Ko je najruzniji covek iz sveta muzike po vama?

pevac aerosmitha, upravo sam pronasla podatak zove se Steven Tyler
Ne-Yo
Amy Winehouse

ne mogu vise da se setim

Bravo. Izgleda oke, hm, dok je bio mlađi u svakom slučaju.

A, da, slažem se opet s Matejom, Michael Jackson, ew.
Oni debeljani iz Slayera & Gorgorotha.
Meh. Svi ostali debeljani koji se šminkaju & stavljaju bodlje na ku*ac. Pardon na izrazu.

Ruznjikav mi nekako skroz ko ljakse poslednji.........
13.jpg

...ali, ja njega voooooooooooooooooolim !!! :D

To je tebi ružno? :confused:

Slažem se inače... Michael Jackson definitivno - i to kod njega nije urođeno, čovek je totalno self-made man! :eek::eek::eek:

Šta reći?!

michael%20jackson%201.jpg

michael_jackson_before_and_after.jpg

michael-jackson-ba.jpg
Ma nije on ruzan,samo ne mogu da mu potrefe pravi ugao kad ga slikaju:mrgreen::mrgreen:
To je bolestan covjek(fizicki-da se odmah razumijemo),tako da ne znam sto ocekujete?:dontunderstand:
Kad biste vi imali vitiligo,lupus koze,+nekoliko operacija-ne bi ste ni vi izgledali ljepse!

To je tebi ružno? :confused:

Slažem se inače... Michael Jackson definitivno - i to kod njega nije urođeno, čovek je totalno self-made man! :eek::eek::eek:

Šta reći?!

xD koja suprotnost, brateeeeeee

Al vid bre Falca zalizan, s nosinom i tim ckiljavim ocima ... bas me asocira na nase seljacine 90ih ... al kao pojava ima smek neki ....

inace, isto pitanje bi mogla tebi da postavim za Jacksona ^^ !!!
[ Lep mi jeeeee ] :)

ChrisBarnesWOA2006.jpg

:lol:
Можда није ружан као Џексон или Менсон, али свакако заслужује да буде поменут... :lol:
Фотографију бенда Саркофаго не желим ни да постављам, да неко од форумаша којим случајем не би добио трауме (када сам их видео први пут два дана нисам имао апетит)... :lol:

Poslednja izmena:
ChrisBarnesWOA2006.jpg

:lol:
Можда није ружан као Џексон или Менсон, али свакако заслужује да буде поменут... :lol:
Фотографију бенда Саркофаго не желим ни да постављам, да неко од форумаша којим случајем не би добио трауме (када сам их видео први пут два дана нисам имао апетит)... :lol:

Ne diraj Six feet under

Back