Ko je otvorio najviše ... TEMA

Od 28 mojih tema 5 su mi zakljucane...
Svako zakljucavanje me razljutilo na svoj nacin...
freddie.gif

Ja sam bar 300-400. Aj nek neko proveri časak pa nek baci konkretnu brojku, mene mrzi.

Elem... uvidom u radnu biografiju člana " jelen.co " na forumu " Krstarica ".....došlo se do sledećih podataka :

Otvorene TEME : 212 .....od toga " Aktivnih " 10....:ok:

Zaključane TEME : 70.....obrisanih " ko zna " -- NEBITNO --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prosek otvorenih TEMA u % ( od dana učlanjenja do danas ) :

212 / 1570 ( dana ) x 100 = 13,5 %....odnosno 0,135 TEMA / dnevno..:ok:...DOBAR ( 3 )

Kada sam kreirao ovu temu....napravio sam jednu " malu grešku "...koju ću sada da ispravim ....dok je tema još u " ZALETU ".....
Kako bi se dobili što objektivniji rezoltati i ocene....na konkretnom delu teme nebi trebali da učestvuju članovi koji imaju manji formski staž od 9. meseci....ali to ne znači da ne mogu da postave svoje " dosadašnje uspehe i rezultate "

Uvidom u radnu biografiju člana " georgejune " na forumu " Krstarica ".....došlo se do sledećih podataka :

Otvorene TEME : 190 .....od toga " Aktivnih " 17....:ok:

Zaključane TEME : 4.....obrisanih " ko zna " -- NEBITNO --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

190 / 1124 ( dana ) x 100 = 16,9 %....odnosno 0,169 TEMA / dnevno..:ok:.:ok:..VRLO DOBAR ( 4 )

Formula za izračunavanje proseka otvaranja tema je jednostavna i jasna, ali da bi vam bio jasan MOJ način ocenjivanja i rangiranja pogledajte tabelu:

do .5% ...............NEDOVOLJAN ..( 1 )
od .5 - 10% ........DOVOLJAN .......( 2 )
od 10 - 15% .......DOBAR .............( 3 ) :ok:
od 15 - 20% .......VRLO DOBAR ...( 4 )
:ok::ok:
od 20 - 25% .......ODLIČAN ...........( 5 ) :ok::ok::ok:
----------------------------------------------------------
od 25 - 30% .......MLAĐI MAJSTOR
:ok::ok::ok::ok:
od 30 - 40% .......MAJSTOR :ok::ok::ok::ok::ok:
od 40 - 50% .......STARIJI MAJSTOR :super:
od 50 - 60% .......M A H E R :worth:
----------------------------------------------------------
od 60 - 70%........ČUVAR TAJNI :worth:
:worth:
preko.. 70%........GOSPODAR TEMA
:worth::worth::worth:

Pronašao sam i jednog..
:worth: :worth: :worth:....GOSPODARA TEMA
Ako dobijem njegovu saglasnost ....prezentovaću i njegove podatke....

Kao što sam i obećao ... uz saglasnost ovog " Izuzetnog Člana Foruma Krstarice "... imam čast da vam prezentujem podatke o njegovom trudu i zalaganju na ovom forumu na otvaranju velikog broja tema raznovrsne tematike....

Uvidom u radnu biografiju člana " Blajbinger " na forumu " Krstarica ".....došlo se do sledećih podataka :

Otvorene TEME : 479 .....od toga " Aktivnih " 38....:ok::ok:

Zaključane TEME : 65.....obrisanih " ko zna " -- NEBITNO --

479 / 612 ( dana ) x 100 = 78,2 %....odnosno 0,782 TEMA / dnevno.....:worth: :worth: :worth:....GOSPODAR TEMA

Verujem da na ovom velikom forumu " Krstarici " ima puno članova koji sa ponosom mogu da nose ove pomalo laskave titule....ali verovatno ne znaju za ovu temu....zato koristim ovu priliku da zamolim ostale članove ....da ih obaveste i pozovu...

Teme i komentari su " OSNOVA "...svakog foruma....posebno " TEME " ...one mu ... " DAJU I ... PRODUŽAVAJU ŽIVOT "...

Uz saglasnost člana " cave man " prilažem i njegove podatke...

Uvidom u radnu biografiju člana " cave man " na forumu " Krstarica ".....došlo se do sledećih podataka :

Otvorene TEME : 74 .....od toga " Aktivnih " 9....:ok:

Zaključane TEME : 2.....obrisanih " ko zna " -- NEBITNO --

74 / 1275 ( dana ) x 100 = 5,8 %....odnosno 0,058 TEMA / dnevno.....DOVOLJAN ( 2 )

Back