KO JE NASIM HARADINAJ - Ovo je "dosije" coveka koji se hvali UBIJANJEM SRBA

Kako vidite Republiku Srbiju.

• Srbija je suverena drzava.

• Srbija je okupirana drzava.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
42.910
Nasim Haradinaj brat od strica Ramuša Haradinaja, izneo je monstruoznu izjavu u kojoj se hvalio ubijanjem srpskih vojnika.

U emisiji "Frontal", Haradinaj je izrazio revolt prema formiranju Suda za zločine OVK pred kojim bi i sam mogao da se nađe.

Ko je zapravo Nasim Haradinaj?

(VIDEO)
https://www.blic.rs/vesti/politika/ko-je-nasim-haradinaj-ovo-je-dosije-coveka-koji-se-hvali-ubijanjem-srba-a-njegovi/c5z6ynl

Pravo pitanje na ovo je napisao jedan komentator, a tu mozemo da imamo i podpitanje, da li je Srbija DRZAVA ?

Komentar:

Realan Nije bitno ko je Nasim Haradinaj jer daleko je vaznije sto nista nisu uradili premijeri, predsednici, tuzioci, ministri odbrane i policije i sefovi obavestajnih sluzbi vec vise od 20.godina da se bilo koji zlocinac privede i procesuira.

iskren da budem...ne verujem...da su srpske lopurde radili kao MOSAD

Poredis razvaljenu, kontrolisanu CIAom BIA i (zvanicno nepostojeci) MOSAD? Pa to je isto kao da poredis YUGO Amerika 55 i Mustang!

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

- - - - - - - - - -

Slobodan Milosevic je bio najveci anti-srbin i komunista, zato vam i jeste ovako, ali to ne opravdava poslednjih 20g posle Slobodana.
Eto ako ce vam biti lakse, malo ste bolji od Slobodana :hahaha:

Sve su to ista goMna, sve to treba na tanker potrpati, i na sred Atlanskog okeana potopiti. Pa plivajte drugovi i (presvuceni) komunisti, Amerika je daleko. :aha2:

_nobody_

Poredis razvaljenu, kontrolisanu CIAom BIA i (zvanicno nepostojeci) MOSAD? Pa to je isto kao da poredis YUGO Amerika 55 i Mustang!

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

- - - - - - - - - -

Sve su to ista goMna, sve to treba na tanker potrpati, i na sred Atlanskog okeana potopiti. Pa plivajte drugovi i (presvuceni) komunisti, Amerika je daleko. :aha2:

_nobody_

ebi ga...voleo bih da smo najbolji...ali smo u društvu sa šiptarima, hrvatima, bušmanima i ostalom boranijom...nije zabranjeno imati iluzije

- - - - - - - - - -

Slobodan Milosevic je bio najveci anti-srbin i komunista, zato vam i jeste ovako, ali to ne opravdava poslednjih 20g posle Slobodana.

1996g sam mogao da odem za Švedsku, ali me sprečio jedan moj bliski rođak...sa kojim sam bio u sukobu zbog sps i miloševića...taj moj rođak je bio zadrti slobista...jš i gradski odbornik...duga priča

Слободан Милошевић има огромне заслуге што се Република Косово данас налази ту где је, у потпуном расулу и хаосу, наиме, да није било његовог чврстог става о одбрани територијалног интегритета Србије, данас би Косовом владала умерена албанска политичка елита.
Међутим, пошто је Слоба бранио Косово колико је могао, власт на Косову је преузела гомила зликоваца, наркодилера, убица, шверцера и криминалаца који су ето Косово довели дотле да не само да тамо ништа не функционише, него да не могу ни визну либерализацију да добију.

Једини је проблем што ни ми нисмо далеко од Косова, и код нас мало шта финкцоонише, и код нсу на власт после Слобе дошли криминалци и лупежи.

Back