georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 194.648
Ne lazem gledao sam ga samo u njega buljio i stoji secka se necu da ti trazim snimak8-9 km po utakmici.. sad video statistiku..
znači lažeš da stoji....
Ne lazem gledao sam ga samo u njega buljio i stoji secka se necu da ti trazim snimak8-9 km po utakmici.. sad video statistiku..
znači lažeš da stoji....
brt počinješ da trolaš.. dosadan si .. ignore!!!Mi nismo ni gledali fudbal u proslom veku a kao procenicemo na par youtube klipova ajde bre,ronalda prvi put kad sam video sam reko robot s kolcem u dupetu,njemi je samo kesh u glavi blink blink najskuplji sam
imaš statistiku koliko pretrči..il ti lažeš il kompjuter.. ignor!! bilo je lepo čiati te na forumu ovih par meseci al danas si sve us rao..pozdrav brateNe lazem gledao sam ga samo u njega buljio i stoji secka se necu da ti trazim snimak
E hvala ti aj moj ti usputimaš statistiku koliko pretrči..il ti lažeš il kompjuter.. ignor!! bilo je lepo čiati te na forumu ovih par meseci al danas si sve us rao..pozdrav brate
Nije bas da nije radio za kes - imao je ugovor od 15 miliona pre 40 godina. I takodje tim koji je sa njim radio teretanu i sve ostalo (u skladu sa tadasnjom metodologijom) - sve one elegancije na terenu ne bi bilo bez *hiljada sklekova, hiljada trbusnjaka* i stotine litara prolivenog znoja i valjanja u blatu tenirajuci. Nema bez vrhunske fizikalije nista (i kad si najtalentovaniji na svetu)E vidis on je tu ispustio dusu na jednoj akciji jer znamo da nije radio za kes kao danas sto igraju pa moraju da imaju ceo tim bez kog na pisanje ne idu,to je ta stimulacija danasnjih pozera
Samo vidim da velicate danasnje pozere i uporedjujete sa napretkom tehnologije,ovo su ljudi isti tad i sad osim ako zelite da kazete da su od danasnjih napravili masine,s tim mogu da se slozim, iako bih se kladio na ljudske vrednosti proslog vekaNije bas da nije radio za kes - imao je ugovor od 15 miliona pre 40 godina. I takodje tim koji je sa njim radio teretanu i sve ostalo (u skladu sa tadasnjom metodologijom) - sve one elegancije na terenu ne bi bilo bez *hiljada sklekova, hiljada trbusnjaka* i stotine litara prolivenog znoja i valjanja u blatu tenirajuci. Nema bez vrhunske fizikalije nista (i kad si najtalentovaniji na svetu)
A gde je Dragan Stojković Piksi?Neki predlozi su moj stav o najboljima ` ostatak neko drugi predlozio da se popuni anketa te me zanima vase misljenje na ovu temu zato sto sam iznervirana tvrdnjama medija da su to Kristijano Ronaldo `Mesi ` Nejmar.
Uvek sam gotivio Ronalda.Mi nismo ni gledali fudbal u proslom veku a kao procenicemo na par youtube klipova ajde bre,ronalda prvi put kad sam video sam reko robot s kolcem u dupetu,njemu je samo kesh u glavi blink blink najskuplji sam
Mesi naravnoNeki predlozi su moj stav o najboljima ` ostatak neko drugi predlozio da se popuni anketa te me zanima vase misljenje na ovu temu zato sto sam iznervirana tvrdnjama medija da su to Kristijano Ronaldo `Mesi ` Nejmar.