Ko je Radomir Lazovic "kralj Zanzibara"?

Akset

Primećen član
Poruka
575
Jedan od vodja podvojene grupacije nekadasnje SPN je poznato kao "kralj" Zanzibara. Ako se neko pita zasto, zato sto je u jeku borbe protiv kradje na izborima u decembru otisao na "odmor" u Zanzibar. Inace se radi o velikom revolucionaru i "levicaru" koji mnogo voli novce.
Ilustrativno prikzano

583022-lazovic2-f.webp


Da li glasate za njega i opciju koja predstavlja?
 
Diksi prati ko će ići gde na letovanja ove godine. Merilo će biti glasanja za Kosovo. Naprednjaci će birati patriotske lokacije tipa Španija a opozicija neće to gledati pa će ići u Grčku i neke dalje luksuzne destinacije. Ne samo Diksi nego i Informer će da prati.

A naša voljena Diksi će kao svaka patriotski vaspitana devojka, ćebe ispod miške, ranac na rame, na tramvaj pa pravo na Adu. ;)
 
Pa mislim šta je smešno sad, nju ne finansiraju strane službe i Rotšildi pa da ima para za luksuzna letovanja, a i gde će čestita, pravodoljubiva i rodoljubiva devojka da ide, gde kod krimosa Montenegrina koji su hteli da ubiju našeg preCednika, u Grčku koja nam zabi nož u ledja ili nedaj Bože kod Hrvata da ide, tako nešto sebi ne bi mogla da dozvoli..............pa prema tome ni nema gde poštena devojka danas da ode na more. ;)
 

Back
Top