Ко је највећи Руски плаћеник у Србији

Највећи Руски страни плаћеник у Србији јесте:

• Ukupno glasova
    13
Naravno da ga je dovela naša služba. Nikakav zapad, zapad nije doveo nikada ni jednu vlast u Srbiji. Oni će uvek podrzavati i uvek podrže onoga ko presretači evropski program i obaveze se na stabilnost i integracije, to je prirodno… A na vlast dovodi služba koja drži medije koji su upravo protiv tog zapada kao i sama služba… Jer ceo taj nas aparat nas drži na lažnom putu u EU na dohvat svim pogodnostima…
Kada dodje period i otvorene konfrontacije našeg predsednika sa zapadom on će u zemlji dobiti još veću podršku, pogotovo od vas koji sumnjate da ga je doveo zapad. Vi ćete tada doduše reci “oni su ga doveli, a sad ga puštaju niz vodu, ne treba im više”… No tada ćete i vi stati uz njega kada budemo izolovani, a on vladao i nama u takva vremena…
Ti si puko nacisto.
Vecu glupost nisam procitao do sada. Svaka cast.

Nije sve tako jednostavno..Da bi lobirao potreban ti je novac a za razliku od nekih drugih prosečan srpski dijasporac i nije preterano spreman da donira za taj cilj.Srbin je više onako za varijantu neka je meni dobro.
Dok je bio rat 90ih milioni su se slili u Srbiju iz dijaspore, i vecina Srba zivi od dijaspore i danas.
Greska je bila sto taj novac nije koriscen za lobiranje, nego je otisao Milosevicu i njegovim gnjidama u shake.

Dok je bio rat 90ih milioni su se slili u Srbiju iz dijaspore, i vecina Srba zivi od dijaspore i danas.
Greska je bila sto taj novac nije koriscen za lobiranje, nego je otisao Milosevicu i njegovim gnjidama u shake.
Pa sad šta znači milioni ? Milioni su i dva miliona nečega dolara maraka.Nisu to baš neke velike pare.
"Većina Srba živi od dijaspore i danas" Nisi ti Mizantropija mnogo bistar momak ali ja u tom pogledu ne mogu ništa da učinim pa bolje da završimo diskusiju.Postoje i drugi korisnici pa neka taj neprijatni teret padne i na njih.Ja sam učinio što sam mogao.

Pa sad šta znači milioni ? Milioni su i dva miliona nečega dolara maraka.Nisu to baš neke velike pare.
"Većina Srba živi od dijaspore i danas" Nisi ti Mizantropija mnogo bistar momak ali ja u tom pogledu ne mogu ništa da učinim pa bolje da završimo diskusiju.Postoje i drugi korisnici pa neka taj neprijatni teret padne i na njih.Ja sam učinio što sam mogao.
Milioni maraka i dolara su se slili u Srbiju tokom 90ih, i to je i odrzalo Milosevica i rezim, da ne pricamo o svercu i ostalim radnjama.
Chini se meni da ti nisi samo svoj, neko imas neku zelju da palamudis, i da se pravis mnogo pametan.
Sta si ti ucinio, osim sto si malo kakio ali se nisi dobro obrisao.

https://www.bbc.com/serbian/lat/balkan-67873076

https://rs.bloombergadria.com/ekono...i-prosle-godine-skoro-pet-milijardi-evra/news

Sad idi kaki negde drugde.

Milioni maraka i dolara su se slili u Srbiju tokom 90ih, i to je i odrzalo Milosevica i rezim, da ne pricamo o svercu i ostalim radnjama.
Chini se meni da ti nisi samo svoj, neko imas neku zelju da palamudis, i da se pravis mnogo pametan.
Sta si ti ucinio, osim sto si malo kakio ali se nisi dobro obrisao.

https://www.bbc.com/serbian/lat/balkan-67873076

https://rs.bloombergadria.com/ekono...i-prosle-godine-skoro-pet-milijardi-evra/news

Sad idi kaki negde drugde.
Važi.Saću te metnem u filter :D

Važi.Saću te metnem u filter :D
Obrisi usta
download (2).jpg

Pljuje zapad a radi sve što zapad traži.
Pa mi smo vezani za zapad, naša ekonomija ne postoji bez njih… Inače on ih prezire više nego ti, ne brini… Da možemo bez njih, on bi to najviše vole…
Pljujes i ti firmu od čijih para kupujes hleb… Pljujes, ali trebaju ti za život…

Nijedan nije Ruski covek.
Шешељ и Вулин јесу. Одликовања која су добили од Руса, а који неки могу само да сањају,то потврђују.
Наравно, не у смислу да их Руси плаћају, већ у смислу да раде на повезивању и јачању Братства Срба и Руса!

Питање је сад на ауторској теми...

Слоба није на листи, јер је умро, само живе рачунамо
На овој листи то је Милош Јовановић, јер остали само замајавају радикалски део СНСа.
Вулин баци коску, закон о страним агентима, а Вучић сачека мало па каже ''не сме то да прође'', али сада нико не слуша шта Вучић каже него сви су се већ примили да је закон прошао и да се већ хапсе страни агенти.

Али нико не размишља о томе да ли тај исти закон може да поткачи Ћуту кинеског лобисту, који нема ту привилегију да сиса са ЕУ сисе, пошто је запад одавно од%ебао српску опозицију ?

Онда неко од Несторовићеваца?

Иначе да црвени војвода није русташа, чији је идол руски Жид Жириновски, је смејурија шта куцате
Zoran Milanovic,Plenkovic i cela hrvatska drzavna Kpj bezbednost,Seselj je hrvat tako da i on radi za ruse

Back