- Poruka
- 73.834
narod zato se i zovu narodne epske pesmeЕво ја нзм, реци ми.
nepoznat konkretni autor nego se iz generacije u generaciju pevalo uz gusle.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
narod zato se i zovu narodne epske pesmeЕво ја нзм, реци ми.
Е, зашто онда народ говори о страдању за Веру Христову, а не за Перуна или Сварога?narod zato se i zovu narodne epske pesme
nepoznat konkretni autor nego se iz generacije u generaciju pevalo uz gusle.
o jbt čitaš li šta ti pišem, tako mlad a tako ograničen. u toj pesmi za veru Hristovu a u drugoj pesmi majka mu je vila.Е, зашто онда народ говори о страдању за Веру Христову, а не за Перуна или Сварога?
Мајка вила је фолклорна пратећа тема, ово о жртвовању за веру хришћанску је кључни елемент мита, Завета и на њима заснованог идентитета.o jbt čitaš li šta ti pišem, tako mlad a tako ograničen. u toj pesmi za veru Hristovu a u drugoj pesmi majka mu je vila.
a u realnoj istoriji nije ni postojao.
narod je stvorio junaka koji je bio lažno optužen i on kao junak zaklinje se svetom caru Lazaru koji je bio knez da će pokazati da je vera obećavajući da će ubiti murata.
Prpa batoПази, концентриши се, ово није одговор на моје питање.
Изгледа и наши преци били ,,лоше" научени:aj nek ti bude kako su te učili
A ја идем на бој на Косово,
У пресвето име Исусово.
Ако бог да те се натраг вратим,
Лепшим ћу те даривати даром;
Па можда и измени, ионако је цела та прича чисто помодарство.A ја идем на бој на Косово,
У пресвето име Исусово.
Ако бог да те се натраг вратим,
Лепшим ћу те даривати даром;
Sad bi sale izmenio u presveto ime perunovo haha
Ево дајем оне из зборнице сотонине који говоре да су Јевреји и нису, него лажу; ево ћу их учинити да дођу и да се поклоне пред ногама твојим, и да познаду да те ја љубим.
Pravi jevreji postoje.I on ih ljubi a te lazne ce naterati da se poklone pravim jevrejima..Cudna izjava.Nema tu srba rusa engleza grka samo jevreja.
Osudjujuci lazne jevreje isus priznaje prave jevreje.
Ali za koga bii.Isys mogao reci da je lazni jevrej a za koga da je pravi jevrej?
preci su znali svoje korene za razliku od tebe koji poturaš ljubu jevrejimaИзгледа и наши преци били ,,лоше" научени:
Али Преци ипак за Веру Христову гинуше, не за Перунову или Сварогову.preci su znali svoje korene za razliku od tebe koji poturaš ljubu jevrejima
da si bar po tri pesme čitao za predkosovski, kosovski i postkosovski ciklus nešto bi i znao.
ovako blago siromašnim duhom njihovo je carstvo nebesko
jel sam to poreko?Али Преци ипак за Веру Христову гинуше, не за Перунову или Сварогову.
Добро, прихваташ да су Срби били хришћани који су гинули за Христову веру? Фино.jel sam to poreko?
a nisi mi rekao za čiju veru izginoše partizani?
al za čiju veru?Добро, прихваташ да су Срби били хришћани који су гинули за Христову веру? Фино.
Партизани? Већински народ у њима гинуо је за слободу и против усташког ножа.
Будући да су већином били православни хришћани, гинули су као православци. Зато је свака партизанска јединица имала православне попове који су вршили службе, опела, итд.al za čiju veru?
Будући да су већином били православни хришћани, гинули су као православци. Зато је свака партизанска јединица имала православне попове који су вршили службе, опела, итд.
šta tebe briga za ta paganska praznoverjaDanas ili sutra slava .
Sveti Olimpija Stolpnik je hrišćanski asketa iz 7. veka .
Srbi veruju da je sv. Olimpija je pobijedila kugu, zaustavila gubu, otjerala nezdrave vjetrove i učinila razna druga čuda.
A kako znadose srbi za ovoga koji ziveo u 7 veku.
Што ти је тешко да прихватиш неке чињенице?šta tebe briga za ta paganska praznoverja
e super ste tim vas dvoje leba mi.