je da se spremamo za to.То што се неко ретко причешћује не значи да је достојан причешћа само због ретког приступања.
Може се и ретко причешћивати а опет механички.
Чувене су молитве о. Симеона.
Najbolje je redovno ići na liturgiju i često se ispovedati, a o pričešćivanju se savetovati sa svojim duhovnikom. Ne treba biti nemaran poput katolika koji se često pričešćuju, čak i svaki dan, a žive u smrtnim gresima. Treba se čistiti i biti što dostojniji ispravnim životom. A nekada je često pričešćivanje i neophodno, sve zavisi u kakvom je stanju čovek. To određuju sveštenici. Sve treba biti uravnoteženo, bez krajnosti. Kako živimo u poslednjim vremenima, logično je da se češće pričešćujemo, ne kao nekada četiri puta godišnje ili čak jednom godišnje. Ali, svaki dan...То што се неко ретко причешћује не значи да је достојан причешћа само због ретког приступања.
Може се и ретко причешћивати а опет механички.
Чувене су молитве о. Симеона.
Срећа па се атеисти не питају.Može pričest ali da svako ima svoje kašiče.
Jok komunističke babe se pitajuСрећа па се атеисти не питају.
coce probio si led sa raskrinkavanjem grckih staraca, jel ih ima jos laznih, ili je ovaj arhilazni prorok? kao onaj lazni prorok u knj, otkrivenja? mislim ako ne raskrinkas jos nekog, ovaj posteje arhineprijatelj, najlazniji, iz apokalipse"Старац" Елпидије није никакав старац већ прелешћени пророк којем се наводно јавља сам Христ. Ни мање, ни више. Испромашивао је доста тога до сада у својим пророчанствима везано за ковид, вакцинисање итд.
ma drenovinu cemo iz njega da iscedimo, samo ako je za aljeka koga si nekad volelaI sama sam pomislila da je prelescen, jer govori u formi proroka, ali ipak treba izvuci ono dobro iz onoga sto kaze, a to je da se molimo (i) za vlast.
То је наша хришћанска дужност., a to je da se molimo (i) za vlast
Јесте. Мени је Рукумија близу па често ја и породица идемо тамо.Otac Simeon je dobar duhovnik, podseca me na mojeg bivseg duhovnika Oca Serafima, odmah se to prepozna.
nije promasio nego slabo zna engleski. Greska u prevodu."Старац" Елпидије није никакав старац већ прелешћени пророк којем се наводно јавља сам Христ. Ни мање, ни више. Испромашивао је доста тога до сада у својим пророчанствима везано за ковид, вакцинисање итд.
Двоструко умрлог... Богу хвала за све...Ево још једног Елпидија:
У ДБу не мисле тако кад дају владичанске званичне акредитације...Срећа па се атеисти не питају.
Pa ospori čovjeku preciznim podacima.Ево још једног Елпидија: