Ко је најбоље помогао имиџу Србије у Свету?

Ко је најбоље помогао имиџу Србије у Свету?

• Новак

• Тадић

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Милунка Савић

Buduća legenda
Poruka
36.021

milina mi je :) otkako sam ga stavio na ignore :D
Ма, ја не стављам никога на "игнор" у техничком смислу, само за стално одхебем безнадежне, што ће рећи - неваспитане, безобразне, глупе, и ситне партијске плаћенике.

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
нашао лонац поклопац.
Комуњаре и усраше су увек биле једно уз друго. Данашња власт у Србији наставља путем комуњара Браварских. Док у Србији се не затру јахачи Српских попова и манијаци као Јово Капичић који се јавно хвали да је био један од главних у убијању на стотине хиљада Српских интелектуалаца дотле неће бити напретка у Србији.

Patriota®

Primećen član
Banovan
Poruka
829
Комуњаре и усраше су увек биле једно уз друго. Данашња власт у Србији наставља путем комуњара Браварских. Док у Србији се не затру јахачи Српских попова и манијаци као Јово Капичић који се јавно хвали да је био један од главних у убијању на стотине хиљада Српских интелектуалаца дотле неће бити напретка у Србији.

:dash::dash:

kambodza

Elita
Poruka
15.736
Политичка констатација о Нолету:

http://nolesnews.blogspot.com/2010/12/novak-djokovic-serbian-promoter-of-2010.html
Новак је помагао Србима где је власт скроз игнорисала, Лозница и Србима на Косову је Ноле пуно више помогао и дао подршку од Тадића и садашње власти који су само одмагали и чак претили!
Ко је за вас најбољи промотер Србије у Свету?
Имиџ је најважнији за земљу у Свету!

..niko ,nishta nam bolje ili loshije nije bilo uprkos dobrom imidzu sportista ,znachi sve je to lepo ali se ne maze na hleb ...........:)

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
Не вреди ти да лупаш главом, остајеш усрашко-комуњарско геноцидан.
Капичић, између осталог, потврђује да је веродостојан и тачан списак имена 12 припадника Озне, који су заробили ђенерала Михаиловића и који је „Блиц” објавио јуче.
Он објашњава да је 1946. био начелник Удбе за Београд (пошто је те године Удба основана из Озне прим. аут.).
- То је тада било као да сам бог. Није било прописа, а могли сте да судите и да одлучујете.

Знате колико костију има тамо, бојим се само да не измисле да су неке његове. Србија је већином била за четнике, не за партизане, то вам ја кажем. Србија је била везана за краља, династију, цркву, која је у души народа, и интелектуалце какав је био Слободан Јовановић - испричао нам је Капичић.
http://www.blic.rs/temadana.php?id=111143

Proleter, decembar 1932, br. 28

Komunistička Partija pozdravlja ustaški pokret ličkih i dalmatinskih seljaka i stavlja se potpuno na njihovu stranu. Dužnost je svih komunističkih organizacija i svakog komuniste da taj pokret potpomognu, organizuju i predvode.

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
..niko ,nishta nam bolje ili loshije nije bilo uprkos dobrom imidzu sportista ,znachi sve je to lepo ali se ne maze na hleb ...........:)
Јесте пуно значајно сваком Србину и Српкињи кад Србин који није пљувао по Србима и пуно помаже угроженим Србима у Лозници и на Косову победи и освоји најпрестижније трофеје по Свету, као бонус то јако смета свим антиСрпским зверима.

kambodza

Elita
Poruka
15.736
Јесте пуно значајно сваком Србину и Српкињи кад Србин који није пљувао по Србима и пуно помаже угроженим Србима у Лозници и на Косову победи и освоји најпрестижније трофеје по Свету, као бонус то јако смета свим антиСрпским зверима.

..udahni duboko pa pono prochitaj shta si sam napisao .................:)

Patriota®

Primećen član
Banovan
Poruka
829
Не вреди ти да лупаш главом, остајеш усрашко-комуњарско геноцидан.

http://www.blic.rs/temadana.php?id=111143

images

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
Не постоји ниједан документ у ком Дража подржава усраше. Идиотски је поставити слику на коме седе четник и усраша за столом, а притом скроз игнорисати да има четника као тај на слици који су се изјашњавали као четници а напустили су Дражу. Док има докумената који потврђују и новине комуњарске у којима комуњаре подржавају усраше. То не постоји у четничким новинама нити у документима.