Ko je Nemanja Sarovic?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
41.012
Nemanja Sarovic je imao jako burno detinjstvo. Voleo je da se igra sa devojcicama lastis, i da se sminka. U srednjoj skoli je poceo da se bavi muzikom, i imao je svoj bend, deset godina je bio virtuoz na gitari, dok mu neko nije reko da gitara nije duvacki instrument ( Ovo je licno Seselj pricao, kada je Saraovic napusto stranku ).
Poceo je da se bavi politikom, verno je slusao i pratio Seselja i uskoro dosao do samog vrha. Kada je ucestovao u TV duelima, bio je jako naporan, jer niko drugi od njega nije mogao da dodje do reci, a pricao je o Velikoj Srbiji, kako ce se do kraja boriti, njegova deca, unuci..svi ce se boriti...
12.jpg

Glavni je bio sa Seseljom da podrzi Trumpa, cak je on smislio i pesmicu - Kao sto je Tramp takovog nigde nema, svi na stranu, a Tramp na megdanu.
Kada su svi radikali poceli da prelaze u naprednjake ( trubuhom za kruhom ), interesatno je da Sarovic nije otisao kod Vucica. Posvadjao se sa Seseljom, povod je bio da je on kritikovao Vjericu Radetu kako se previse seksi oblaci. Napustio stranku. Onda je generalom Delicem osnovao cuveni pokret - Nema nazad - iza je Srbija''. ali je brzo napustio ovaj cuveni pokret, jer je na sastancima bilo izmedju 3 - 5 ljudi.
13.jpg

Onda se jednog jutra Sarovic probudio, i rekao ja sam za demokratiju, za drzave na Balkanu u Avnojevskim granicima, i poceo da bude glavni galamdzija protiv Vucica.
Kao Seselj i Vucic su krali godinama, nisu postovali zakon...., a sta si ti Saraovicu svih tih godina radio sa njima u drustvu ?
16a.webp

Sarovic je ozenjen sa Katrinom Odalovic, koja radio kao novinar na Informeru, gde vodi emisije i stalno ''govori istinu''...Ona je inace bila Mis Ritopeka 2018.
Saraovic pljuje Vucica, a zena mu na Informeru dize Vucica do nebesa ?
Od radikala i trampovca, do ljutog borca protiv tog radikalizam koji je i sam zastupao decenijama.
Ko je Nemanja Sarovic ?

Zena Sarovic - Katarina Odalovic Mis Ritopeka 2018 i novinar na Informeru
16.jpg

Nemanja Sarovic je imao jako burno detinjstvo. Voleo je da se igra sa devojcicama lastis, i da se sminka. U srednjoj skoli je poceo da se bavi muzikom, i imao je svoj bend, deset godina je bio virtuoz na gitari, dok mu neko nije reko da gitara nije duvacki instrument ( Ovo je licno Seselj pricao, kada je Saraovic napusto stranku ).
Poceo je da se bavi politikom, verno je slusao i pratio Seselja i uskoro dosao do samog vrha. Kada je ucestovao u TV duelima, bio je jako naporan, jer niko drugi od njega nije mogao da dodje do reci, a pricao je o Velikoj Srbiji, kako ce se do kraja boriti, njegova deca, unuci..svi ce se boriti...
Pogledajte prilog 1849287
Glavni je bio sa Seseljom da podrzi Trumpa, cak je on smislio i pesmicu - Kao sto je Tramp takovog nigde nema, svi na stranu, a Tramp na megdanu.
Kada su svi radikali poceli da prelaze u naprednjake ( trubuhom za kruhom ), interesatno je da Sarovic nije otisao kod Vucica. Posvadjao se sa Seseljom, povod je bio da je on kritikovao Vjericu Radetu kako se previse seksi oblaci. Napustio stranku. Onda je generalom Delicem osnovao cuveni pokret - Nema nazad - iza je Srbija''. ali je brzo napustio ovaj cuveni pokret, jer je na sastancima bilo izmedju 3 - 5 ljudi.
Pogledajte prilog 1849289
Onda se jednog jutra Sarovic probudio, i rekao ja sam za demokratiju, za drzave na Balkanu u Avnojevskim granicima, i poceo da bude glavni galamdzija protiv Vucica.
Kao Seselj i Vucic su krali godinama, nisu postovali zakon...., a sta si ti Saraovicu svih tih godina radio sa njima u drustvu ?
Pogledajte prilog 1849290
Sarovic je ozenjen sa Katrinom Odalovic, koja radio kao novinar na Informeru, gde vodi emisije i stalno ''govori istinu''...Ona je inace bila Mis Ritopeka 2018.
Od radikala i trampovca, do ljutog borca protiv tog radikalizam koji je i sam zastupao decenijama.
Ko je Nemanja Sarovic ?

Pogledajte prilog 1849291
Gotmog! Do jaaajaaa! 🤣

Pogledajte prilog 1849287
Pogledajte prilog 1849289
Pogledajte prilog 1849290
Ko je Nemanja Sarovic ?

