S
sneg
Gost
ko je franjo lasic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bundeva:..ili pitaj DONa.
Sudija:Ozbiljno pitas ili zaj*******.
najozbiljnije pitam jer je opklada u pitanju pa bas mi je do zajebavanja u dva sataSudija:Ozbiljno pitas ili zaj*******.
a jel a ti si nesto mnogo pametan, fin i nACITAN A MI SMO KAO NEPISMENI SELJACISudija:Ozbiljno pitas ili zaj*******.
Na sta si se kladila:da jeste il da nije? :?Anonymous:najozbiljnije pitam jer je opklada u pitanju pa bas mi je do * u dva sataSudija:Ozbiljno pitas ili zaj*******.
A RASTMANE I TI SI NESTO MNOGO PAMETAN NE VALJA TI TO U OVE KASNE SATErastamann:Ja mislim da je on piskarao deo registar baze u Windows-u
SUDIJA HVALA PUNO JEDINI SI TI NORMALAN OVI SVI SU NEKI FINI NEDAJ BOZE DA OPSUJES A JOS JEDNO PITANJE JER JE PRVO BIO GLUMAC ILI PEVACAnonymous:A RASTMANE I TI SI NESTO MNOGO PAMETAN NE VALJA TI TO U OVE KASNE SATErastamann:Ja mislim da je on piskarao deo registar baze u Windows-u
E BUNDEVA I TI SI NEPISMEN NERAZUMEM TVOJ ODGOVORparalela:pevach, dete, pevach.... 'ocemo i mi da dobijemo nesto???
SLUSAJ DA SAM PISMENA NE BI BILA NA OVOM SAJTU A NE ZNAM STA TI ZNACI POSTbundeva:.
.
.
govorili nismo nista
zagrljeni,zagrljeni.