KO JE SRBIN I SRPSKOGA RODA, A NE DOŠO.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

srpski.patriota

Obećava
Banovan
Poruka
81
Ovo je poziv svim Srbima, kojima je Kosovo i Metohija na srcu, da se organizujemo i izađemo svi zajedno sa upaljenim svećama i mirnim protestom ispred američke ambasade u Beogradu pokažemo da se ne slažemo, da nećemo dozvoliti ni po koju cenu nezavisnost Kosmeta.
Da pokažemo svoje nezadovoljstvo što jedna hrišćanska Amerika koja ratuje u Iraku, koja je inače u ratu sa islamskim ekstremistima, ne stane na put ekstremnom islamu ovde na Balkanu, koji kida deo jedne takođe hrišćanske države -Srbije!
Ne smemo zatvarati oči pred onim što se događa sa Kosovom i Metohijom, treba im jasno staviti do znanja da nećemo dati nezavisnost Kosovu.
Sramota je da šta nam se događa, ako su nam političari takvi kakvi jesu, srpski narod neće pristati da krvlju svojih predaka natopljen Kosovo i Metohija otmu u XXI. veku islamska divlja plemena.

Joe prijatelju,
treba da izađemo i da im jasno kažemo da nema načina da nam otmu Kosovo i Metohiju, treba da izađemo svi kojima je Kosovo i Metohija na srcu, mirno sa zapaljenim svećama, treba da im pokažemo koliko nas ima.
Po Beogradu protestvuju razne žene u crnom, razne babe iz NVO lupaju šamare članovima porodica nestalih sa KiM, paradiraju ******:..
Nas nigde nema!
Sam Hrist je kazao "Ako pokucaš, otvoriće ti se".,
treba da pokucamo i kažemo da nikada nećemo dozvoliti dok nas ima, da na Kosmetu neko božur zameni ljiljanom!
Treba im reći da nećemo dati da nam otmu Kosovo i Metohiju , a oni neka vide!
Zar da sedimo skrštenih ruku mi dok se sve ovo događa, zar je veliki napor izaći i iz toplog doma i provesti ako treba i dane za Kosovo i Metohiju ?
Zar je to previše zarad Gračanice i svih srpskih manastira i svetinja?

Bajazitovi potomci sredili su sve svoje poslove, ubili svoju braću i nepokorne, uzdigli odane, potpomogli Arnaute na Kosmetu i hoće da završe započeto u Srbiji, pa da krenu dalje, na ostale hrišćanske zemlje, dokle god se čuje hrišćansko zvono da dobace islamsku strelu.
Treba da se organizujemo i okupimo u Beogradu, Bogorodičinom gradu, Stefanovom ponosu, meri njegove vladarske moći i veštine, ispred američke ambasade, mirnim protestom sa zapaljenim svećama pokažemo da nećemo dozvoliti da nam otimaju Kosmet, nikada, ni po koju cenu!
Glupo je da ćutimo i da nam pred očima otimaju Kosmet.
Pogledajte šiptare kako su organizovani.....
Brinuće Amerika još kako.....

srpski.patriota:
Ovo je poziv svim Srbima, kojima je Kosmet na srcu, da se organizujemo i izađemo svi zajedno sa upaljenim svećama i mirnim protestom ispred američke ambasade u Beogradu pokažemo da se ne slažemo, da nećemo dozvoliti ni po koju cenu nezavisnost Kosmeta.
Da pokažemo svoje nezadovoljstvo što jedna hrišćanska Amerika koja ratuje u Iraku, koja je inače u ratu sa islamskim ekstremistima, ne stane na put ekstremnom islamu ovde na Balkanu, koji kida deo jedne takođe hrišćanske države -Srbije!
Ne smemo zatvarati oči pred onim što se događa sa Kosmetom, treba im jasno staviti do znanja da nećemo dati nezavisnost Kosmetu!
Sramota je da šta nam se događa, ako su nam političari takvi kakvi jesu, srpski narod neće pristati da krvlju svojih predaka natopljen Kosmet, otmu u XXI. veku islamska divlja plemena.

Ovo u stvari je poziv jednog ludaka I krvozednika koji je za zaljenje. Pusti ti te priche za djecu “ hriscanske Amerike I islmaskim ekstremistima”. Ti “islamski ekstremisti postoje samo u glavu bolesnih srba poput tebe. Sto ti mislis da je svijet budala I ne zna kako vi srbi ljubite bre dupe arapima. Albanci su najstari narod Ballkana. Oni su Evropljani. Nemaju blage veze sa arapima I vama krvozednim slavima.
sramota je to sto srbi imaju srbchicha u svojim redovima poput tebe. Ajde idi da porastesh ili mani se droge jer vidis da ti je isprzio mozak pa ne znas sta lupetas.
Nemoj ti da brines za Ameriku nego pobrini se za svoju dushu I dushu svojih sunarodnjaka koji su prolili krv nevinih ljudi. Ma vi ste sramota sa hriscanstvo. Pre bi reko da ste satanisti, vi hrsichani-ma ajde bre bjezi

@King Lir,

ljube tvoja majka i sestra Arapima dupe za 1gr koke,
Ti u pozivu na miran protest vidiš krvožderje, to je zato jer ste vi sami krvoždernici i divljačko pleme,
seme vam se zatrlo ubice i zlikovci!
Srbija nije Kolumbija, nikada neće ni biti , u toj priči samo vi šiptari možete da prođete kao Kolumbijici kada su se bili malo zaigrali sa amerima.
Nikada, ali nikada nećete uspeti da otmete Kosmet,
dzaba vam iranske službe i Hezbolah dole.

