- Poruka
- 19.730
Питање је сад на ауторској теми...
Слоба није на листи, јер је умро, само живе рачунамо
Слоба није на листи, јер је умро, само живе рачунамо
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Био је и остао на туђем списку.Вук Драшковић је изостављен са списка, јер му је претплата отказана, тј. Није више на списку...
Ja nisam primetio da u vlasti, a van nje, Ruski čovek postoji.Nijedan nije ruski covek.
Онда неко од Несторовићеваца?Nijedan nije ruski covek.
Dragana Trifkovic voli Rusiju ali nije placenik.Онда неко од Несторовићеваца?
Иначе да црвени војвода није русташа, чији је идол руски Жид Жириновски, је смејурија шта куцате
Руски НИС корумпиро пола државе, а ти кажеш "нема руских плаћеника" на списку...Dragana Trifkovic voli Rusiju ali nije placenik.
Onda napisi Bajatovic, zasto izbegavas ove iz SPS-a i SNS-a ?Руски НИС корумпиро пола државе, а ти кажеш "нема руских плаћеника" на списку...
Само су себе слагао
nije, šta je on ili bilo ko od drugih uradio za Rusiju ili Srpsko-Ruske odnose?Онда неко од Несторовићеваца?
Иначе да црвени војвода није русташа, чији је идол руски Жид Жириновски, је смејурија шта куцате
Vučić bi kao većina naroda, služba i mediji, voleo da USA i Nemacka nestanu sa lica zemlje. Njegova saradnja sa njima predstavlja ono sto je potrebno za funkcionisanje naše države… Ne može on da dodje na tv i kaže glupavom narodu “alo debili, ja ih mrzim više nego vi, ali da bismo imali da jedemo i živimo, moramo da budemo na lažnom putu u EU i da smo dobro sa USA, inače dabog da se zapalili i oni i njihov zapadni način funkcionisanja, a ja večno ostao na vlasti”… Ne može to da vam kaže ebiga, ali ja vam kažem. Zato volite ga slobodno, vas je…Vučić radi za SAD i Nemačku
Ne bi. On voli te sado-mazo igre.Vučić bi kao većina naroda, služba i mediji, voleo da USA i Nemacka nestanu sa lica zemlje. Njegova saradnja sa njima predstavlja ono sto je potrebno za funkcionisanje naše države… Ne može on da dodje na tv i kaže glupavom narodu “alo debili, ja ih mrzim više nego vi, ali da bismo imali da jedemo i živimo, moramo da budemo na lažnom putu u EU i da smo dobro sa USA, inače dabog da se zapalili i oni i njihov zapadni način funkcionisanja, a ja večno ostao na vlasti”… Ne može to da vam kaže ebiga, ali ja vam kažem. Zato volite ga slobodno, vas je…
Nece on dugacko, istekao mu rok trajanja.Ne bi. On voli te sado-mazo igre.
Njima on odgovara inače bi ga smenili.
Što bi on mrzeo one koji su ga stavili na vlast?
On će večno biti na vlasti i bez njih, jer su Srbi glupi.
Oni ga stavili na vlast hehhehe… stavila ga je naša služba, ali normalno je da će traziti podršku od EU. Otišao kod njih izneo im program o našem putu u EU i integracijama(naravno znamo da je to podvala njega i naše sluzbe, mi smo samo na lažnom putu iz koristi)…. EU administracija podržala i rekla vaša politika ima našu podršku… I vi sad pričate da ga je doveo zapad hehehhehehehe…. Pa nema zapad ništa sa dolazenjem našeg predsednika, to služba naša radi, njeni mediji, nosioci kapitala u zemlji itd… kakav crni zapad doveo Vucica, ne zanosite se već se saberite…Ne bi. On voli te sado-mazo igre.
Njima on odgovara inače bi ga smenili.
Što bi on mrzeo one koji su ga stavili na vlast?
On će večno biti na vlasti i bez njih, jer su Srbi glupi.
Nadam se.Nece on dugacko, istekao mu rok trajanja.
Ma ne uopste. Srpsku Naprednu Stranku je napravio Zapad. Jer kako ide na Engleskom SNS? Serbian Progressive Party, a odakle su progresivci nastali? Naravno, Americka liberalna kuhinja. Krenuli prvo sa Tadicem, pa posto vise nije koristio su podrzali njega.Oni ga stavili na vlast hehhehe… stavila ga je naša služba, ali normalno je da će traziti podršku od EU. Otišao kod njih izneo im program o našem putu u EU i integracijama(naravno znamo da je to podvala njega i naše sluzbe, mi smo samo na lažnom putu iz koristi)…. EU administracija podržala i rekla vaša politika ima našu podršku… I vi sad pričate da ga je doveo zapad hehehhehehehe…. Pa nema zapad ništa sa dolazenjem našeg predsednika, to služba naša radi, njeni mediji, nosioci kapitala u zemlji itd… kakav crni zapad doveo Vucica, ne zanosite se već se saberite…
Srbi nisu odavno sposobni za tako nesto. Vulin je bio sef BIA? Sta dalje da se prica...U vezi teme.Ne znam ko je "najveći ruski plaćenik".Ruska Federacija Srbiji je prijateljska zemlja ali i prijateljske zemlje u međusobnim odnosima ne oslanjaju se isključivo na prijateljstvo nego imaju i svoju agenturu i u prijateljskim zemljama.Tako verovatno i Srbija ima u ruskom državnom aparatu saradnike koji dostavljaju infomacije ili lobiraju za srpske interese.
Naravno da ga je dovela naša služba. Nikakav zapad, zapad nije doveo nikada ni jednu vlast u Srbiji. Oni će uvek podrzavati i uvek podrže onoga ko presretači evropski program i obaveze se na stabilnost i integracije, to je prirodno… A na vlast dovodi služba koja drži medije koji su upravo protiv tog zapada kao i sama služba… Jer ceo taj nas aparat nas drži na lažnom putu u EU na dohvat svim pogodnostima…Nadam se.
Ma ne uopste. Srpsku Naprednu Stranku je napravio Zapad. Jer kako ide na Engleskom SNS? Serbian Progressive Party, a odakle su progresivci nastali? Naravno, Americka liberalna kuhinja. Krenuli prvo sa Tadicem, pa posto vise nije koristio su podrzali njega.
Ti mislis da Aca blenta se nesto pita i da njega neko slusa u EU ili van? Da on njima predstavlja neki plan?
Obrnuto, oni njemu govore sta da radi i kako da radi. EU nije nikada ozbiljno razmatrala ulazak Srbije u EU, ili bilo koju zajednicu, osim projekta Zapadni Balkan, koji ce biti smetiliste za njihove potrebe.
Da ga Zapad nije doveo, on bi odavno bio smenjen, ali nije i nece. Jer sve sto su trazili on im je dao.
Mic po mic, i onaj ostatak Srpske drzavnosti nestaje.
Srpskom sluzbom upravlja strana sluzba, jer dokle god je zemlja pod okupacijom, nema tu sta Srbija da se pita, osim da pita jel hoce jos?
Nije sve tako jednostavno..Da bi lobirao potreban ti je novac a za razliku od nekih drugih prosečan srpski dijasporac i nije preterano spreman da donira za taj cilj.Srbin je više onako za varijantu neka je meni dobro.Srbi nisu odavno sposobni za tako nesto. Vulin je bio sef BIA? Sta dalje da se prica...
Da su Srbi bili pametni i lobirali kad je trebalo, sto na Zapadu, sto u Rusiji, bila bi druga prica, ali nisu. Treba da se uce od Shiptara, koji to lepo umeju da odrade, i odradjuju super.