Šta mislite ko je najbolji belac u istoriji NBA lige? Kandidata ima mnogo, naročito u starijoj istoriji NBA lige, pa sam ja naveo neke svoje kandidate, a vi ako se setite nekog drugog slobodno dopišite u komentarima.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Stvarno je bio ,,živac", kako bi se to već reklo.bil lembir, legenda pistonsa, mozda i najprljaviji igrac ikad u NBA
zval isu ga kapetan haos
Ma odličan je Denver, vidiš da melju sve redom.Treba Jokic da predje u Jaci tim, lako je biti MVP kad su saigraci nemotivisani, ako mu je to zelja,
Nego, vreme je da dodje konkurencija za Jao Minga, ako gledate po tome, nije mi jasno zasto tema nije blokirana?
Kako možeš za Jokića tako da kažeš? To je isto kao da si rekao nešto za Đokovića.ma jokic je piiiizda koja nece da igra za reprezentaciju
https://www.glasamerike.net/a/video...ntacija-mvp-plej-of-glas-amerike/7021049.html
ma daj..kao neka princeza...
Nije Dzoni kriv sto je Srbin, a Nole bi dao pola Wimbldona sto ima za neku medalju sledece godine...Kako možeš za Jokića tako da kažeš? To je isto kao da si rekao nešto za Đokovića.
Nikola je kao Đoković za mene, u tom rangu.Nije Dzoni kriv sto je Srbin, a Nole bi dao pola Wimbldona sto ima za neku medalju sledece godine...
Nisu Vam svi Novak.
obojica igraju za sebe.Nikola je kao Đoković za mene, u tom rangu.
Daj bre šta pričaš, šta je Jokiću potrebno da igra za reprezentaciju ili Novak da se umara na Serbija Openu ili u Banja Luci? Nemojte tako a pričate o legendama našeg sporta.obojica igraju za sebe.
Po umecu, mozda, Ali dajte Dzoniju 1-1 protiv nekog Rafe, ne pratim da kazem ko bi bio, pa ce se videti ko je Nikola Jokic u stvari, da li je kao Novak, za tebe, u redu, volim I ja Guaranu N. J., njega promovisu, Novaku to ne treba.Nikola je kao Đoković za mene, u tom rangu.
On i igra jedan na jedan sa centrima.Po umecu, mozda, Ali dajte Dzoniju 1-1 protiv nekog Rafe, ne pratim da kazem ko bi bio, pa ce se videti ko je Nikola Jokic u stvari, da li je kao Novak, za tebe, u redu, volim I ja Guaranu N. J., njega promovisu, Novaku to ne treba.
o tome se i radi..o umaranjuDaj bre šta pričaš, šta je Jokiću potrebno da igra za reprezentaciju ili Novak da se umara na Serbija Openu ili u Banja Luci? Nemojte tako a pričate o legendama našeg sporta.
Koje pare? To za njih sića najobičnija. Gube celo leto umesto da uživaju negde na Karibima ili Havajima. Ne samo Jokić nego i ostali, Micić, Teodosić...o tome se i radi..o umaranju
nekad je bila cast igrati za reprezentaciju, sad se sve svodi na novac
Pa valjda je izjavio da će igrati. Mada ja ne bih igrao za Karija Pešića, ispao je baš nekorektan na kraju Evropskog prvenstva kad se pravdao na lošu fizičku spremu igrača.ne placaju ga toliko
toliko ce dobiti na kraju ugovora
taj iznos se deli na godine ugovora gde se u prvim godinama dobija daleko manje nego u kasnijim.
ima fora i oko garantovanog iznosa..na kraju svi su oni osigurani.
i ranije su igrali za novac pa im to nije smetalo da igraju za reprezentaciju..
on je vec zaradio oko stoinjak miliona a gde su zarade od rekalam koje uvek premasuju zarade od ugovora?
i sad mu je frka da li ce imarti jos par stotina miliona i zato nece da igra..mani me.
to je trend od pre desetak godina kad su postali princeze i dobijaju vrtoglave ugovore.Koje pare? To za njih sića najobičnija. Gube celo leto umesto da uživaju negde na Karibima ili Havajima. Ne samo Jokić nego i ostali, Micić, Teodosić...
okacio sam clanak gore gde jasno kaze da se jos razmislja.Pa valjda je izjavio da će igrati. Mada ja ne bih igrao za Karija Pešića, ispao je baš nekorektan na kraju Evropskog prvenstva kad se pravdao na lošu fizičku spremu igrača.
Ali on je ipak Jokić igrao na Svetskom prvenstvu 2019. i sada na Evropskom prvenstvu.to je trend od pre desetak godina kad su postali princeze i dobijaju vrtoglave ugovore.
prvo sportisitma bi trebalo smanjiti ugovore jer su besmisleno veliki i ne bi me cudilo da se peru pare na taj nacin..
Pa za onog Karija Pešića i treba da se razmišlja. I ja bih se razmislio.okacio sam clanak gore gde jasno kaze da se jos razmislja.