M
Mico sisa
Gost
Goran Petrovic
iz Loznice
iz Loznice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najbolji je cadjenovic iz Kragujevca pa tek onda ostali Petrovic,Mrljes,Ljustina,Bogdanovic Deki iz KRAGUJEVCAMico sisa:Goran Petrovic
iz Loznice
Aleksandar Zivanovic:Najbolji sudija je Goran Petrovic
iz Loznice 8)
Jesam to je moj komsija i on je savezni sudija kaoAnonymous:Aleksandar Zivanovic:Najbolji sudija je Goran Petrovic
iz Loznice 8)Dali si ti prijatelj sa Petrovic Goranom.Pozdrav od saveznog fudbalskog sudije iz Podgorice.
sta ti glumis sudis drugu ligu ides svako 5 kolo zasto ponizavas mlade iprespektivne sudije kolega dragiII Liga:Najbolji sudija Srpske Lige "Zapad" je profesor Taltomar aka Bariko iz Mrcajevaca Donjih, srez Niski, okrug Backi, opstina Barajevo, zaseok Liman, ulica Bezimena bb. br. xxx.[cos
lor=darkblue][/color]
da da da daq davjhghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhaaaaaverat.net.co.yu:najbolji sudija je zare magare a najbolji delegat je tumbe kao i cipelko iz sps-a
Aleksandar Zivanovic:Jesam to je moj komsija i on je savezni sudija kaoAnonymous:Aleksandar Zivanovic:Najbolji sudija je Goran Petrovic
iz Loznice 8)Dali si ti prijatelj sa Petrovic Goranom.Pozdrav od saveznog fudbalskog sudije iz Podgorice.
i ti i polozio je za saveznog u maju ove godine
Kad budem stekao uslove zbog godina pocecu i ja da sudim.Puno pozdrava za tebe u Podgorici i napisi nesto o sebi.Ko ti je idol od sudija.