King Lir:
Ovo u stvari je poziv jednog ludaka I krvozednika koji je za zaljenje. Pusti ti te priche za djecuhriscanske Amerike I islmaskim ekstremistima”. Ti “islamski ekstremisti postoje samo u glavu bolesnih srba poput tebe. Sto ti mislis da je svijet budala [/B]I[/B] ne zna kako vi srbi ljubite bre dupe arapima. Albanci su najstari narod Ballkana. Oni su Evropljani. Nemaju blage veze sa arapima I vama krvozednim slavima.
sramota je to sto srbi imaju srbchicha u svojim redovima poput tebe. Ajde idi da porastesh ili mani se droge jer vidis da ti je isprzio mozak pa ne znas sta lupetas.
Nemoj ti da brines za Ameriku nego pobrini se za svoju dushu I dushu svojih sunarodnjaka koji su prolili krv nevinih ljudi. Ma vi ste sramota sa hriscanstvo. Pre bi reko da ste satanisti, vi hrsichani-ma ajde bre bjezi

Ko li si i šta li si ti...
Pomešao si mala i velika slova, ekavski i ijekavski, srpski i hrvatski, logiku i zdrav razum sa lupetanjem kakvo se odavno nije moglo pročitati na ovom forumu.
Ako si odlučio da nekom održiš lekciju, onda pravac u osnovnu ili večernju školu na časove srpskog, gramatike, istorije, geografije... pa onda logike itd.
Do tada, mani se ćorava posla i pametovanja sa ovakvim znanjem i inteligencijom.

gica:
Naprotiv, za njih bi cak moglo da bude korisno.

Ma je l da? Hajde kreni sada da me plašiš sa mogućnošću terorističkih napada na Beograd i Srbiju pa da odustanem......
Da li je tebi jasno da iza svake političke akcije šiptarskih političara,
stoji još pet terorističkih akcija, oni su izabrali organizovani kriminal i terorizam kao svoju opciju.
Njih su odabrali muslimanski finansijeri i tako....

mali.adadjo:
Ma je l da? Hajde kreni sada da me plašiš sa mogućnošću terorističkih napada na Beograd i Srbiju pa da odustanem......
Da li je tebi jasno da iza svake političke akcije šiptarskih terorista,
stoji još pet terorističkih akcija, oni su izabrali organizovani kriminal i terorizam kao svoju opciju.
Njih su odabrali muslimanski finansijeri i tako....

Ne, paranoice, ne radi se o tome, vec je mnogo lakse biti u sukobu sa jednim narodom nego sa jednom religijom (narocito toliko rasprostranjenom).

gica:
Ne, paranoice, ne radi se o tome, vec je mnogo lakse biti u sukobu sa jednim narodom nego sa jednom religijom (narocito toliko rasprostranjenom).

Hej ovo nije tema o tome, postoji jedna takva tema na ovome podforumu pa pređi na nju da raspravljamo do sutra ujutru ako želiš.
Ovo je tema posvećena pozivu na miran protestu Beogradu, ispred američke ambasade, sa zapaljenim svećama da pokažemo da nećemo dozvoliti da nam otimaju Kosmet.
Ovaakve stvari se dešavaju i na politici, kada neko postavi dobru temu obavezno se pojavi "kvari igra" da zametne trag prvobitnoj nameri.

king lir,ti i tebi slicni ljubitelji albanaca koristite forume za lecenje sopstvenih kompleksa,jer ste **** od ljudi,jaki kada kucate poruke a na ulici vas nema osim u velikim gomilama kada nasuprot vas stoji par ljudi.Albanci najstariji narod Balkana,hahaha,jel to zato sto jos uvek zive na prelazu iz 17 u 18 vek?Pa dovoljno je videti slike iz albanije pa zakljuciti ko su,sta su i kakvi su.Pa vama je mesto 2 metra ispod zemlje.

Gico potpuno si u pravu posto ce ovaj post da postane,zahvaljujuci king lir-u,cisto prepucavanje.

srpski.patriota:
Ovo je poziv svim Srbima, kojima je Kosmet na srcu, da se organizujemo i izađemo svi zajedno sa upaljenim svećama i mirnim protestom ispred američke ambasade u Beogradu pokažemo da se ne slažemo, da nećemo dozvoliti ni po koju cenu nezavisnost Kosmeta.
Ne smemo zatvarati oči pred onim što se događa sa Kosmetom, treba im jasno staviti do znanja da nećemo dati nezavisnost Kosmetu!
Sramota je da šta nam se događa, ako su nam političari takvi kakvi jesu, srpski narod neće pristati da krvlju svojih predaka natopljen Kosmet, otmu u XXI. veku islamska divlja plemena.

