чије поруке не читате ни у лудилу 
- jaguar b p
а код вас?

- jaguar b p
а код вас?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Па знаш како, тог Јауара чак нисам ни приметио. Биће да је због тога што већ дуже време ређе залазим по темама. Рецимо да максимално прегледам наслове. Тако да нека моја листа из пређашњег времена изгледа овако:чије поруке не читате ни у лудилу
- jaguar b p
а код вас?![]()
Ne koristim ignore
Onaj ko koristi ignore listu PRIZNAJE da ne ume da se nosi sa vlastitim besom i kada je nekontrolisan, da ima lošu percepciju jer ne ume da prihvati stvarnost i ljude onakvi kakvi jesu
Onaj ko koristi ignore listu PRIZNAJE da ne ume da se nosi sa vlastitim besom i kada je nekontrolisan, da ima lošu percepciju jer ne ume da prihvati stvarnost i ljude onakvi kakvi jesu
Па знаш како, тог Јауара чак нисам ни приметио. Биће да је због тога што већ дуже време ређе залазим по темама. Рецимо да максимално прегледам наслове. Тако да нека моја листа из пређашњег времена изгледа овако:
Листа непожељних корисника
* 27E
* Alekasandar3
* Anđa
* Arsenijum
* Aсибилити оф поинт
* Baba Zeneti
* baklja
* Blajbinger
* bravar je opet s vama
* čedina_zebra
* Dalibor.K
* dragon x
* emilly1
* Giant squid
* jeka
* Kauboj Rajko
* Komunista*
* Komunistkinja
* kruskica...ca
* Maestral-
* Manny Ribera
* Marty Misterija
* MilesaKlise
* MuskoSamBre
* Narodni Tribun
* SQUID
* Tol
* ValterX
* vazdusasta
* velke712
* Zona realnosti
* [Ne_Vazim_Se]
* Дискретни херој
* ПАПРИКАРИУС
Е сад на тој листи има маса клонова једног те истог корисника а и на тој листи још фали Ешуматор ... ал модераторе немож ставит на игнор листу.
Па знаш како, тог Јауара чак нисам ни приметио. Биће да је због тога што већ дуже време ређе залазим по темама. Рецимо да максимално прегледам наслове. Тако да нека моја листа из пређашњег времена изгледа овако:
Листа непожељних корисника
* 27E
* Alekasandar3
* Anđa
* Arsenijum
* Aсибилити оф поинт
* Baba Zeneti
* baklja
* Blajbinger
* bravar je opet s vama
* čedina_zebra
* Dalibor.K
* dragon x
* emilly1
* Giant squid
* jeka
* Kauboj Rajko
* Komunista*
* Komunistkinja
* kruskica...ca
* Maestral-
* Manny Ribera
* Marty Misterija
* MilesaKlise
* MuskoSamBre
* Narodni Tribun
* SQUID
* Tol
* ValterX
* vazdusasta
* velke712
* Zona realnosti
* [Ne_Vazim_Se]
* Дискретни херој
* ПАПРИКАРИУС
Е сад на тој листи има маса клонова једног те истог корисника а и на тој листи још фали Ешуматор ... ал модераторе немож ставит на игнор листу.
Pored prijatelja, potrebno je da dobro poznajemo i suparnike,neistomisljenike,protivnike,a pogotovu one koji nam u buducnosti mogu biti neprijatelji.
Konkurencija,pa i borba medju pojedincima i kolektivitetima nikada ne prestaje,samo sto ima razlicite vidove ispoljavanja.
Ovo na Forumu je jedna kulturna razmena misljenja,mada u nekim porukama ima dosta prostakluka koji je sasvim nepotreban.
Nitko, smatram opciju ignore nepotrebnom jer nekoga mogu izignorirati i bez nje ako to pozelim.
Uostalom, samim dolaskom na (uslovno receno) srpski forum bio sam svjestan kakva cu sve sranya ovdje citati pa sam bio spreman.![]()
Upravo zato sto to pitas.![]()
Nitko, smatram opciju ignore nepotrebnom jer nekoga mogu izignorirati i bez nje ako to pozelim.
Uostalom, samim dolaskom na (uslovno receno) srpski forum bio sam svjestan kakva cu sve sranya ovdje citati pa sam bio spreman.![]()