Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zato nam se sve ovo desava ... zato sto se niko ne trudi ...
zato sto se svi prepuste talasima, zato sto niko nece da pliva uzvodno nego se prepusti reci .... i sve dok se to ne promeni bice nam ovako kako jeste , ostacemo i dalje nesavrseni ....

kosmopolit:
zato nam se sve ovo desava ... zato sto se niko ne trudi ...
zato sto se svi prepuste talasima, zato sto niko nece da pliva uzvodno nego se prepusti reci .... i sve dok se to ne promeni bice nam ovako kako jeste , ostacemo i dalje nesavrseni ....

kosmo, ja ne zelim da budem savrsena. ja zelim da plivam gde se meni pliva, a ne da mi neko citav zivot govori nemoj ovo nemoj ono........ja sam svoja i zivim kako meni prija!!!!!!!!!!!!

Princeza:
Filozofija pre dorucka... cccc... to nikako ne ide! Na prazan stomak...

Deco ja vas napustam. Brisem ranije sa posla... kada se budemo videli sledeci put bicu godinu dana starija!
draga nek ti se ostvare sve sakrivene zelje... i da zadrzis ono sto volis i dobijes ono sto trebas

PS... imas lepe patike 8)

Princeza:
Filozofija pre dorucka... cccc... to nikako ne ide! Na prazan stomak...

Deco ja vas napustam. Brisem ranije sa posla... kada se budemo videli sledeci put bicu godinu dana starija!
Srecan rodjendan.
biggrinjester.gif
[Automated by GetSmile]
jesterbox.gif
ura.gif
biggrinjester.gif

kosmopolit:
Jovana, onda kad budemo spoznali istinu, postigli savrsenstvo, ovaj ce nas imaginarni svet nestati, jer je on nas a projekcija, on je onakav kakvim ga mi sami pravimo i ubacujemo milion boja da nam izgleda lepsi ...

pa lepo.............ja onda ne zelim da saznam istinu........

/me ide da kupi jos puno puno boja........ :wink:

Back