"Ko je od vas Srbin, ko je Srbin?": Četiri mladića pretučena na Braču

Ljuta Tica

Veoma poznat
Poruka
13.648
"Ko je od vas Srbin, ko je Srbin?": Četiri mladića pretučena na Braču


Pet osoba, među kojima su bili i mladići srpske nacionalnosti, lakše su povređeni na Braču kada ih je napalo više osoba.

Policija je obavila da sumnja da su mladići napadnuti, jer su srpske nacionalnosti, prenose hrvatski mediji.

Napadnuto je pet mlađih osoba od 21 do 26 godina, među kojima je jedna devojka, javlja Srna, prenosi "Blic".

"Prvo su urlali: "Ko je od vas Srbin, ko je Srbin?" Mi nismo rekli ni reči, bili smo šokirani što su nas pratili i napali, a onda su počeli iz čista mira da nas udaraju, bacili su nas na pod i gazili. Devojka je pokušala da obrani kolegu, legla je na njega na pod i zagrlila ga, ali su oni nastavili da tuku i njega nju", rekao je za "24sata" napadnuti mladić.

Napad se dogodio jutros u 4.00 časa u Ulici Hrvatskih velikana, a policija je uhapsila dvojicu mladića od 22 i 19 godina. Kod dvadesetdvogodišnjaka je utvrđeno da je bio u alkoholisanom stanju.

Protiv njega je podnesena krivična prijava zbog pokušaja nanošenja teških telesnih povreda. On će tokom večeri biti predat u pritvor.

Iz policije su naveli da su osim krivične prijave, protiv dvojice mladića podneseni optužni predlozi s obzirom na to je da je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da su oštećeni napadnuti jer su se među njima nalazili pripadnici srpske nacionalnosti.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja s ciljem pronalaska i procesuiranja ostalih učesnika događaja.




https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=06&dd=09&nav_category=167&nav_id=1552931

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Закржљали примерци крапинског географског порекла у демонстацији својих исконских нагона чим их пустише из пећине на светлост дана
 
Више пута сам и говорио и писао да ХРВАТСКУ ТРЕБА ЗАОБИЛАЗИТИ КАО НЕКО ВЕЛИКО СМРДЉИВО ГОВ*НО - а многи неразумни људи и даље тамо иду и још им остављају паре...
сваке године неки наш сународник доживи сличну непријатност --------

НЕ У УСТАШИЈУ ............
 
Кад смо били мали деца, летовали смо на Брачу.

Ал' данас вала не верујем да ћу видети ту обалу.


Осим ако не будем неки велики буржуј, попут Чедомира Јовановића и Зорана Бабића који летују у Далмацији, али строко заштићени од осталог пучанства.
 
Кад смо били мали деца, летовали смо на Брачу.

Ал' данас вала не верујем да ћу видети ту обалу.


Осим ако не будем неки велики буржуј, попут Чедомира Јовановића и Зорана Бабића који летују у Далмацији, али строко заштићени од осталог пучанства.

Овај је био на Брионима, рехабилитација због проблема са "савешћу".
 
Riječ je o sezoncima

Kako doznaje Dalmatinski portal, napadnuti su sezonci. Napadnuta su trojica radnika iz Slavonije, djevojka iz Varaždina i Bračanin.

Jedan mladić je, kako piše Dalmatinski portal, dobio šakom u nos.

"Vraćali smo se kućama nakon posla, prošli smo kraj prostorija Torcide Brač. Vjerojatno su čuli ova dva momka, oni su Srbi iz Vukovara. Njih 15-20 zatrčalo se prema nama. Vikali su: 'Di je Srbin?' Napali su ih i bacili na pod, počeli su ih cipelariti. Djevojka je legla na svog prijatelja, nastavili su tući i njega i nju. Ja sam stajao sa strane. Pitao sam: 'Je li ovo potrebno?' Dobio sam udarac šakom u nos. Da nije naletio taksist, ubilo bi nas. Počeo je trubiti, a oni su se razbježali", ispričao je za Dalmatinski portal mladić koji je i sam bio žrtva napada.

https://www.index.hr/vijesti/clanak...-su-di-je-srbin-cipelarili-su-ih/2091828.aspx
 
