Ко је (прави) Роналдо?

Ко је прави Роналдо?

• Роналдо

glasova: 2 50,0%
  • Роналдо

glasova: 2 50,0%

• Ukupno glasova
    4

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
96.740
46944_profimedia-0017466014_ig.jpg
28057_24252735960579_f.jpg

Ma okej je Portugalac, ali za ovu noviju generaciju :)

Mi, stara garda, ipak volimo vise neki drugi fudbal, koji su nam priredjivali nas Ronaldo, pre njega Romario, pa Zidan, Vejn Runi, Jap Stam u odbrani, itd, itd...

Sad, iskreno, iako ima brilijantnih fudbalera, ne mogu da me oduseve kao stara ekipa s kraja devedesetih i pocetka 2000-tih.

A mozda je to samo nostalgija, ko zna 😉

.. ево још једно питање...

Зашто данас сви играчи па и осредњи играју као некад Пеле сем фузбалера из Србије ?

одговор

ИНАТ БАТО
jer je ukinuto saperovo pravilo..odlaze kao mladi talenti koji tamo ne igraju i propadaju.. tako ce i kostov sad zavrsiti...

nekad su odlazili kao formirani igraci sa 25 i zato smo bili sampioni i imali jaku reprezentaciju i igrace koji su imali bitnu ulogu u inostranim jakim timovima.

Са прашњавих улица Рија… где се фудбал рађа у срцу, а игра босим ногама… стигао је дечак тихог погледа.
Миран. Скроман. Вечити дечак у души.
Али када лопта крене ка голу… постаје олуја.
Бес претвара у голове.
Агресију у дриблинге.
Најбољи дефанзивци света су могли само да гледају…
голмани да се моле.
Јединствен.
Непоновљив.
Фудбалски феномен.
Најбоља деветка свих времена.
Божији дар напаћеним душама планете.
Даме и господо:

Ronaldo Luís Nazário de Lima

images.jpeg

mozda je istrajniji, ali vidim da nisi gledao R9 i kako čovek igra, ta kompletnost ne postoji ni u jednom igraču sem u R9. Rolando iz portugal jeste dobar igrač ali mnogo lošiji u odnosu na R9 po svemu.
Uz Ronalda sam odrastao, samo konstatujem da je Kristijano bolji.
Možemo pričati o ukusima, baš kao što dosta ljudi za najbolju verziju Ronaldinja misli da je najbolji igrač ikada, ali kada se ipak pogleda sve šta je jedan igrač uradio kroz svoju karijeru, lično nemam dilemu gdje je CR7.

A šta tek pričati za kompletnost igrača, kada CR7 ima i obje noge i glavu.

Back