Ko je od hobija napravio biznis?

kako od toga imaš prihod?
Šetam pse @Sensei
Kod vas se to ne plaća?

Ту се лепе паре врте. Мој друг, овде у Русији, има легло и продаје кучиће. У просеку, једно куче 500€ па ти види.
Ne mogu to da radim..
Ne bih mogla da se odvojim od kučića.. :)
 
Маштао сам да се на професионалан начин бавим акваристиком, тачније узгојем акваријумских рибица. Имао сам један велики акваријум који је био одлично сређен, и два мала, где сам узгајао рибице, већином живоротке, које је лако размножавати. То што сам одгајао мењао сам за храну и биљке. На Каленић пијаци сам разговарао са оним узгајивачима, увек сам желео да и ја то радим, али једноставно нисам имао услове. Овај један коме је то главни приход рекао је да највеће издатке има за струју и воду, пошто држи баш доста акваријума у кући, на површини од око 70 квадратних метара.

После сам гледао и неке видео клипове где оне основне акваријумске рибице, попут гупија, људи узгајају буквално у бурету, док су неки направили иу двориштима као мини-језерца. Увек сам се дивио њима, желео, али како немам услове, најдаље што ћу, надам се успети, то је да вратим мој велики акваријум, да му нађем место у малом стану у којем живим са породицом и да у њему уживам.
 
Prodaja ide fantastično...dobijam puno para od (pre)prodaje duplikata, da bih mogao da dokupim ono što mi fali za kolekciju, i plus stavim neki dinar i džep. Nekidan sam kupio 50 para iz 1938 za 2 dinara, a prodao za 16 dinara....čista zarada 14 dinara.... jeste da deluje smešno, ali sam onda za 14 kupio 1 milijardu iz 1993. koja mi je falila .
 

Back
Top