i tebi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...mmmmmmmmm....cmokic...JOVANA77:ovde duva neki grozni ledeni vetar........
P.S. i tebi ena......i tebi
..kosmopolit:JOVANA77:ovde duva neki grozni ledeni vetar........
P.S. i tebi ena......i tebi
a meni ?![]()

kosmopolit:ne , NE kafi
i NEEEEEEEE cigaretama .... !![]()
kosmopolit:zato nam se sve ovo desava ... zato sto se niko ne trudi ...
zato sto se svi prepuste talasima, zato sto niko nece da pliva uzvodno nego se prepusti reci .... i sve dok se to ne promeni bice nam ovako kako jeste , ostacemo i dalje nesavrseni ....
8)Princeza:Jutro je jutro je
kada te nema bolje da se nisam ni probudila
nema mesta na jastuku koje nisam ljubila
zeljo moja zeljo moja
zeeeeeljo moooooojaaaaaa....
Sta kazete na tu varijantu?
draga nek ti se ostvare sve sakrivene zelje... i da zadrzis ono sto volis i dobijes ono sto trebasPrinceza:Filozofija pre dorucka... cccc... to nikako ne ide! Na prazan stomak...
Deco ja vas napustam. Brisem ranije sa posla... kada se budemo videli sledeci put bicu godinu dana starija!
JOVANA77:kosmopolit:[quote="JOVANA77"
narode jel pijete kafu.......ja sam skuvala sebi jadnu od pola litra i sad uzivam....... :wink:
...aha......onu iz poslovice...
...crnu kao pakao, jaku kao smrt iiiii...ona iz poslovice je slatka kao ljubav...ali, ja pijem gorku...bez ich secera...
...prava divanhana kod mene... :wink:
kosmopolit:ona je moja losa navika

Srecan rodjendan.Princeza:Filozofija pre dorucka... cccc... to nikako ne ide! Na prazan stomak...
Deco ja vas napustam. Brisem ranije sa posla... kada se budemo videli sledeci put bicu godinu dana starija!
kosmopolit:ne moze se postici savrsenstvo sve dok si eto u materijalnom svetu ... savrsenstvo se postize na nekom drugom mestu ...
kosmopolit:Jovana, onda kad budemo spoznali istinu, postigli savrsenstvo, ovaj ce nas imaginarni svet nestati, jer je on nas a projekcija, on je onakav kakvim ga mi sami pravimo i ubacujemo milion boja da nam izgleda lepsi ...