plavusa ana
Zainteresovan član
- Poruka
- 294
Alexxandar:Pa iskrenost je vrlina ali .....
Da skratim pricu
ops:
ops:
ops: Ja nisam nevin
ops:
ops:
ops:
pa se prosto stidis toga... :shock:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Alexxandar:Pa iskrenost je vrlina ali .....
Da skratim pricu
ops:
ops:
ops: Ja nisam nevin
ops:
ops:
ops:
dino.:Znate kako se kaze : Lav is in the air![]()
![]()
![]()
![]()
I ja sam nevinsrećica:nevina sam:wink:
neka ostani ovdedino.:Imash ti opciju jedan mali iksic u skroz desnom uglu monitora idi tamo i clic levim na misu i leave ....znam da postoji on trazi nju i ona trwzi njega i poznanstva nisam loood
![]()
dino.:Pa sad neznam da li je lakse ali ima puno zanimljivih devojaka ovde i pametnih ....................
Ali 50% ne pokazuje svoju slikudino.:Pa sad neznam da li je lakse ali ima puno zanimljivih devojaka ovde i pametnih ....................
Previse smo lepe da bi to pokazivale ovako javnoPOP Mare:Ali 50% ne pokazuje svoju slikudino.:Pa sad neznam da li je lakse ali ima puno zanimljivih devojaka ovde i pametnih ....................![]()
Ohohohohohohoho....Moon Child:Previse smo lepe da bi to pokazivale ovako javnoPOP Mare:Ali 50% ne pokazuje svoju slikudino.:Pa sad neznam da li je lakse ali ima puno zanimljivih devojaka ovde i pametnih ....................![]()
![]()
E gde si stavila hocu da je vidimBliznakinja:Ја увек стављам...сад нешто немам нових па ето.![]()
Ma nemoj, a sta onda kad izadjete napolje na ulicu u grad? Idete zabradjene?Moon Child:Previse smo lepe da bi to pokazivale ovako javnoPOP Mare:Ali 50% ne pokazuje svoju slikudino.:Pa sad neznam da li je lakse ali ima puno zanimljivih devojaka ovde i pametnih ....................![]()
![]()