Pogledajte prilog 1849291
Neko ko jako dobro poznaje i Vucica i Seselja i zna kakvi su to lupezi.

Zaboravljeni detalji kako je tamo u mandatu 2004-07. bio peljesio skupstinsku blagajnu tako sto je naplacivao fiktivne putne troskove lazno prijavljujuci prebivaliste u Vranju. Takodje kako je u poslednjem mandatu 2016-20. bio u seseljevskom stilu napadao ostatak opozicije, pre svih Dveri-DSS da su ih Amerikanci navodno ubacili u skupstinu. Ostao u radikalima dokle god je bilo potencijalne sanse da se omasti za mandat, bio je na prolaznom mestu izborne liste i za izbore 2020, pa kada je video da od izandjalog crvenog udbaskog vojvode vise nema koristi onda je poceo da glumi velikog opozicionara.

Ko god je bio na bilo kakvoj funkciji u toj stranci, ako ima iole obraza sada moze samo da se pokrije usima i cuti. Jer obican svet je iz ovog ili onog razloga i mogao da za njih glasa, ali oni koji su bili na funkcijama su daleko pre svih mogli i morali da vide ko su i sta su crveni vojvoda, Grobar i Aca "Srbin", a cutali su o tome i napadali druge... Od celog vrha te stranke, jos je jedino dr Dejan Mirovic bio i ostao normalan, pristojan i na patriotskim pozicijama, kao jedini izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

Bivši radikal ali je u poslednjih godinu dana uradio dosta toga dobrog..

ne deluje mi kao neko ko se obogatio od vlasti.. vozi neki prosečan auto, porodičan čovek, živi u stanu 50, 60 kvadrata.. možda je dok je bio na vlasti imao sitnih prestupa ali :

razvalio je najveću sramotu u istoriji Srbije tkz Ćacilend i pobrao simpatije naroda..

kad padne Vučić dobro razmisliti da li da mu se oprosti ružna prošlost i da li da mu se da ministarstvo informisanja..

deluje kao neko ko bi ukinuo RTS, Svinjformer, Pink, Hepi itd.. takav nam treba

vidim da su ga i studenti prihavtili kao svog saborca..

svako ko je stao na stranu studenata u ovim teškim vremenima je pokazao da ima potencijala i barem malo ljudskosti..

siguran sam da bi Vučić želeo u svojim redovima Šareta pošto su kod njega realno sve idioti ali je Šare izabrao pravu stranu

Poslednja izmena:
Zaboravljeni detalji kako je tamo u mandatu 2004-07. bio peljesio skupstinsku blagajnu tako sto je naplacivao fiktivne putne troskove lazno prijavljujuci prebivaliste u Vranju.

A realno brate to sve i da je tačno to je ono smešno i to su smešne pare i smešni troškovi, to je bukvalno ono markica i topli obrok ili da sad neko u nekoj firmi gde radi traži mesečno neku kintu za prevoz i topli obrok a onda na posao dolazi besplatno i ne jede na poslu nego te pare iskoristi ne znam da možda plati neki račun, detetu plati ekskurziju ili možda sebi kupi neku sitnicu, mislim to je smešno i to svi rade i tako kako znaju i mogu se ovde svi snalaze kako bi malo popunili kućni budžet jer eto možda istrošili su se za praznike ili trebaju im pare da poprave auto ili plate dug za struju ili infostan i to prosto ovde nekom zamerati zbog toga ili ga zbog toga nazivati "lopovom" je smešno jer to je ono obično preživljavanje.

A realno Šarović da je hteo da se nafatira, bude pun love i sad živi na visokoj nozi verovatno bi to i ostvario i verovatno da mu je to bio cilj danas bi bio u SNS-u i jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji (jer verujem da bi i Vučić više voleo da je na nekoj bitnoj poziciji imao njega umesto ne znam Brnabe, Vesića, Malog, Zorane i sličnih kretena) a ne bi tu radio na nekoj marginalnoj skromnoj televiziji kojoj sva oprema i studio ne vrede 200 evra i išao po nekim Youtube emisijama koje imaju po par hiljada pregleda i molerisao preko leta da bi zaradio neku kintu,

A realno brate to sve i da je tačno to je ono smešno i to su smešne pare i smešni troškovi, to je bukvalno ono markica i topli obrok ili da sad neko u nekoj firmi gde radi traži mesečno neku kintu za prevoz i topli obrok a onda na posao dolazi besplatno i ne jede na poslu nego te pare iskoristi ne znam da možda plati neki račun, detetu plati ekskurziju ili možda sebi kupi neku sitnicu, mislim to je smešno i to svi rade i tako kako znaju i mogu se ovde svi snalaze kako bi malo popunili kućni budžet jer eto možda istrošili su se za praznike ili trebaju im pare da poprave auto ili plate dug za struju ili infostan i to prosto ovde nekom zamerati zbog toga ili ga zbog toga nazivati "lopovom" je smešno jer to je ono obično preživljavanje.
Vazi, nek je on nama ziv i zdrav...

Vojvoda sve to znao i posadio ga na visoku poziciju, interesantno.:think:

Back