Zao mi je sto sam daleko pa ne mogu da se pridruzim. Kako god, najbitnije je najaviti protest, jer moze da vam uleti ona karakondzula Kandicka kao onim jadnim nevoljnicima koji i dalje traze svoje najmilije, otete na Kosmetu.

@the shezika

Biće prilike kada ćeš moći, bitno je jedino da podržavaš takav protest.
Takođe, je važno da ako imaš prijatelje u Srbiji njima kažeš da je jako važno da došu.
Ma Kandići više nikoga ne može da isprovocira.
Ljudi, nemojmo čekati da nam otmu Kosovo i Metohiju pa da se onda pobunimo., sada je prilika da pokažemo svetu ispred američke ambasade u bg-u da nećemo dozvoliti da nam kidaju deo Srbije, mirnim protestom, sa upaljenim svećama.

Šiptari su od 1981. skretali pažnju na sebe neprestanim protestima, bilo u zemlji, bilo u inostranstvu. Još tada bi se redovno okupljali pred zgradom UN i demonstrirali protiv tadašnje SFRJ i protiv "ugrožavanja njihovih ljudskih prava". Međutim, tada su te njihove proteste vodile neke struje koje su se nazivale "Marksisti i Lenjinisti Kosova" i sl. tj. bili su komunističke provijencije, pa ih svet nije toliko uzimao za ozbiljno.
Međutim, kada su promenili taktiku, počeli da dižu pobune, pravili tzv. "štrajk glađu" u Starom trgu, i kada je 1981. i 1984. intervenisala vojska i policija, uspeli su da svoj problem u priličnoj meri "internacionalizuju".
Ko ne veruje, neka pročita knjigu "Tajna albanske mafije" koja je napisana i izdana 1984. godine. Mnoge stvari za koje se tada u knjizi pisalo "da se mogu desiti, ako se ne preduzmu odgovarajuće mere" su se i desile, desetak godina kasnije.
Šta sam hteo da kažem. Samo ako celokupan narod pokaže da mu je stalo do KiM i ako učestvuje u ovakvim protestima, može da pokaže svetu koliko nam je stalo do rešenja ovog problema.
Međutim, ako na jedvite jade izađe malo više od 50% građana da bi se na referendumu izjasnilo za novi ustav u kome je KiM sastavni deo Srbije, onda će i svet na taj problem gledati kao na nešto što Srbe i ne pogađa previše.

DraGo70:
Ko li si i šta li si ti...
Pomešao si mala i velika slova, ekavski i ijekavski, srpski i hrvatski, logiku i zdrav razum sa lupetanjem kakvo se odavno nije moglo pročitati na ovom forumu.
Ako si odlučio da nekom održiš lekciju, onda pravac u osnovnu ili večernju školu na časove srpskog, gramatike, istorije, geografije... pa onda logike itd.
Do tada, mani se ćorava posla i pametovanja sa ovakvim znanjem i inteligencijom.

Sto mene boli dal sam promeso neka vasa slova tu. To mi nije maternji jezik pa super ga govorim i pisem, za razliku od vas koji ni vash maternji jezik ne pisite pravilno.Inache za nivo intelegencije sto je ovde, pa ja sam bre genije za vas.

King Lir:
Sto mene boli dal sam promeso neka vasa slova tu. To mi nije maternji jezik pa super ga govorim i pisem, za razliku od vas koji ni vash maternji jezik ne pisite pravilno.Inache za nivo intelegencije sto je ovde, pa ja sam bre genije za vas.
Pa ako nije tvoj maternji jezik, onda može da prođe.
Ali, što se tiče inteligencije, poznavanja geografije, istorije, politike i činjenica tu si još u predškolskom uzrastu... :)

iskander:
Potpuno se slazem sa tobom, i to trebaju imati na umu svi oni koji zele dobro ovom nasem napacenom Srpskom narodu, a pogotovo zbog toga sto Albanaca ima i katolika i pravoslavaca i muslimana...

ko je govorio o Albancima, reč je o šiptarskom terorizmu, šiptari su mahom muslimani,
zar ne?
I dokazana je njihova povezanost sa Al kaidom, još iz vremena Čekua i KZK.
Poznat je i slučaj oko ubistva sedamnaestogodišnjeg Dimitrija Popovića iz Gračanice, koga su ubili pripadnici jedinice Abu Kabira, ogranka Al kaide.
Dokazano je postojanje dzihad kampova na KiM, dokazano je prisustvo iranske tajne službe ......
Pa iz svih tih dokazanih činjenica trebalo bi ukazati mirnim protestom , sa upaljenim svećama ispred američke ambasade u Beogradu,pokazati svetu i hrišćanskoj Americi koja ima takođe problem sa islamskim terorizmom, da islamski teroristi koji su se presvukli iz uniformi OVK u firmirana odela i prešli u parlament pokušavaju nasilno da otmu deo jedne takođe hrišćanske zemlje - Srbije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back