Journeyman
Zainteresovan član
- Poruka
- 244
Stvarno ne znam. Mozda Angus ali je chovek car. Onda Daron Malakian iz soad-a...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nije angus toliko gadanJourneyman:Stvarno ne znam. Mozda Angus ali je chovek car. Onda Daron Malakian iz soad-a...
haha ovaj jes gadan u pm...al You spin me around ostaje hitkaty:Manson je odbojno ruzan. I onaj Pete Burns je ruzno bolestan...Posle pricate da se Jackson operisao...sta je onda ovo???
Nekad
![]()
Sad
![]()

too late now <_<saki8050:hahaha....pa dobro niko ne osporava njegovo pevanje i ako ga i ne slusham dobar je[samo da dunja ne vidi ovo]
ali je ruzhan mnogo![]()
barem ima glaščinu 8-)Al je govedo :-D :-D :-DW.A.S.P.:хахахахах ал сејо ние рокер
Shto jes jesW.A.S.P.:руку на срце лепих људи у свету рокенрола има јаааако мало, мож на прсте да их набројиш
Painkiller_girl:Oni iz Cradle Of Filth su mi svi gadni, bljak...
I da iz benda Satyricon su mi ruzni ona dva lika... bljak...
му, му, муму, муму, муму, муму хахахахахаххам растурише га у џет сету, а да је говедо - јестеAl je govedo
To je brdjanin kojeg svet josh nije video.Legendarno!!!W.A.S.P.:му, му, муму, муму, муму, муму хахахахахаххам растурише га у џет сету, а да је говедо - јесте
Ne Seri keve ti .....pumps:David Coverdale - BUBULJICHAVKO !
Ma daleko bilo da je Angus gadan...kakve sam akrepe sve video zivot mi se ogadio...Angus je maneken bre !papajaa:pa nije angus toliko gadan
ima jos sto puta gadnijih

rdjaBillie Jean:Onaj lik iz Nevernih beba...Ne znam kako se zove !!!![]()