★TSG★ Iskusan Poruka 6.549 20.06.2012. u 20:23 - KO JE POLITIČKI I IDEOLOŠKI NASLEDNIK SLOBODANA MILOŠEVIĆA? #1 Ivica Dačić ili Vojislav Koštunica...?
nenadkgkg Aktivan član Poruka 1.725 20.06.2012. u 21:01 - KO JE POLITIČKI I IDEOLOŠKI NASLEDNIK SLOBODANA MILOŠEVIĆA? #2 Nenad Čanak
Poznavalac stvari Legenda Poruka 60.338 20.06.2012. u 21:11 - KO JE POLITIČKI I IDEOLOŠKI NASLEDNIK SLOBODANA MILOŠEVIĆA? #3 Јовановић драматург Чедомир Шмрк.
Halix Elita Poruka 16.204 20.06.2012. u 21:13 - KO JE POLITIČKI I IDEOLOŠKI NASLEDNIK SLOBODANA MILOŠEVIĆA? #4 Teško da bi neko mogao da nasledi toliku budalu i tolikog majmuna. Ali moram da priznam da u Srbiji i te kako ima budala,pa me i ne bi čudilo da ga neko i prestigne...ako mu se ukaže šansa.
Teško da bi neko mogao da nasledi toliku budalu i tolikog majmuna. Ali moram da priznam da u Srbiji i te kako ima budala,pa me i ne bi čudilo da ga neko i prestigne...ako mu se ukaže šansa.
★TSG★ Iskusan Poruka 6.549 20.06.2012. u 21:16 - KO JE POLITIČKI I IDEOLOŠKI NASLEDNIK SLOBODANA MILOŠEVIĆA? #5 Halix: Teško da bi neko mogao da nasledi toliku budalu i tolikog majmuna. Ali moram da priznam da u Srbiji i te kako ima budala,pa me i ne bi čudilo da ga neko i prestigne...ako mu se ukaže šansa. Kliknite za proširenje... Pa i Bota sve više liči na Cobija, ne?
Halix: Teško da bi neko mogao da nasledi toliku budalu i tolikog majmuna. Ali moram da priznam da u Srbiji i te kako ima budala,pa me i ne bi čudilo da ga neko i prestigne...ako mu se ukaže šansa. Kliknite za proširenje... Pa i Bota sve više liči na Cobija, ne?
Mingov djed Gost Poruka 16.125 20.06.2012. u 21:25 - KO JE POLITIČKI I IDEOLOŠKI NASLEDNIK SLOBODANA MILOŠEVIĆA? #6 Tadic. On je sada kriv za sve.
Sol Invictus Zainteresovan član Poruka 191 20.06.2012. u 21:50 - KO JE POLITIČKI I IDEOLOŠKI NASLEDNIK SLOBODANA MILOŠEVIĆA? #7 Boris Tadić. Dačić je previše potunjen i prevrtljiv (Jović?), a Koštunicu poštujem kao osobu, iako su mu politika i ideologija katastrofalni.
Boris Tadić. Dačić je previše potunjen i prevrtljiv (Jović?), a Koštunicu poštujem kao osobu, iako su mu politika i ideologija katastrofalni.
BLAJBI Zaslužan član Poruka 103.497 20.06.2012. u 21:51 - KO JE POLITIČKI I IDEOLOŠKI NASLEDNIK SLOBODANA MILOŠEVIĆA? #8 Tomica Španović: Ivica Dačić ili Vojislav Koštunica...? Kliknite za proširenje... Kostunica. Taj je jos jedini kadar da napravi neki BELAJ.
Tomica Španović: Ivica Dačić ili Vojislav Koštunica...? Kliknite za proširenje... Kostunica. Taj je jos jedini kadar da napravi neki BELAJ.