Ko je ovde lud?

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jacob

Buduća legenda
Poruka
49.565
U Kragujevcu svi kukaju kako para nema, svaki dan, a onda se otvori Tempo i tu se stvori par hiljada ljudi koji se bukvalno pobiju za LCD TV.

I nije da su tu radi o par hiljada koji su bogati pa ne kukaju, znam lika koji je kupio dva TV a stalno kuka kako nema para.

I tako se sad pitam jel to narod laze ili mu je drazi nov TV od hleba? :think:

Tempo centar i u Kragujevcu

Kompanija Delta Maxi je danas otvorila svoj prvi Tempo centar u Kragujevcu. Objekat se prostire na površini od 9.000 kvadratnih metara, ima 404 parking mesta i radiće 24 sata. Tempo centar je snabdeven sa više od 30.000 artikala najpoznatijih domaćih i inostranih proizvođača, a pruža i širok izbor artikala privatne robne marke (Private Label-PL) koji se proizvode u saradnji sa renomiranim domaćim i inostranim proizvođačima. Građani će robu moći da plaćaju gotovinom, čekovima i svim vrstama platnih kartica, a do 29.novembra ih očekuje i specijalno akcijsko sniženje najatraktivnijih proizvoda.

Prema tvrdnji PR službe Delta Maxi Grupe, u izgradnju Tempo centra investirano je 3 miliona evra, a objekat je zaposlio 173 radnika. Ovo je samo prva faza izgradnje Delta Parka, prvog u nizu maloprodajnih parkova u Srbiji i regionu. Ukupna površina Delta Parka iznosiće 23.000 kvadratnih metara, a vrednost investicije je 25 miliona evra. Završetak druge faze izgradnje je predviđen za proleće 2011.godine.

U podne, kad je najavljeno otvaranje Tempo centra, ispred zgrade se okupilo oko dve hiljade ljudi. Pripadnici službe obezbeđenja su u objekat puštali manje grupe, koje su, prema već poznatom scenariju, pohrlile ka mestima sa tehničkom robom. Akcijsko sniženje koje je upriličeno za ovaj dan, rezultiralo je masovnom kupovinom LCD i Plazma televizora, čija je cena bila značajno niža od uobičajene. Upadljiva gužva je bila oko gondola sa Grundig televizorima sa dijagonalom od 81 cm, čija je cena 29.999,9o dinara. Na njihovu kupovinu su naši sugrađani, kako tvrde, čekali „samo par sati“. Inače, za građane Svilajnca, Rače i Knića bio je organizovan i besplatan prevoz do Tempo centra.

Objekat je svečano otvorio predsednik Delta Maxi kompanije, Miroslav Mišković. U želji da se pokaže kao društveno odgovorna, kompanija je donirala audio razglas Školi za osnovno i srednje obrazovanje dece sa mentalnim i intelektualnim smetnjama „Vukašin Marković“.

Nakon otvaranja Tempo centra, za menadžment Delta Maxi kompanije i gradske zvanice upriličen je ručak u hotelu „Šumarice“.

http://www.sumadijapress.com/index-p62-ni10470-c62.html
otvaranje%20tempa4.jpg

otvaranje%20tempa5.jpg

otvaranje%20tempa2.jpg

otvaranje%20tempa3.jpg

Pa zato i nemaju para, jer ne mogu nikom da preprodaju. Ali se bar nadaju.

Inace, narod je stoka jer se gura a i to su sve preprodavci koji misle na taj nacin da zarade.

Pa odakle im para da kupe pa nemaju kome da preprodaju pa nemaju para? :lol:

Evo ovaj drugar nije kupio da preproda, kupio jedan za svoju jedan za dnevnu, svaki dan ide taxijem na posao a ubi se kukajuci kako nema nigde dinara :lol:

Ovo je i meni bilo nejasno kada sam kupovao tv, vijao sam razne akcije u Tempu, Metrou i Merkatoru i uvek dok ja pročitam na netu negde ili u onim reklamnim flajerima da je akcija, kada stignem tamo već nema - prodato. Sećam se tačno jedne Samsungove plazme koja je u Merkatoru bila nekih 15 hiljada ispod cene na akciji, drugar me zove iz Merkatora i javlja da je kupio sebi jedan i da ima još 5 komada. Ja dođem za 45 minuta - nema, prodalo se. A košta kao dve prosečne plate.

Back