Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 231.777
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar postoji nastavakНемам докторат из формалне логике, али могу га одбранити на тези да је најглупљи бр. 2.
1. је заљубљена наивчина која не слути да му неко спрема зло иза леђа.
2. је покварен до сржи и злобно би да зајебе заљубљеног, али је и глуперда па не види да ће му се злоба због глупости обити о главу.
3. је правдољубива мудрица, себе је осигурао, а злобну глуперду бр. 2 ће казнити према заслузи.
4. не би да учествује у свему овоме па се сам искључује не ометајући никог другог.
Запратите ме за још одгонетки.
Cuskiju ne treba nikada potcenjivati, jako bitan alat.Постоји исправак, наиме, најглупљи сам ја, не видјех на вријеме да је ово на „Вјеровали или не” гдје више нема Сенса па је моје јављање очигледан показатељ ниског ми коефицијанта интелигенције.
Не морате ме запраћивати, бистар сам ко ћускија.
A ha,jel vidis kako su se svi navukli na lak odgovor 4,saaakkkkrrrsssOdgovor je broj 3, zbog toga što nam današnji luđaci žele objasniti da je bolje spasiti tuđi život nego vlastiti, pogotovo ako si bijeli, heteroseksualni, konzervativni muškarac, a ugroženi je neki lijevoliberal, tamnoputi musliman, židov, ped*er ili lezba.
Ma kada sam prvi put vidio zagonetku i ja sam rekao 4, ali sam onda pročitao objašnjenje današnjih "eksperta".A ha,jel vidis kako su se svi navukli na lak odgovor 4,saaakkkkrrrsss
Samo si malo ljubomoran.Ma kada sam prvi put vidio zagonetku i ja sam rekao 4, ali sam onda pročitao objašnjenje današnjih "eksperta".
Nije prvi put da ovo vidim.Samo si malo ljubomoran.
Nije prvi put da ovo vidim.
Inače po zakonu smiješ ubiti drugu osobu ako ti je ugrožen život i jedini način da se izvučeš je žrtvovati nekog drugog.
U tom slučaju nisi kriv.
To mi tu na forumu nisu vjerovali pa sam stavio zakonski članak, ali eto, moderni psiholozi nas uvjeravaju u drugu priču.
Član 20Prvi put cujem za taj zakon.
Zato sam ti i dao gore naveden primjer.S tim sto pojam “krajnja nuzda” treba dokazati u praksi, konkretno, sto moze biti jako nezgodno.