Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 176.243

mislim da ova slika sve govori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerika mnogo vise nego Iran.
Iranci uglavnom nista ne rade ako nisu izazvani.
Medjutim, nije Amerika oduvek takva, vec od 70-tih godina i dolaska Niksona na vlast.
nisi dobro pogledala sliku
amerika je takva od kraja drugog svetskog rata.
Da, upravo sad videh, ali to su ipak (sve do vijetnamskog) bili "sitni" ratovi.
Ma, jes' vala, i one kasetne što su bacali po Nišu su baš sitne.
Lepo je njima Mira Marković rekla da oni napadaju samo male i mnogo slabije od sebe.
nisu bili sitni
samo u korejskom ratu recimo bilo preko 600.000 mrtvih.
Jel' ti umes da citas? Ili si umorna pa nisi videla?
Napisala sam "sve do vijetnamskog rata".
Najveca svetska pretnja je Rusija na celu islamskih zemalja. Mislim da bi trebalo humanitarno intervenisati po njima - pod hitno.
Nema "sitnog" rata kada pogine na hiljade, stotine hiljada i ostane posle glad i beda, osakaćeni, pa od posledica njihovog zaprašivanja umre još toliko.
Da, ali mnoge zemlje su same htele "americku demokratiju" i prizivale je, to su i dobile.
Нападају само мале земље, ајд нек сад нападну директно Русију, Кину или Индију нпр. Кад би сад напали Русију за годину дана би се писала ћирилица у Вашингтону![]()
U vijetnamu su UBILI 2 000 000 civila zena i dece , i nikom nista, **** ovaj svet
Eh ... da je samo 2 miliona !!! Ne veruj američkoj propagandi.
Ne zaboravi da je na Vjetnam bačeno više bombi nego u celom 2.SR i da je masovno korišten napalm. Spaljivane su cele regije i tu je ustoličeno takozvano "tepih bombardovanje" !!! Bilans od dva miliona ubijenih građana Vijetnama veroovatno je tačan ali na godišnjem nivou.
Na poljima smrti u Kambodži pobijeno je pod američkim nadzorom najmanje 2 miliona kambodžanaca u vrlo kratkom roku od nekoliko meseci a dežurni krivac preko noći postao je Pol Pot.
a nama sole pamet za srebrenicu gde je ubijeno 3000 vojnika, i mi cutimo , umesto da im kazemo da su oni zadnji na svetu koji uopste smeju da pisnu o bilo cemu,monstrumi, kojima nazalost niko nista ne moze jer su atomska supersila
и једни и други су на њихов начин проблем. амери јер кад им нешто дуне избомбардују србију ил либију ил неку сличну малу државицу, малу у смислу броја становника ил територијално ил опремљену застарелом војном опремом, а ираном владају ајатоласи муле мујезини и други из те њихове хијерархије који отворено призивају репризу холокауста, иранци на демонстрацијама подршке палестинцима а против израела носе транспаренте да се јевреји припреме за прави геноцид и сл.