Ko je najbolji belac u istoriji NBA lige?

Ko je najbolji belac u istoriji NBA lige?

• Steve Nash

glasova: 0 0,0%
  • John Stockton

• Jason Kidd

• Pete Maravich

• John Havlicek

• Neko drugi

• Ukupno glasova
    23
  • Anketa je zatvorena .
bio je sjajan igrac
zahvaljujuci njemu pistonsi su osvojili dve uzastopne sampionske titule i to u vreme kad su lejkersi sa dzabarom i medzikom zarili i palili a i dzordan se tad pojavio u bulsima..prakticno oni su presekli dominaciju lejkersa a njihovu dominaciju su preuzeli bulsi.

koliki je bio dovoljno govori da je njegov dres povucen u pistonsima i niko ne nosi vise broj 40.

ne placaju ga toliko
toliko ce dobiti na kraju ugovora
taj iznos se deli na godine ugovora gde se u prvim godinama dobija daleko manje nego u kasnijim.
ima fora i oko garantovanog iznosa..na kraju svi su oni osigurani.

i ranije su igrali za novac pa im to nije smetalo da igraju za reprezentaciju..

on je vec zaradio oko stoinjak miliona a gde su zarade od rekalam koje uvek premasuju zarade od ugovora?

i sad mu je frka da li ce imarti jos par stotina miliona i zato nece da igra..mani me.

ne placaju ga toliko
toliko ce dobiti na kraju ugovora
taj iznos se deli na godine ugovora gde se u prvim godinama dobija daleko manje nego u kasnijim.
ima fora i oko garantovanog iznosa..na kraju svi su oni osigurani.

i ranije su igrali za novac pa im to nije smetalo da igraju za reprezentaciju..

on je vec zaradio oko stoinjak miliona a gde su zarade od rekalam koje uvek premasuju zarade od ugovora?

i sad mu je frka da li ce imarti jos par stotina miliona i zato nece da igra..mani me.
Pa valjda je izjavio da će igrati. Mada ja ne bih igrao za Karija Pešića, ispao je baš nekorektan na kraju Evropskog prvenstva kad se pravdao na lošu fizičku spremu igrača.

Koje pare? To za njih sića najobičnija. Gube celo leto umesto da uživaju negde na Karibima ili Havajima. Ne samo Jokić nego i ostali, Micić, Teodosić...
to je trend od pre desetak godina kad su postali princeze i dobijaju vrtoglave ugovore.

prvo sportisitma bi trebalo smanjiti ugovore jer su besmisleno veliki i ne bi me cudilo da se peru pare na taj nacin..

Back