Grom_sa_neba!
Elita
- Poruka
- 20.681
...
Posle ovog nedzentlmenskog, neduhovitog i nadasve idiotskog podj.ebavanja i ku.rčenja spram jedne žene = Marije Zaharove, koja je pri tome za njega buzdovana viša klasa i intelektualni nedostizni svemir...
I to se on ku.rči iz gaća Američkog Ambasadora Hila...
Naravno.., ne on sam od sebe vec kao trbuhozborac CIA/Mi6 režima!
Ovde ćemo se osvrnuti na tu USA glavušu...

I on...hej...liliputanac...on krajnje jadno i bedno iz gaća Ambasadora Hila..., zeza Mariju Zaharovu kako ne može doći u Beograd...
Pa bedniče ona da ti dođe tebi bi klecala kolena, somino jedna...
...
Ko je Rade Basta, novi ministar u Vladi Srbije
https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...tar-u-vladi-srbije-biografija-vlada-privrede/Posle ovog nedzentlmenskog, neduhovitog i nadasve idiotskog podj.ebavanja i ku.rčenja spram jedne žene = Marije Zaharove, koja je pri tome za njega buzdovana viša klasa i intelektualni nedostizni svemir...
I to se on ku.rči iz gaća Američkog Ambasadora Hila...
Naravno.., ne on sam od sebe vec kao trbuhozborac CIA/Mi6 režima!
Ovde ćemo se osvrnuti na tu USA glavušu...

Basta je široj javnosti postao poznat u poslednjim mesecima po izjavama koje su se doticale tema koje malo imaju veze sa njegovim poslom u toplanama.
Između ostalog, zalagao se za izgradnju nuklearne elektrane u Srbiji u saradnji sa SAD i EU,
Tražio je da se ukine srpsko-ruski humanitarni centar u Nišu, čestitao imenovanje na funkciju ambasadora SAD u Srbiji Kristoferu Hilu
bio je dugogodišnji saradnik Gorana Vesića, dok je ovaj bio na funkciji zamenika gradonačelnika Beograda.
= BuzdovanPo profesiji je profesor fizičke kulture, bivši policajac i kikbokser.Kako je objavio Istinomer, nema zvaničnih podataka o njegovom obrazovanju, a na izbornoj listi za parlamentrane izbore naveo je da je po zanimanju master ekonomista.

= KrimiKao uspeh mu se upisuje to što je kao vlasnik Delta farma za samo tri godine ostvari neto dobit od više stotina miliona dinara, „a ‘zli jezici’ su ga zbog toga povezivali sa Čankom“, naveo je ovaj portal

Bio je savetnik direktora „Elektrovojvodine“, u vreme dok je na čelu tog preduzeća bio Srđan Kružević
= Gdegod se muljalo...Za zamenika pokrajinskog sekretara za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj imenovan je u julu 2016. godine.

= Siledžija i nasilnikU oktobru 2019. tadašnji predsednik opštine Stari Grad i beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Marko Bastać optužio je Bastu da je predvodio obezbeđenje koji su posle promocije knjige tadašnjeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesića „tukli mirne ljude“.

I on...hej...liliputanac...on krajnje jadno i bedno iz gaća Ambasadora Hila..., zeza Mariju Zaharovu kako ne može doći u Beograd...

Pa bedniče ona da ti dođe tebi bi klecala kolena, somino jedna...

...
Poslednja izmena: