Ма, ја не стављам никога на "игнор" у техничком смислу, само за стално одхебем безнадежне, што ће рећи - неваспитане, безобразне, глупе, и ситне партијске плаћенике.
milina mi jeotkako sam ga stavio na ignore
![]()
Комуњаре и усраше су увек биле једно уз друго. Данашња власт у Србији наставља путем комуњара Браварских. Док у Србији се не затру јахачи Српских попова и манијаци као Јово Капичић који се јавно хвали да је био један од главних у убијању на стотине хиљада Српских интелектуалаца дотле неће бити напретка у Србији.нашао лонац поклопац.
Наравно да ће комуњара проУсрашка и усраша једно другом давати подршку.
Комуњаре и усраше су увек биле једно уз друго. Данашња власт у Србији наставља путем комуњара Браварских. Док у Србији се не затру јахачи Српских попова и манијаци као Јово Капичић који се јавно хвали да је био један од главних у убијању на стотине хиљада Српских интелектуалаца дотле неће бити напретка у Србији.
Тебе је подбацила усрашка хијена па овде долазиш да смрдиш са твојом антиСрпском геноцидном политиком.Ja sam srBski komunista i ne slažem se ni sa Hrvatima ni sa domaćim
ustašama.![]()
Теби је геноцидна звер који подржава геноцид над Крајишким Србима драг, према томе ништа ниси боља од те геноцидне звери.
Политичка констатација о Нолету:
http://nolesnews.blogspot.com/2010/12/novak-djokovic-serbian-promoter-of-2010.html
Новак је помагао Србима где је власт скроз игнорисала, Лозница и Србима на Косову је Ноле пуно више помогао и дао подршку од Тадића и садашње власти који су само одмагали и чак претили!
Ко је за вас најбољи промотер Србије у Свету?
Имиџ је најважнији за земљу у Свету!
Тебе је подбацила усрашка хијена па овде долазиш да смрдиш са твојом антиСрпском геноцидном политиком.
Не вреди ти да лупаш главом, остајеш усрашко-комуњарско геноцидан.
http://www.blic.rs/temadana.php?id=111143Капичић, између осталог, потврђује да је веродостојан и тачан списак имена 12 припадника Озне, који су заробили ђенерала Михаиловића и који је „Блиц” објавио јуче.
Он објашњава да је 1946. био начелник Удбе за Београд (пошто је те године Удба основана из Озне прим. аут.).
- То је тада било као да сам бог. Није било прописа, а могли сте да судите и да одлучујете.
Знате колико костију има тамо, бојим се само да не измисле да су неке његове. Србија је већином била за четнике, не за партизане, то вам ја кажем. Србија је била везана за краља, династију, цркву, која је у души народа, и интелектуалце какав је био Слободан Јовановић - испричао нам је Капичић.
Proleter, decembar 1932, br. 28
Komunistička Partija pozdravlja ustaški pokret ličkih i dalmatinskih seljaka i stavlja se potpuno na njihovu stranu. Dužnost je svih komunističkih organizacija i svakog komuniste da taj pokret potpomognu, organizuju i predvode.
Јесте пуно значајно сваком Србину и Српкињи кад Србин који није пљувао по Србима и пуно помаже угроженим Србима у Лозници и на Косову победи и освоји најпрестижније трофеје по Свету, као бонус то јако смета свим антиСрпским зверима...niko ,nishta nam bolje ili loshije nije bilo uprkos dobrom imidzu sportista ,znachi sve je to lepo ali se ne maze na hleb ...........![]()
Јесте пуно значајно сваком Србину и Српкињи кад Србин који није пљувао по Србима и пуно помаже угроженим Србима у Лозници и на Косову победи и освоји најпрестижније трофеје по Свету, као бонус то јако смета свим антиСрпским зверима.
Не вреди ти да лупаш главом, остајеш усрашко-комуњарско геноцидан.
http://www.blic.rs/temadana.php?id=111143