Kad neko ode u Amazoniji u predeo ljudožderskih plemena mora računati na rizik da će završiti svaren u utrobama rodovskog klana. Opet u nekim drugim poludivljim krajevima poput Hrvatske mora računati da će u najboljem slučaju biti isprebijan a kasnije trpeti neke umobolne optužbe kako je provocirao , pevajući "četničke" pesme ili noseći maicu sa znakom Prvi maj Pirot.
S druge strane ja i moji prijatelji koga god znam, te prijatelji mojih prijatelja kakvo god imali mišljenje o Hrvatima i njihovoj politici nikada, ali baš nikada nam ne bi palo na pamet da uznemiravamo hrvatske posetioce jednako tako kao što nam ne bi palo na pamet da pojedemo nekog posetioca iz Amazonije. No to su te razlike, civilizacijske.
 
Reka san van da sa nama nitko ne može živit pa ni Cigani, a vi sanjate o Dalmatinskoj Italiji.
Manite se mora, tamo svi ne dalmoši bivaju isprebijani i popljačkani od Purgera do Srba.

A mene niko ne svaća ozbiljno

A ne budu svi, Švabama i Talijanima pušite kobaju kad zamašu evrićima... :per:
Al dobro, to je već do karaktera...:hahaha:
 
И још бих додао одличан коментар објављен у реакцијама испод чланка који је @Ljuta Tica објавио:

Nemam nameru da komentarišem ponašanje batinaša u R. Hrvatskoj. Nemam nameru ni da komentarišem da je divljačko ponašanje prema đacima na ekskurzijama, sportistima i turistima iz R. Srbije u Hrvatskoj prečesto i masovno. To je sve toliko bedno, da ne vredi komentarisati.

Želim da svojoj državi sugerišem minimum ponašanja koji odgovorna država treba da ispolji u prevenciji i zaštiti svojih građana. Naime, nezavisno od toga da li su pojedinci toliko neodgovorni pa idu na letovanje u RH iako znaju ili mogu da znaju da im bezbednost očigledno i izvesno može biti ugrožena i gde ne mogu računati na normalnu zaštitu bezbednosti koju pružaju savremene države, država Srbija bi morala izdati upozorenje svojim građanima da se uzdržavaju od putovanja u R Hrvatsku, jer mogu biti izloženi ozbiljnom i opasnom nasilju. To rade SAD, to rade skoro sve ozbiljne i odgovorne države kada procene da bezbednost njihovih građana može biti ugrožena ili da mogu biti šikanirani. Šta više treba da se desi, pa da naša država postupi kao što postupaju ozbiljne zapadne države u brizi za svoje građane?
 
Ovo nije vest zbog koje cu suzu pustiti. Nisi letovao ili otisao da radis u neku normalnu drzavu, otisao si u jeb.enu NDH i posle se iscudjavas sto si dobio batine. Kada su tvoje pretke i one starije i ove novije klali ubijali i proterivali, a ti se sada pravis pametan i verujes u bajke "ma rat je prosao", "to su oni nacionalnisti nas zavadili" i slicno. Nego sta nego batine.

Uz napomenu, nikada ne bih voleo da se nekom hrvatu, koji dodje kao turista ili da radi, bilo sta dogodi u Srbiji. Da se napravi ipak razlika izmedju civilizacije i kukavickog divljastva.
 
Ovo nije vest zbog koje cu suzu pustiti. Nisi letovao ili otisao da radis u neku normalnu drzavu, otisao si u jeb.enu NDH i posle se iscudjavas sto si dobio batine. Kada su tvoje pretke i one starije i ove novije klali ubijali i proterivali, a ti se sada pravis pametan i verujes u bajke "ma rat je prosao", "to su oni nacionalnisti nas zavadili" i slicno. Nego sta nego batine.

Uz napomenu, nikada ne bih voleo da se nekom hrvatu koji dodje kao turista ili da rade, da mu se desi bilo sta u Srbiji. Da se napravi ipak razlika izmedju civilizacije i kukavickog divljastva.

Svoju civilizaciju ste pokazali kada ste palili hrvatske aute u Srbiji a ljude napali sjekirama i noževima dok je trajalo rukometno prvenstvo.
da ne spominjen koliko ja auta razbijeno
Ne sićan se kada je zapaljen srpski auto ovdi, valjda je to malo jače od barske tuče

2018

I tu u Vojvodini prika, koja je inače poznata po miteleuropskoj civilizaciji zar ne ?
 

Back
Top