- Poruka
- 32.028
nema neke sise..ima lepe usne i facu ali sise mjok..
![]()
Pa dobro, doji zena, sta sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema neke sise..ima lepe usne i facu ali sise mjok..
![]()
jebotte koje smaranje da kacite slike kojih uzgred SVUDA IMA da ti se smuci koliko ih svuda ima![]()
........ako si nervozna proshetaj malo po drugim temama ,Meteropato .............![]()
pa nisam nervozna ali pazi foru tema gde se kace slike faca koje SVI ZNAJU JER IH SVUDA IMA
ne vidim smisao
Pa dobro, doji zena, sta sad
...eh a kada smo kod muskaraca...jedino sam na ovog odreagovala bez obzira na ulogu, uvek bih sela da odgledam njegov film...mahom nemam takva iskustva...
![]()
..Andjelina nema meni prijatnu sexipilnost, isuvise je napadna...a mahom mi se sve poznate zene dopadaju ali one je nekako previse, bas previse napadna...
Vetjini furunašica i furumaša je poznata moja opsednutost čuvenom T'Pol (Jolene Blalock) iz Star Trek Entrerprajza:
G]
ijuuu ja ovog ne bih primetila
nije napadna, zastho ljudi tako misle
samo je svoja, zrachi nekom ludachkom erotichnoshcu!![]()
Koja licnost iz javnog zivota je po vama "olicenje" sexipila?Pitanje je za oba pola..hemafroditi stop!![]()
Koja licnost iz javnog zivota je po vama "olicenje" sexipila?Pitanje je za oba pola..hemafroditi stop!![]()
domaći il strani?