Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.413
Moja bivša pićka kako bi dokazala sebi da nije sa mnom samo zbog para poćela se prtza okolo sa nekim jadnicima i sirotinjom. Brate a to je samo njena projekcija!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja bivša pićka kako bi dokazala sebi da nije sa mnom samo zbog para poćela se prtza okolo sa nekim jadnicima i sirotinjom. Brate a to je samo njena projekcija!
Sine ti si očigledno žrtva vršnjačkog nasilja ))))))Mozda imaju veceg vrnjaka?
Sine ti si očigledno žrtva vršnjačkog nasilja ))))))
Kapiram, poyyTesko cale.....
Kapiram, poyy
ja sam dobar sa moderatorkama, ako nastaviš banovaće te!!!
ja imam takav uticaj na njih da mogu da tražim da te trajno da te banuju tebe i čak neke supermoderatorke kao što je Nina mogu da utiču na tvoj privatni život da utiču!
Ko nema srece na karte ima u ljubavi. Jos jedna koja je progledala.Moja bivša pićka kako bi dokazala sebi da nije sa mnom samo zbog para poćela se prtza okolo sa nekim jadnicima i sirotinjom. Brate a to je samo njena projekcija!
Onda si definitivno produkt vršnjačkog nasilja, jer ja nemam drugo objašnjenje ovom fenomenu.
ja imam takav uticaj na njih da mogu da tražim da te trajno da te banuju tebe i čak neke supermoderatorke kao što je Nina mogu da utiču na tvoj privatni život da utiču!
dok ti pišeš o njoj, ona se prcca
pa ti vidi
Ponasaj se!
Ne prilici jednoj takvoj dami da tako laje...
omaklo mi se
Previse klise.
Probaj nesto mastovitije.
tuccaju?