Ko je otvorio najviše ... TEMA

Uz saglasnost člana " Nina " prilažem i njene podatke...

Uvidom u radnu biografiju člana " Nina " na forumu " Krstarica ".....došlo se do sledećih podataka :

Otvorene TEME : 151 .....od toga " Aktivnih " 8....:ok:

Zaključane TEME : 8.....obrisanih " ko zna " -- NEBITNO --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prosek otvorenih TEMA u % ( od dana učlanjenja do danas ) :

151 / 2359 ( dana ) x 100 = 6,4 %....odnosno 0,064 TEMA / dnevno.....DOVOLJAN ( 2 )

Uz saglasnost člana " bezibre! " prilažem i njene podatke...

Uvidom u radnu biografiju člana " bezibre! " na forumu " Krstarica ".....došlo se do sledećih podataka :

Otvorene TEME : 195 .....od toga " Aktivnih " 17....:ok:

Zaključane TEME : 41.....obrisanih " ko zna " -- NEBITNO --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

195 / 1248 ( dana ) x 100 = 15,625 %....odnosno 0,156 TEMA / dnevno..:ok:.:ok:..VRLO DOBAR ( 4 )

Sada imam ukupno 23 TEME....:ok::bye:

e baš super
ok.gif
...sad možeš da otvoriš novu, dvadesetčetvrtu, temu naslova ''kako sam se osećao kad sam javno obznanio da imam ukupno 23 teme'' :lol:

Kao što sam i obećao ... uz saglasnost ovog " Izuzetnog Člana Foruma Krstarice "... imam čast da vam prezentujem podatke o njegovom trudu i zalaganju na ovom forumu na otvaranju velikog broja tema raznovrsne tematike....

Uvidom u radnu biografiju člana " Blajbinger " na forumu " Krstarica ".....došlo se do sledećih podataka :

Otvorene TEME : 479 .....od toga " Aktivnih " 38....:ok::ok:

Zaključane TEME : 65.....obrisanih " ko zna " -- NEBITNO --

479 / 612 ( dana ) x 100 = 78,2 %....odnosno 0,782 TEMA / dnevno.....:worth: :worth: :worth:....GOSPODAR TEMA

Verujem da na ovom velikom forumu " Krstarici " ima puno članova koji sa ponosom mogu da nose ove pomalo laskave titule....ali verovatno ne znaju za ovu temu....zato koristim ovu priliku da zamolim ostale članove ....da ih obaveste i pozovu...

Teme i komentari su " OSNOVA "...svakog foruma....posebno " TEME " ...one mu ... " DAJU I ... PRODUŽAVAJU ŽIVOT "...

Jako lepo da i o ovome neko vodi racuna... Hvala KOJEIMEDADAM! :klap:

Bas mi je drago da sam dao svoj skroman prilog razvoju ovog popularnog sajta!

Nadam se da cemo se i dalje lepo druziti.

Svim clanovima KRSTARICE, kao i administraciji i moderatorima zeli SRECNU I USPESNU NOVU GODINU!

ZIVELI!

Samo jednu , tek da vidim kako ce mi se dopasti. :)

Mislim da ima dosta ljudi koji ne zele tu vrstu obaveze, jer moras da je pratis, svima odgovaras, negujes ..vracas iz mrtvih.Ovako, ides gde te put nanese..

Drugim rečima......" Linijom Manjeg Otpora ".....( manje posla - manje briga ).... :ok:

Nemam nista protiv takvog ponašanja na forumu....to je lični izbor... ( uostalom ovo je virtuelni svet )...

Ali neka to ne rade u " Real Life "....Konsekvence...su mnogo lošije....z:cry:

Back