Ko je najbolji košarkaš svih vremena do sada?

Najbolji košarkaš svih vremena

• Lebron James

glasova: 0 0,0%
  • Kareem Abdul -Jabbar

• Karl Malone

• Vilt Chamberlain

• neko drugi

• Ukupno glasova
    8
Dzordan svakako.
I ja tako mislim. Jeste Lebron najbolji poenter, a još nije završio karijeru, ali Džordan je bio nešto zaista posebno. Ima skor 6 - 0 u velikim finalima. Ztačno je da je lebron igrao u mnogo težoj eri, ali ima skor u finalima 4 - 6. Da je bar 5 - 5 pa bi možda bilo teško odlučiti, ali ovako i ja glasam za Džordana.

Bez dileme.

michael jordan nba GIF

Njegovo leteće visočanstvo - svakako - M J

Bio bi on i najbolji poenter da nije napuštao košarku na 3/4 godine, pa odsustvovao zbog slomljenog stopala,..
ali je bio i najbolji odbrambeni igrač, nekoliko puta.
Ustvari, on je bio sportista neverovatnih atletskih predispozicija, i fascinantne snage,.. igrao je i bezbol i fudbal.
Najača njegova finta je bila start-stop , neverovatno ubrzanje koje čuvar nije mogao da prati,. niti da zakoči - protiv inercije,

1240

I ja tako mislim. Jeste Lebron najbolji poenter, a još nije završio karijeru, ali Džordan je bio nešto zaista posebno. Ima skor 6 - 0 u velikim finalima. Ztačno je da je lebron igrao u mnogo težoj eri, ali ima skor u finalima 4 - 6. Da je bar 5 - 5 pa bi možda bilo teško odlučiti, ali ovako i ja glasam za Džordana.
Izuzetan je bio u svim segmentima igre.

Džordan je apsolutni GOAT. Meni nije toliko bitno koliko je prstenova osvojio. Da je igrao u nekom lošijem timu valjda bi manje prstenova bilo. Košarkaj e timska igra. Zanimljivije bi bilo pitanje: ko je drugi najbolji košarkaš svih vremena?
Nije toliko bitko koliko ih je osvojio. Bitno je da je u najvažnijim utakmicama igrao najbolje. Da mu je clutch postotak šuta jednak ili veći nego "običan" postotak šuta što je suluda statistika. I prstenovi su bitni. Sam Barkley kaže da je svjestan da, iako je HoF igrač, nije za istim stolom sa Magicom, Birdom, Jordanom itd. Naravno da roleplayeri s prstenjem nisu bolji igrači od Barkleya, ali velike igrače jedne od drugih odvajaju ti prstenovi, jbg. Iako po meni i tu postoje razlike. 1 Giannisov prsten, po meni, vrijedi više nego Durantova 2. Jer ga je Giannis osvojio na "ispravan" način. Razumijem igrače koji na kraju karijere (Gary Payton npr) uzmu paycut, odu u neku jaku momčad samo da bi uzeli prsten. Ili kada kao superstar provedeš 10+ godina u franšizi koja ni u jednom trenutku ne pokuša oko trbe stvoriti stvarno kompetitivnu momčad za napad na naslov, pa odeš negdje drugdje (Garnett). Ali kad ti u primeu to radiš, malo je drugačije.

Šta mislite ko je najbolji košarkaš svih vremena do sada? U igri su realno nekoliko imena koje sam ja izdvojio:

- Lebroj Džejms
- Karim Abdul Džabar
- Majkl Džordan
- Kobi Brajant
- Karl Meloun
- Vit Čembrlejn

Možda ima još neko , ja sam ove naveo. Šta mislite ko je GOAT u košarci?
Ako može prijateljska, dobronamjerna molba, predlog, kako god, skloni Karla Malonea (ovo je lista na kojoj on zaista nema šta da traži) i stavi Billa Russela

Back