Ko je silovatelj glumice??

Poruka
4.292
Ko je silovao glumicu? Ona nema mnogo filmova iza sebe a rekla je da je to bilo na pocetku karijere. E sad to pod "pocetak karijere" moze da bude viseznacno da li je bas na prvom filmu ili na drugom, trecem? Na cetvrtom to vec ne bi bilo pocetak karijere po meni. E sad "pocetak karijere" mozda se odnosi nakon sto je zavrsila glumacku skolu a to bi bilo 2007/2008 godine bas kad je snimila cetvrti i peti film/seriju. Takodje je nejasno da li je silovana kad je sniman film ili serija.

E sad mozemo to sve da nagadjamo ali evo spiska svih producenata na svim filmovima i serijama na kojima je radila pa metodom eliminacija mozemo doci do nekog zakljucka:

2005. Ми нисмо анђели 2 (lik Зорана).................................................... producent Биљана Првановић
2005. Ивкова слава (Мариола)............................................................... producenti Горан Бјелогрлић, Драган Бјелогрлић, Жељко Митровић
2007. Оно наше што некад бејаше (Икица)........................................... producent Зоран Јанковић rodjen 1957
2007—2008. Премијер .............................................................................. producenti Милутин Караџић, Жељко Митровић, Предраг Павловић (muz Natase Pavlovic sa kojom se i vencao te godine)
2008. Вратиће се роде (Емануела)......................................................... producenti Драган Бјелогрлић, Горан Бјелогрлић
2008—2009. Рањени орао (Донка).......................................................... producent Зоран Јанковић rodjen 1957 (52 godine)
2009. Заувек млад (Ивана).......................................................................producent Nebojša Nele Garić rodjen 1955 (54 godine)
2009. Оно као љубав (Маја).....................................................................
2009. Кад на врби роди грожђе ................................................................. producenti Предраг Павловић, Јелена Поповић a pod pokrovitrljstvom TV pink
2011. Мешано месо (тинејџерка)............................................................
2011. Практични водич кроз Београд са певањем и плакањем..............


E sad vidimo da otpada Zeljko Mitrovic jer 2009 godine pri kraju dosadasnje karijere opet pink tako da ne bi isla tamo. Dragan i Goran Bjelogrlic otpadaju jer ne bi sa njim snimala vise puta. Zoran Jankovic covek ozbiljan u godinama koji godinama radi te poslove i ne bi on garant a i isto sa njim 2 puta radi. Predrag Pavlovic nije jer je mladji i bas to vreme se ozenio sa Natasom Pavlovic. Nebojša Nele Garić sa njom radi 2009 godine i ne bi se reklo da jeto pocetak karijere.

Tako da neznam eto prosudite sami. Naravno uzeti u obzir da je jako poznata licnost kako je rekla

U to vreme bila je jako mlada pa sad ko voli mladu piletinu i ko je zenskaros itd itd neznam.

Ipak je ovo zezancija i teroija zavere stim da ipak sazaljevam silovanje je stvarno za veliku osudu .
 
Poslednja izmena:
Netacno. Nisi lepo razumeo, nije ona rekla da nije silovana nego njeni kriticari
Nije tacno. Nije ona rekla da nije silovana nego njeni kriticari. Videcemo jos malo da li je sve spin ili ne jer ako se otegne jos koji mesec a ne ispliva ime onda je Vucicev spin da skrene paznju sa bitnih tema kao sa onom nesretnom pevacicom koja je ubijena sa kojom su par godina ispirali usta.
 
Ko je silovao glumicu?
Racunajuci da ne pratim to djubre od vesti,pogotovo o nasim 'poznatim',i ne znam o kojoj je glumici rec.
Nego,zasto si naveo producente iskljucivo?To bilo u vestima ili ti onako,logicki?
Mozda ju je nategao neki nosac kulisa,ili dodavac pomocnika kamermana?
Gde je dokaz da je silovana,ili je to onaj sistem kao kada su smestili Tajsonu?
Da imaju dokaze za silovanje,taj bi trebao da bude u zatvoru,i to na dugo.
 
Racunajuci da ne pratim to djubre od vesti,pogotovo o nasim 'poznatim',i ne znam o kojoj je glumici rec.
Nego,zasto si naveo producente iskljucivo?To bilo u vestima ili ti onako,logicki?
Mozda ju je nategao neki nosac kulisa,ili dodavac pomocnika kamermana?
Gde je dokaz da je silovana,ili je to onaj sistem kao kada su smestili Tajsonu?
Da imaju dokaze za silovanje,taj bi trebao da bude u zatvoru,i to na dugo.
Pa ona je sama rekla da je silovana od strane producenta a takodje je rekla da je izuzetno poznata licnost. Takodje je izjavila da ima audio snimak gde se jasno cuje da je on sam potvrdio da je silovao. Kao sedeli su negde i ona je rekla nesto u smislu da jos uvek nosi veliku bol zato sto ju je silovao a on je reko da on nije bilo ko i da to sto ju je silovao treba da njoj buide casto sto je seksao neko kao sto je on. A on je seksao zato sto jemnogo ceni i postuje jer kao on ne bi jebavao bilo koju ili neku koju ne ceni. Tako nesto kao ima snimak tog razgovora. I onda je obecala fanovima da ce izneti ime uskoro kad krene sudski postupak. Valjda je i policija saslusala u tuzilastvuu i kao valjda ce krenuti postupak nemam poima tako nesto. Ali videcemo sta ce biti od svega toga da li ce stvarno krenuti proces ili ce izneti ime jer ako se od toga nista ne desi onda je to samo medijski spin da imaju novine sta da pisu i da zamajavaju narod nebitnim temama kako bi skrenuli paznju sa bitnim temema kao sto je razgovori o kosovu, korona virus i deca sa maskama u skoli gde to kosta oko 50 do 100 evra roditelje mesecno... Znaci 1000 bitnih tema a oni o ovome nonstop.
 
Netacno. Nisi lepo razumeo, nije ona rekla da nije silovana nego njeni kriticari
Danijela je dala intervju za magazin Variety 16. avgusta, povodom svog dokumentarnog filma "Zaceli me", u kom se, između ostalog, iznosi i šokantna informacija da je glumicu silovao jedan moćnik iz filmske industrije.

Lazne optuznice za silovanje nisu retka pojava kod zena, primera je bezbroj. Zadnji je onaj iz Rusije.

Devojčica je tvrdila da je vozač kamiona Dmitrij Čikvarkin (48) dodirivao nju i još jednu devojčicu (3) ispod struka nakon što ih je odvezao do dadilje. Grupa ljudi je nakon toga silovala i pretukla na smrt nevinog muškarca nakon što je 10-godišnja devojčica "iz šale lagala" da ju je on napastovao.

Vozač kamiona, inače i sam otac 6-godišnje curice, bio je živ kada je grupa otišla, ali je kasnije preminuo zbog nanesenih povreda.
 

Back
Top