Ko je po vama?

on:
picture.php

...eh a kada smo kod muskaraca...jedino sam na ovog odreagovala bez obzira na ulogu, uvek bih sela da odgledam njegov film...mahom nemam takva iskustva...

tn2_rufus_sewell_4.jpg

..Andjelina nema meni prijatnu sexipilnost, isuvise je napadna...a mahom mi se sve poznate zene dopadaju ali one je nekako previse, bas previse napadna...

ijuuu ja ovog ne bih primetila :confused:

nije napadna, zastho ljudi tako misle :confused:
samo je svoja, zrachi nekom ludachkom erotichnoshcu! :heart:

ijuuu ja ovog ne bih primetila :confused:

nije napadna, zastho ljudi tako misle :confused:
samo je svoja, zrachi nekom ludachkom erotichnoshcu! :heart:

...pa sta mogu Heppy...nije moj tip...nikada mi se nije svidjala...jedino kada je bila mlada i van cele ove marketinske igre...vidis ja cak i ne mislim da je svoja...uopste mi ne deluje tako...deluje mi kao da zna sta ce se prodati pa to prodaje, sve na njoj je nekako agresivno....iz'ini...samo moj nebitan stav...:heart:

Koja licnost iz javnog zivota je po vama "olicenje" sexipila?Pitanje je za oba pola..hemafroditi stop!:neutral::ok:

niko mi ne pada na pamet... mislim i nista da smislim... ni jedno ime
za zene je lako... njima je seksipil nekako uocljiv na prvi pogled, i to kod zrelijih zena... ne mora biti ni u izgledu, ni u pogledu, moze biti i u mirisu... znate vi one zene koje mirisu na seks
ali kod muskarca... ja tu nikako da se dogovorim sa sobom sta mi je seksipilno... to svakako nije ljepota, nije ni izvajana gradja...
Ima nesto privlacno u muskarcima koji imaju one nadrkane nozdrve... onaj gadljiv izgled, kao da im je gono pod nosem... ja imala jednog takvog profu, nizak, mator, ali nadrkane nozdrve... sve su se djevojke malkice lozile na njega... branislav lecic ima malo tog izgleda

Back